Siirry sisältöön

Iisalmen kaupunki on mukana Sivistys- ja hyvinvointilautakunnan (12.12.2023 § 119) päätöksellä Kaikukortti-kokeilussa vuonna 2024.

Kaikukorttikokeilun tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten, perheiden ja ikäihmisten mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja liikuntaharrastuksiin.
Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja kaikkiin niihin kulttuuri- ja liikuntapalveluihin, jotka kuuluvat valtakunnalliseen Kaikukortti-verkostoon.

Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia lippuja myös omille alle 18-vuotiaille lapsille ja lastenlapsille samaan tilaisuuteen, johon on itsekin osallistumassa.
Kaikukortteja voivat saada Kaikukortti-verkostoon kuuluvien kortinjakajatahojen asiakkaat, jotka ovat vähintään 16-vuotiaita ja tiukassa taloudellisessa rahatilanteessa eivätkä voi siitä syystä hankkia pääsylippuja tai kansalaisopiston kurssipaikkoja.

Kenelle?

Voit saada Kaikukortin, jos

  • olet Pohjois-Savon alueen Kaikukortti-verkostossa mukana olevan kortinjakajatahon asiakas
  • olet tiukassa taloudellisessa tilanteessa, etkä voi siitä syystä hankkia pääsylippuja tai kurssipaikkoja ja
  • olet vähintään 16-vuotias.

Kortin jakajatahot Iisalmessa

Jotta voit saada Kaikukortin, sinun tulee olla asiakassuhteessa kyseiseen organisaatioon.

Ohjaamo: Ohjaamo tarjoa alle 29- vuotiaille tukea koulutukseen, työnhakuun ja arjenhallintaan liittyvissä asioissa. Mikäli olet Ohjaamon asiakas, voit ottaa Kaikukortin puheeksi työntekijäsi kanssa. Ohjaamon työntekijät löydät verkkosivuilta


Iisalmen seurakunta Diakoniatyö: Mikäli olet diakoinatyön asiakas, voit ottaa Kaikukortin puheeksi työntekijäsi kanssa tai ottaa yhteyden diakoniatyöntekijään. Diakoniatyön yhteystiedot löydät


Pohjois-Savon hyvinvointialue Ikäkeskuksen neuvonta
Ikäneuvonnasta myönnetään korttia yli 65-vuotiaille.

Korttikohteet Iisalmessa

Kulttuurikeskus
Kulttuurikeskuksen konsertit ja tapahtumat -kaikukortti käy kaikkiin kulttuurikeskuksen pääsymaksullisiin tapahtumiin, joihin lippuja on saatavilla kulttuurikeskuksen neuvonnasta.

1.8. alkaen jokaista kulttuurikeskuksen tapahtumaa kohden on saatavilla viisi kaikukorttilippua.
Liput on noudettava Kulttuurikeskuksen infopisteeltä aukioloaikojen mukaisesti, voit tiedustella tapahtumakohtaista saatavuutta puhelimitse tai sähköpostilla. Tutustu ohjelmistoon ja aukioloaikoihin Kulttuurikeskuksen verkkosivuilla


Saukko Iisalmen uimahalli
Sisäänpääsy uimahalliin ja kuntosalille. Sisäänpääsyyn oikeuttavan kertakäyntirannekkeen saat uimahallin kassalta Kaikukorttia näyttämällä. Uimahallin ja kuntosalin lipunmyynti ja ovet sulkeutuvat tunti ennen sulkemisaikaa. Tutustu Saukko uimahalliin ja aukioloaikoihin


Kansalaisopisto
Kaikukortilla voi ilmoittautua kansalaisopiston ryhmäopetukseen, 1 hlö yksi paikka /lukuvuosi tai vaihtoehtoisesti viikonloppukurssi. Kaikukortti oikeuttaa kurssimaksuun, mahdolliset materiaalimaksut laskutetaan erikseen.
Ilmoittautuminen puhelimitse p. 040 661 9353. Opintosihteeri kertoo mielellään kurssivaihtoehdoista.
Kevään lyhyt- ja viikonloppukurssit löytyvät


Iisalmen Teatteri
Pääsyliput Iisalmen Teatterin näytöksiin, liput tulee hankkia Kulttuurikeskuksen infosta aukioloaikojen mukaisesti.

Ota yhteyttä

Aiheesta lisää