Siirry sisältöön

Iisalmi tarjoaa monipuolisia elämisen ja asumisen palveluita kaiken ikäisille. Tältä sivulta löydät asukkaillemme koottuja nostoja verkkosivujemme sisällöistä.

Seuraa päätöksentekoa

Kuntalain mukaisesti Iisalmen kaupungin päätökset ja ilmoitukset julkaistaan Iisalmen kaupungin verkkosivuilla. Kaupungintalon (Pohjolankatu 14) pääsisäänkäynnin yhteydessä on ilmoitustaulu välttämätöntä viestintää varten. Kirjaamo vastaa ilmoitustaulun ylläpidosta.

Kaksi aikuista ja lapsi istuu laiturilla.

Uutishuone

Uutishuone on se sivu, jonne sinun kannattaa saapua, kun haluat tietää, mitä Iisalmessa tapahtuu ja mikä Iisalmessa on ajankohtaista juuri nyt. Uutishuone tarjoaa sinulle yhteydet Iisalmeen ja monitorin ihmeidentekijöiden kaupunkiin – olitpa missä päin maailmaa tahansa!

Uutishuone
Aikuinen ja lapsi kuntolaitteella

Osallistu ja vaikuta

Osaava ja hyvinvoiva iisalmelainen on yhteinen, kaupungin strategian mukainen tavoitteemme. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi kaupungin asukkailla on useita vaikutusmahdollisuuksia oman kaupungin kehittämiseksi.

Osallistu ja vaikuta
Henkilö ja lapsi leikkipuistossa

Hyvinvoiva Iisalmi

Asukkaiden hyvinvointia ja terveyttä sekä niihin vaikuttavia toimenpiteitä seurataan. Tutustu Iisalmen hyvinvoinnin edistämistyötä ohjaaviin suunnitelmiin sekä raportteihin.

Hyvinvoiva Iisalmi
Nainen Genelecin kaiuttimien edessä

By Iisalmi

Kun haluat ihmisenmyötäisen arjen ja kansainvälisen uran, valitset Iisalmen – valitset elämän maalla ja maailmalla. Iisalmessa ja sen lähitienoilla kiireetön elämänmeno yhdistyy kansainvälisiin menestystarinoihin.

Tutustu ura- ja opiskelumahdollisuuksiimme
Näkymä kesäiselle Iisalmen torille

Uutiskirjeet

Tällä sivulla voit tilata ja lukea uutiskirjeitämme. Iisalmen kaupungin uutiskirjeet kokoavat kaupunkimme tuoreimmat kuulumiset tiiviisiin paketteihin, ja tuovat ne luettavaksi suoraan tilaajien sähköpostiin.

Tilaa ja lue uutiskirjeitä

Tapahtumat

Iisalmessa on monipuolinen tapahtumatarjonta läpi vuoden! Tapahtumajärjestäjä, kalenteri on maksutta käytettävissä tapahtumien ilmoittamiseen. Tapahtumakävijä, kalenterista löydät monipuolisesti tapahtumia joogasta rokkifestareihin.

Tapahtumat

Ajankohtaisia uutisia Iisalmesta

Riistakadun vesihuollon saneeraustyöt

Vesihuollon saneeraustyöt aiheuttavat muutoksia liikennejärjestelyihin Riistakadulla ja Meijerikadulla.

Liikuntapalveluiden kesätiedote

Saukko uimahalli, lipunmyynti ja kahviopalvelut on suljettu vuosihuollon ajan 21.6.-21.7.2024. Tänä aikana Timmin sähköinen asiointi on suljettu ja suurin osa liikuntapalveluiden henkilöstöstä lomailee.
Kuntosalilla tehdään vuosihuolto 24.-28.6. joten sali suljettu. Muulloin kuntosali auki sarjarannekkeella ma-su klo 6-23. Kuntosalin ulko-ovi sulkeutuu klo 22.30.

Kesäaikana tehdään vuosihuoltoja myös muissa liikuntatiloissa, näin ollen jäähalli, jalkapallohalli ja koulujen salit on suljettu.
Liikuntahallin vuosihuolto ajoittuu viikoille 24 ja 26-27.

Kesä on mitä ihmeellisintä ulkoliikunta-aikaa, käythän katsomassa sivut www.iisalmi.fi/ulkoliikuntapaikat

Mukavaa kesää toivottaen,
Iisalmen kaupungin liikuntapalvelut

Iisalmen kesäviestijän blogissa valokeilassa ovat tavalliset iisalmelaiset ihmeidentekijät

Iisalmen kaupungin markkinoinnissa ja viestinnässä toteutetaan monenlaisia toimia seudun osaajavetovoiman kehittämiseksi. Yhtenä kurkistusikkunana toiselta paikkakunnalta töiden vuoksi Iisalmeen muuttaneiden ajatuksiin on jo muutaman vuoden ajan toiminut kaupungin markkinoinnin ja viestinnän kesätyöntekijöiden blogisarja, jota tänä kesänä tuottaa viestintätieteiden opiskelija Merja Tuukkanen. Merjan blogissa tutustutaan Iisalmen ihmeidentekijöihin – ihan tavallisiin iisalmelaisiin, joilla jokaisella on oma tarinansa kerrottavaan.

Pihlajaharjun talvikunnossapitotyöt 2024/2025

Iisalmen kaupunki pyytää kokonaishintatarjouksia katujen ja yleisten alueiden talvikunnossapitotöihin Pihlajaharjun alueella. HILMA -linkki: https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/100855/notice/147341/overview(avautuu uuteen…

Vastaa kyselyyn viheralueista!

Iisalmen kaupungilla on käynnistynyt viheraluejärjestelmän päivitystyö. Kaipaamme kaupunkilaisilta arvokkaita mielipiteitä viher- ja virkistysalueista.

Elinkeinojohtajan katsaus

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 6/2024 pääkirjoitus. Lue tuoreimmat kuulumiset elinkeinojohtaja Terho Savolaisen ajankohtaiskatsauksesta.

Seuraa blogejamme!

Ihmeidentekijöiden Iisalmi -blogisarja alkaa

Tervehdys sinulle lukija! Ihanaa, että olet löytänyt Ihmeidentekijöiden Iisalmi -blogin pariin. Tässä blogisarjassa tutustutaan iisalmelaisten näkemyksiin ja kokemuksiin kotikaupungistaan. Mitä he arvostavat Iisalmessa ja mikä tukee heidän hyvinvointiaan? Tervetuloa mukaan!

Elinkeinojohtajan katsaus

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 6/2024 pääkirjoitus. Lue tuoreimmat kuulumiset elinkeinojohtaja Terho Savolaisen ajankohtaiskatsauksesta.

Elinkeinojohtajan katsaus

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 5/2024 pääkirjoitus

Mistä tekijöistä esiintymistilojen akustiikka muodostuu?

Akustisen musiikin esitystilanteessa kuulijan kannalta tärkeitä äänen ominaisuuksia ovat aika, suunta ja voimakkuus.

Elinkeinojohtajan katsaus

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 4/2024 pääkirjoitus.

Kesän 2024 koeasukas Alina Ruhanen Kuopiosta esittäytyy

Koeasukkaaksi Iisalmeen kesällä 2024 saapuva Alina Ruhanen esittäytyy.