Iisalmessa on mitä mainioimmat puitteet järjestää erilaisia sisä- ja ulkoilmatapahtumia, sillä meillä on tarjota teille useita eri vaihtoehtoja odotetun katsojamäärän puitteissa. Tältä sivulta löydät aakkosjärjestyksessä kaikki erilaisiin tapahtumiin soveltuvat tilat ja alueet sekä yhteystiedot.

Tapahtumajärjestäjän muistilista

Tapahtumajärjestäjän vastuulla on noudattaa voimassa olevaa lainsäädäntöä, järjestyssääntöjä ja muita esim. vuokraamaansa tilaa koskevia sääntöjä. Tapahtumajärjestäjä on juridisessa vastuussa järjestämästään toiminnasta. Kunnan vastuulla on ainoastaan tilan tai alueen vuokraaminen tapahtumajärjestäjälle.

Huomioi ajoissa lupa-asiat eri viranomaisille: maankäyttö, melu, turvallisuus, ilmoitus yleisötilaisuudesta, elintarvikkeisiin ja anniskeluun liittyvät luvat, tekijänoikeuskorvaukset, vakuutukset, työnantajavelvoitteet.

Ohjeet tapahtumajärjestäjälle: http://www.visitfinland.fi/news/ei-sattuman-varassa-of-cf-turvallisuusseminaari/  

 

Kokous- ja juhlatiloja sekä tapahtuma-alueita Iisalmessa

Haapaniemen kartano

Haapaniemessä voi järjestää niin juhlat, kokoukset kuin saunaillatkin, isolla tai pienellä porukalla.

Haapaniemen kartanon suuri sali takaa viihtyisän ympäristön erilaisille tilaisuuksille. Ulkoterassi, järven läheisyys ja luonnonrauha houkuttelevat järjestämään perhejuhlat, häät, kokoukset, vuositapaamiset ja koulutustilaisuudet. Haapaniemi on laadukas ja vaativaankin makuun sopiva vaihtoehto juhlapaikaksi. Haapaniemen Matkailun väki auttaa paitsi ruokailun yksilöllisessä suunnittelussa, myös tarvittaessa ohjelman järjestämisessä.

Saliin mahtuu 85 henkilöä, kesäisin huviteltan kanssa 150 henkilöä. Kabinetti 10 henkilöä. Langaton internet-yhteys, videotykki, modernit äänentoistolaitteet, satelliittikanavat.

Varaukset ja tiedustelut:
Haapaniemen Matkailu Oy, Haapaniementie 165, 74150 Iisalmi
Puh. +358 500 207 700, +358 440 207 701
Sähköposti: info@haapaniemenmatkailu.fi. Lisätiedot: http://www.haapaniemenmatkailu.fi/

 

Haukiniemen hiekka- ja nurmikentät

Iisalmen keskustan läheisyydessä, Haukinimellä Otavankatu 26 sijaitsevat jalkapallo- ja pesäpallokentät (nurmi- ja hiekkakentät).
Varaukset, puh. 040 830 2703. Varaustilanne katso Timmistä.

 

Iisalmen Kulttuurikeskus

Vuonna 1989 valmistunut Iisalmen kulttuurikeskus on tiloiltaan ja tekniikaltaan monipuolinen ja muuntautuva. Tunnetun iisalmelaiskirjailijan mukaan nimetyssä Eino Säisä -salissa on 470-paikkainen nouseva katsomo, avara näyttämö (16 x 18,5 m), orkesterisyvennys sekä kokous-, konsertti- ja teatterikäyttöön säädettävä valaistus. Kirjailija ja säveltäjä Karl Collanin nimeä kantavassa salissa on 150-paikkainen tasokatsomo, kokous-, konsertti- ja teatterivalaistus sekä mahdollisuus videokuvan siirtoon pääsalista.

Näyttelytiloja tarjoavat Karl Collan -sali (228 m2), kellarigalleria (187 m2) ja lämpiö (256 m2).
Pienryhmille on kymmenkunta 15-40 henkilön kokoushuonetta.

Iisalmen kulttuurikeskuksessa on tarkoituksen- ja ajanmukainen kokoustekniikka. Lisäksi naulakko-, toimisto- ja kirjastopalvelut ovat tarvittaessa kokousväen käytössä.

