Siirry sisältöön
Mainoskuva By Iisalmi -agenteista, jossa nuoren tytön kuva ja mainostekstiä

By Iisalmi -agentit

Iisalmi on täynnä ihmeitä – ja mahdollisuuksia! Kaikki eivät niistä kuitenkaan vielä tiedä. Haimme ennakkoluulottomia nuoria someosaajia ympäri Suomen toimimaan agentteina By Iisalmelle ja sen yrityksille. Tehtäviin valitut agentit suorittavat tehtäviä elo-lokakuun 2024 aikana.

By Iisalmi -agentit

Uutishuone on ikkuna Iisalmeen!

Iisalmen lupaus on: Emme odota ihmeitä, teemme niitä. Uutishuone -sivulle kokoamme kaupungissamme syntyviä ihmeitä ajankohtaisina uutisina, live-lähetyksinä, blogeina ja mediasta poimittuina Iisalmi-aiheina. Tervetuloa kurkistamaan, mitä Iisalmessa tapahtuu!

Seuraa päätöksentekoa

Kuntalain mukaisesti Iisalmen kaupungin päätökset ja ilmoitukset julkaistaan Iisalmen kaupungin verkkosivuilla. Kaupungintalon (Pohjolankatu 14) pääsisäänkäynnin yhteydessä on ilmoitustaulu välttämätöntä viestintää varten. Kirjaamo vastaa ilmoitustaulun ylläpidosta. Voit lukea kuulutuksia ja ilmoituksia myös verkossa.

Uutiset

Riistakadun vesihuollon saneeraustyöt

Vesihuollon saneeraustyöt aiheuttavat muutoksia liikennejärjestelyihin Riistakadulla ja Meijerikadulla.

Liikuntapalveluiden kesätiedote

Saukko uimahalli, lipunmyynti ja kahviopalvelut on suljettu vuosihuollon ajan 21.6.-21.7.2024. Tänä aikana Timmin sähköinen asiointi on suljettu ja suurin osa liikuntapalveluiden henkilöstöstä lomailee.
Kuntosalilla tehdään vuosihuolto 24.-28.6. joten sali suljettu. Muulloin kuntosali auki sarjarannekkeella ma-su klo 6-23. Kuntosalin ulko-ovi sulkeutuu klo 22.30.

Kesäaikana tehdään vuosihuoltoja myös muissa liikuntatiloissa, näin ollen jäähalli, jalkapallohalli ja koulujen salit on suljettu.
Liikuntahallin vuosihuolto ajoittuu viikoille 24 ja 26-27.

Kesä on mitä ihmeellisintä ulkoliikunta-aikaa, käythän katsomassa sivut www.iisalmi.fi/ulkoliikuntapaikat

Mukavaa kesää toivottaen,
Iisalmen kaupungin liikuntapalvelut

Iisalmen kesäviestijän blogissa valokeilassa ovat tavalliset iisalmelaiset ihmeidentekijät

Iisalmen kaupungin markkinoinnissa ja viestinnässä toteutetaan monenlaisia toimia seudun osaajavetovoiman kehittämiseksi. Yhtenä kurkistusikkunana toiselta paikkakunnalta töiden vuoksi Iisalmeen muuttaneiden ajatuksiin on jo muutaman vuoden ajan toiminut kaupungin markkinoinnin ja viestinnän kesätyöntekijöiden blogisarja, jota tänä kesänä tuottaa viestintätieteiden opiskelija Merja Tuukkanen. Merjan blogissa tutustutaan Iisalmen ihmeidentekijöihin – ihan tavallisiin iisalmelaisiin, joilla jokaisella on oma tarinansa kerrottavaan.

Pihlajaharjun talvikunnossapitotyöt 2024/2025

Iisalmen kaupunki pyytää kokonaishintatarjouksia katujen ja yleisten alueiden talvikunnossapitotöihin Pihlajaharjun alueella. HILMA -linkki: https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/100855/notice/147341/overview(avautuu uuteen…

Vastaa kyselyyn viheralueista!

Iisalmen kaupungilla on käynnistynyt viheraluejärjestelmän päivitystyö. Kaipaamme kaupunkilaisilta arvokkaita mielipiteitä viher- ja virkistysalueista.

Elinkeinojohtajan katsaus

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 6/2024 pääkirjoitus. Lue tuoreimmat kuulumiset elinkeinojohtaja Terho Savolaisen ajankohtaiskatsauksesta.

