Siirry sisältöön

Lautakunta

Ylä-Savon jätekeskus sijaitsee Iisalmessa Peltomäessä, jonne voi toimittaa jäteastiaan sopimattomat jätteet. Kaikissa Ylä-Savon jätelautakunnan toimialueen kunnissa on vastaanottopiste kotitalouksien vaarallisille jätteille ja sähkölaitteille. 

Tältä sivulta löydät jätehuoltoon ja kierrätykseen liittyvät palvelut.

Ylä-Savon jätehuoltolautakunta

Lautakunta laatii alueelleen jätehuoltomääräykset, päättää jätehuoltomääräyksistä poikkeamisesta sekä jätteenkuljetuksen ja -käsittelyn periaatteista. Lautakunta myös hyväksyy jätetaksan ja -maksut ja antaa jätehuoltoon liittyviä lausuntoja muille viranomaisille.

Ylä-Savon jätehuoltolautakunta

Ylä-Savon Jätehuolto Oy

Ylä-Savon jätehuolto on seitsemän kunnan, Iisalmi, Keitele, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi ja Vieremä, omistama jätehuoltoyhtiö, jonka tehtävä on tuottaa kunnille jätehuollon palveluita.

Ylä-Savon Jätehuolto (avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Kierrätys

Kierrätys.info on Suomen Kiertovoima ry:n ylläpitämä verkkopalvelu. Palvelulla voit etsiä kotitalouksien jätteille tarkoitettujen, alueellisten keräyspisteiden ja kiertävien keräysten tietoja kaikkialla Suomessa.

Kierrätys-info (avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Ajankohtaista

Ylä-Savon jätekeskuksen aukioloajat kesäkuussa

Lähde mukaan kohti ilmastosisukasta arkea!

Tiedätkö, mikä on hiilijalanjälkesi ja miten voit vaikuttaa siihen? Jokaisella valinnalla on merkitystä ja nyt on aika tehdä muutos kestävän elämäntavan edistämiseksi.