Varaukset:
Kulttuurikeskuksen neuvonta, Kirkkopuistonkatu 9, 74100 IISALMI.
Puh.040-830 2757, kulttuurikeskus(at)iisalmi.fi.

Lue lisää

Iisalmen Olutmestari

Ravintola Olutmestari on entinen tulli- ja pakkahuone, joka on rakennettu vuonna 1893. Makasiinirakennus kunnostettiin ravintolakäyttöön 1980-luvulla. Kunnostettuja ylä- ja alakerran kabinetteja voi varata erilaisiin juhla- ja kokoustilaisuuksiin mm. ylioppilasjuhlat, pikkujoulut, muistotilaisuudet, yritysten neuvottelu- ja koulutustilaisuudet. (varusteet: nettiyhteydet, videotykki tv-toiminnolla, fläppitaulu yms.)

Varaukset ja tiedustelut:
Iisalmen Olutmestari Oy, Veikonkatu 1, 74100 IISALMI
Puh. 044 975 3385, (017) 816 644, olutmestari(at)meili.fi

Lue lisää

Iisalmen Seurahuone

Hotelli Iisalmen Seurahuoneella on Iisalmessa pitkät perinteet. Vuonna 1927 rakennettu nostalginen rakennus palveluineen on päivitetty nykyhetkeen. Ravintola Iidenin monikäyttöisistä sali- sekä kabinettitiloista löytyy yhteensä kolmesataa asiakaspaikkaa erinäiseen tilauskäyttöön! Esimerkiksi: Juhlat, kokoukset, koulutukset, konferenssit yms. tapahtumat järjestyvät vaivatta ja kokemuksella.

Varaukset ja tiedustelut:
Hotelli Iisalmen Seurahuone, Savonkatu 24, 74100 Iisalmi
Puh. 0440 207 701, seurahuone(at)haapaniemenmatkailu.fi

Lue lisää

Jäähalli

Iisalmen jäähalli ja tekojää, Untamonkatu 7, 74120 IISALMI. Kesällä käytössä rullakiekkokenttä ja sähly-/salibandykenttä. Lisäksi ulkona on tekojään paikalla kolme tenniskenttää vapaassa käytössä.

Varaukset:
puh. 040 830 2703 tai kaija.herd@iisalmi.fi. Katso varaustilanne Timmistä.
Lisätiedot: http://www.iisalmi.fi/jaahalli

Kankaan liikuntapuiston tekonurmikenttä

Aivan ydinkeskustan läheisyydessä, Untamonkatu 10, sijaitsee Kankaan liikuntapuisto, jossa on syksyllä 2012 valmistunut kumirouhepinnoitteinen tekonurmikenttä. Vieressä on kolme juoksusuoraa sekä pituushyppypaikka sekä katsomo.
- kenttä on avoinna ma-su klo 9-21
- kenttä on vapaassa käytössä yksittäisille harrastajille
- pyöröportti pidetään auki klo 9-21 jäähallin toimesta

Ryhmien ja järjestöjen vuorovaraukset ja muut tiedustelut puh. 040 830 2703. Katso varaustilanne Timmistä.

Alueella kesällä myös ulkokoripallokentät ja rullalautailuramppeja.

Koljonvirran kartano, veistoateljee, saunatilat ja sepänpaja

Koljonvirta Camping & Cateringissa järjestät niin omat, suvun kuin työpaikankin juhlat, kemut, iltamat ja kaikenlaiset päivät rennon tyylikkäästi. Tarjoamme arkeen ja juhlaan mainiot tilat, herkulliset tarjottavat ja hykerryttävän ohjelman. Mahdollisuuksia riittää ja suunnittelemme yhdessä kanssanne täydellisen kokonaisuuden.

Varaukset ja tiedustelut:
Koljonvirta Camping & Catering, Ylemmäisentie 6, 74160 IISALMI
Puh 050 321 3846. koljonvirta(at)koljonvirta.fi
Lisätiedot: http://www.koljonvirrankartano.fi

Koljonvirran opastuskeskus

Koljonvirran Mansikkaniemelle avattiin kesällä 2012 Koljonvirran opastuskeskus. Keskuksena toimii vanha Mäntylän tila Ouluntien varressa. Mäntylän päärakennuksen tiloissa on esillä uusittu Koljonvirta-näyttely, jossa esitetään elävästi Suomen sodan 1808–1809 ja Koljonvirran taistelun historiaa. Tuvassa toimii kesäkahvila, josta voi ostaa pientä purtavaa ja nauttia yli kaksisataa vuotta vanhan hirsitalon tunnelmasta. Opastuskeskuksen tiloissa voi myös järjestää pienimuotoisia kokouksia.