Iisalmen kaupunki mediassa

20.6.2024 Sutkaus
– Meinootko männä mökille jussia viettämään? – Pittäähän ne itikat ja punkit mennä tuas ruokkimaan. K.A. (Iisalmi) – Meinootko männä mökille jussia viettämään? – Pittäähän ne itikat ja punkit mennä tuas ruokkimaan. K.A. (Iisalmi)
OYY vierailulla Kajaanissa! | Oulun yliopiston ylioppilaskunta
Kajaanissa varhaiskasvatuksen ja erityisopetuksen koulutuksia. Opinnot toteutetaan Opetus ja kulttuuriministeriön sekä Kajaanin ja Iisalmen kaupunkien erillisrahoituksella. Syksyllä 2024 opintonsa aloittaa 40 varhaiskasvatuksen kandidaatiksi ja 20 erityisopettajaksi
Vapaa sana | Järkevien parannusten haasteet hyvinvointialueella
Iisalmen kaupungilta tämän laatutason mukaisesti. Parannusten tilaaminen ja kustannusten kattaminen korkeampana vuokrana kuuluu hyvinvointialueelle, mutta tilausta ei ole tullut. Pallo on siis hyvinvointialueella, mutta ratkaisu ei ole edennyt. Hyvinvointialueella on paljon
Äkkijyrkän hylätty peltilehmä sai kesäkodin Nastolasta
päivystää Toivonojan navetan päädyssä Nastolan Uudessakylässä. – Syntymäkaupunkini [Iisalmi] hylkäsi teoksen. Teos on kuuluisa siitä. Oli siellä viisi vuotta vuokralla, taiteilija sanoi taiteensa juurella. Iisalmen kaupungin oli määrä ostaa kaupungin keskustassa kesästä 2019
Iisalmen uimahalli Saukko suljetaan kuukauden ajaksi
Iisalmen uudessa uimahallissa Saukossa järjestetään ensimmäinen takuu / vuosihuolto. Huollon ajan uimahalli on suljettuna tasan kuukauden 21. kesäkuuta–21. heinäkuuta. Iisalmen uudessa uimahallissa Saukossa järjestetään ensimmäinen takuu / vuosihuolto. Huollon ajan uimahalli
Ensiferumilta uusi albumi lokakuussa katso tänään julkaistu musiikkivideo "Winter Storm…
laulu Janne Parviainen – rummut Pekka Montin – koskettimet, laulu Kesän keikat: 22.06. Kauhajoki, Nummirock 28.06. Puolanka, Lankafest 06.07. Iisalmi, Madfest 03.08. Tampere, SaariHelvetti Lisätiedot: https://www.ensiferum.com https://www.facebook.com/Ensiferum

Blogit

Kesän 2024 koeasukas Alina Ruhanen Kuopiosta esittäytyy

Koeasukkaaksi Iisalmeen kesällä 2024 saapuva Alina Ruhanen esittäytyy.

Elämäni kunnossa -blogi: Tiian matka harrastuskokeiluissa

Takana on kokemusrikkaat 2 kuukautta Elämäni Kunnossa -ohjelman tiimoilta. Ohjelmaan hain hetken mielijohteesta ja ehdin jo unohtamaan koko asian, ennen kuin kuulin tulleeni valituksi.

Elämäni kunnossa -blogi: Riikan matka harrastuskokeiluissa

Vuoden 2023 Elämänsä kunnossa -harrastuskokeilussa mukana olleen Riikan kokemuksia harrastuskokeiluista ja kulttuurielämyksistä.

Koeasukkaan kesä 2023 – Olemisen rauhaa ja positiivisia kokemuksia

Hain koeasukkaaksi Iisalmeen hyvin avoimin mielin ja ajatuksella miksipäs ei. En ole aiemmin asunut pienemmissä…

Koeasuminen 2023 – Ysaon sisustusalan opiskelijoiden remonttiblogi koeasunnosta

By Iisalmi -allekirjoitettu yhteistyöteko saa jälleen jatkoa, sillä tänä vuonna jo viidettä kertaa Petterinkulma Oy:n koeasunnoksi tarjoama vuokrakoti remontoidaan ja sisustetaan Ylä-Savon ammattiopiston sisustusalan opiskelijoiden toimesta. Tuleva koeasukas Reetta on kertonut etukäteen mieltymyksiään sisustuksesta, ja nämä toiveet opiskelijat ottavat projektissa huomioon. Kesäkodin ja sen asukkaan vakuuttaa paikallinen elämänturvaaja LähiTapiola Itä, ja lisäksi Kaisanet Oy tarjoaa koeasukkaalle verkkoyhteydet ja palvelut. Tästä Ysaon opiskelijoiden blogista pääset seuraamaan remontti- ja sisustusprojektia vaihe vaiheelta nähden samalla, kuinka Petterinkulman kaksio kokee kevään aikana muodonmuutoksen vuoden 2023 koeasunnoksi sekä Reettan viihtyisäksi kesäkodiksi!

Kesän 2023 Workcation-koeasukas Saara Närä Kuopiosta esittäytyy

Olen Saara Närä, 25-vuotias sosiaalisen median yrittäjä, terveysviestinnän asiantuntija, bloggaaja ja podcastaaja sekä positiivinen terveyden edistäjä.…

Iisalmi LIVE

Tervetuloa seuraamaan Iisalmen kaupungin suoria live-lähetyksiä! Tältä sivulta voit katsoa Iisalmen kaupunginvaltuuston kokouksia, tapahtumien striimauksia sekä live web-kameran, joka näyttää yleiskuvaa kaupungin keskustasta reaaliajassa.

Iisalmi LIVE
Näkymä kesäiselle Iisalmen torille

Uutiskirjeet

Tällä sivulla voit tilata ja lukea uutiskirjeitämme. Iisalmen kaupungin uutiskirjeet kokoavat kaupunkimme tuoreimmat kuulumiset tiiviisiin paketteihin, ja tuovat ne luettavaksi suoraan tilaajien sähköpostiin.

Uutiskirjeet

Tapahtumat

Iisalmessa on monipuolinen tapahtumatarjonta läpi vuoden! Tapahtumajärjestäjä, kalenteri on maksutta käytettävissä tapahtumien ilmoittamiseen. Tapahtumakävijä, kalenterista löydät monipuolisesti tapahtumia joogasta rokkifestareihin.

Tapahtumat

Podcastit

Kuuntele uusimmista podcasteista, mitä Iisalmen kaupungissa tapahtuu! Kaupunkistrategiastamme kertoo Suomen ihmeellisin kaupunki Iisalmi -podcastsarja. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki podcastimme.

Podcastit

Tutustu kaupungin markkinointiin ja viestintään