Siirry sisältöön

Reitit

Linja 1 palvelee reitillä PELTOSALMI – KESKUSTA – LIPPUNIEMI ja takaisin LIPPUNIEMI – KESKUSTA – PELTOSALMI.

Linjan 1 reitillä on mm. entinen virastotalo, Citymarket, Peltosalmi, Kauppis-Heikin koulu, Savon ammatti- ja aikuisopisto, Lippuniemen seurakuntakoti ja terveyskeskus.

Linja 2 palvelee reitillä JORDAN – MAKKARALAHTI – KESKUSTA – KANGASLAMPI ja takaisin KANGASLAMPI – KESKUSTA – MAKKARALAHTI – JORDAN.

Linjan 2 reitillä on mm. Terveyskeskus, Prisma, Vanha kirkko, Teollisuuskylä, Kangaslammin koulu, Kangaslammin hautausmaa, Kangaslammin vanhainkoti ja Citymarket.

Linjojen bussit pysähtyvät keskustassa Linja-autoasemalla, jossa mahdollista vaihtaa linjaa.

Iisalmen paikallisliikenteen aikataulut

Aikataulutiedot löytyvät alla olevan linkin kautta.

Liput ja maksaminen

Iisalmen paikallisliikenteessä käyvät maksuvälineinä Matkahuollon tunnistepohjainen Matkakortti, käteinen raha ja pankkikortti, Matkahuollon seutuliput ja Kela-tuettu 44 matkan sarjakortti sekä mobiililiput.

Matkahuollon lipputuotteet voi hankkia Matkahuollon verkkokaupasta tai mobiilisovelluksesta.

Lippujen hinnat

 • Kertalippu aikuinen (17 v. -) 3,50 €
 • Kertalippu lapsi (7-16 v.) 2,00 €
 • Kausilippu aikuinen 30 pv, 47,00 €
 • Kausilippu alle 20 v. 30 pv, 35,00 €
  • 30 päivän kausilipulla (aikuinen ja nuoriso) voit tehdä rajattoman määrän matkoja Iisalmen paikallisliikenteen vuoroissa. Lippu on myynnissä iisalmelaisille ja on henkilökohtainen.
 • Sarjalippu 44 matkaa, voimassa 90 pv, 57,00 €
  • Sarjalipulla voit tehdä 44 yhdensuuntaista matkaa 90 päivän aikana.
 • Maksuton vaihtolippu: kertalipulla sekä matkakortilla maksettu matka oikeuttaa maksuttomaan vaihtoon 1 tunnin kuluessa ensimmäisestä leimauksesta Iisalmen paikallisliikenteessä. Paluumatka ei kuitenkaan ole tässä tarkoitettu vaihtomatka. Kausilipulla matkustettaessa kortti leimataan myös kun vaihtomatka alkaa.
 • Maksutta: alle 7-vuotiaat, eläkeläiset klo 10-14, koululais- ja päivähoidon ryhmät ohjaajan kanssa koulupäivisin, koululaisten liikuntavälineet, lastenvaunut ja saattaja, näkövammainen ja saattaja, pyörätuoli, jossa liikuntarajoitteinen matkustaja ja saattaja, sotaveteraanit ja sotainvalidit.

Paikallisliikenteen ajoneuvojen seurantalinkki

Sovelluksen avulla voit seurata Iisalmen paikallisliikenteen busseja reaaliajassa.

Ota yhteyttä

Liikennöitsijä:
Savonlinja Oy
Asiakaspalvelu
puh. 015 7600 700
info@savonlinja.fi

Ajankohtaista

Paikallisliikenteen liikennöitsijä vaihtuu Iisalmessa 3.6.2024

Paikallisliikenteen liikennöitsijänä aloittaa 3.6.2024 Savonlinja Oy. Liikennöitsijän vaihtuminen ei tuo muutoksia aikatauluihin ja reitit säilyvät ennallaan. Savobus seuranta poistuu käytöstä ja korvaantuu uudella palvelulla. Korvaava linkki uuteen palveluun tullaan julkaisemaan paikallisliikenteen sivulla.

Bussiliikenteeseen muutoksia kesäkauden alussa, Pohjois-Savo

Sopimusliikenteen kilpailutusten myötä Iisalmen ja Varkauden paikallisliikenteen liikennöitsijä vaihtuu 3.6.2024 alkaen. Myös kilpailutetussa maaseutuliikenteessä tapahtuu liikennöitsijämuutoksia useilla yhteysväleillä. Lisäksi viikonloppuvuoroja joudutaan karsimaan joillain yhteysväleillä.

Sillankorjaustyöt käynnissä Koljonvirrantiellä

Tiedoksianto työmaan aiheuttavista poikkeavista liikennejärjestelyistä.

Iisalmen lentokentän tarveselvitys: Ylä-Savon teollisuus tarvitsee hyvän saavutettavuuden

Iisalmen lentokentän tarveselvityksessä on luotu katsaus ilmaliikenteen ja lentokenttien kehitysnäkymistä: millaista teknologiaa ja millaisia lentämisen toimintamalleja tulevaisuus tuo. Työssä on selvitetty Iisalmen ja laajemminkin Ylä-Savon yrityksiltä ja muilta toimijoilta lentoliikenteen kysyntäpotentiaalia.

Luuniemen rantareitillä poikkeusjärjestelyjä

Tiedoksianto tilapäisistä poikkeusjärjestelyistä.

Luuniemenkadun liikennejärjestelyt

Tiedoksianto muutoksista liikennejärjestelyissä.