Tilan varauksissa ota yhteys kulttuurikeskuksen neuvonta, Kirkkopuistonkatu 9, 74100 IISALMI.
Puh.040-830 2757, kulttuurikeskus(at)iisalmi.fi.
Lisätiedot: http://www.koljonvirta.fi  Facebookissa: https://www.facebook.com/KesakahvilaMantyla/

Kotiseutumuseo

Ylä-Savon kotiseutumuseo sijaitsee luonnonkauniilla paikalla aivan kaupungin keskustan tuntumassa Poroveden rannalla. Vieremän Kumpumäeltä tuodun päärakennuksen sydän on noin 300 vuotta vanha savutupa. Alueella on lisäksi eri puolilta Ylä-Savoa siirrettyjä rakennuksia, kuten aittoja, navetta, nuottakota, sepän paja sekä tuulimylly. Pysyvän näyttelyn lisäksi kotiseutumuseolla on kesäisin vaihtuvia näyttelyitä, sekä ympäri vuoden tapahtumia myös yhteistyössä muiden paikallisten tahojen kanssa.

Tiedustelut:
Ylä-Savon kotiseutuyhdistys ry, Virrankatu 4, 74100 Iisalmi
Puhelin/museo: (017)7825 865, 044 7844 077
(yhteydenotot puehlimitse museon aukioloaikana)
Sähköposti/museo: info@ylasavonkotiseutumuseo.fi

Lue lisää

Kyllikinranta

Kyllikinrannan tanssilava sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä Iisalmen keskustassa Poroveden rannalla. Lavan ohi kulkee entinen valtatie 5 ja nykyiselle valtatielle on noin 500 metriä. Lava sijaitsee länteen viettävässä kuusimetsäisessä rinteessä aivan järven rannalla. Kyllikinranta ei kuitenkaan ole pelkkä tanssipaikka, Ulmalan Nuorisoseura vuokraa Kyllikinrantaa erilaisten juhlien ja tapahtumien pitopaikaksi.

Varaus käsittää yleensä edellisenä päivänä valmistelut, itse tapahtumapäivän sekä seuraavana päivänä suoritettavan loppuselvittelyn, jolloin paikka laitetaan siihen järjestykseen, mikä se oli ennen tapahtumaa.

Varaukset ja tiedustelut:
Ulmalan Nuorisoseura, puhelimitse 050 383 0474 / Tuula tai sähköpostilla
tuula.eskelinen(at)meili.fi

Lue lisää

Liikuntahalli

Iisalmen liikuntahalli valmistui keväällä 2001, osoite on Välikatu 3.
Monipuoliset harrastusmahdollisuudet, esim. salibandy,lentopallo,sulkapallo, futsal, pöytätennis ja yläkerrassa sijaitsevalla tatamilla aikido, judo, karate, taekwondo ym.kamppailulajit sekä erityisryhmien liikunta.

Hallia voi käyttää edellä mainittujen lisäksi mm. erilaisiin yleisötilaisuuksiin, näyttelyihin ja kokouksiin.

Tiedustelut ja varaukset:
Iisalmen kaupunki, Vapaa-aikapalvelukeskus, Välikatu 3, 74120 IISALMI
Puh. 040 830 2703. Katso varaustilanne Timmistä.
Lisätiedot: http://www.iisalmi.fi/liikuntahalli

Lumakeskus Majakan kokoustilat

Lumakeskus Majakan tilat ovat Iisalmen Lyseon ja Juhani Ahon koulun opetuskäytössä. Tiloja vuokrataan niiden ollessa vapaana opetukselta. Lumakeskukselta on varattavissa seuraavia tiloja:

  • Iisalmi-sali on auditorio, jossa on 159 paikkaa (170 m2). Tilassa on nykyaikainen av-laitteisto ja langattomat mikrofonit. Tilat sopivat erilaisten koulutus- ja kokoustilaisuuksien järjestämiseen.
  • Porovesi-sali on ruokasali, jossa on 180 paikkaa (230m2). Tila on muunnettavissa erityyppisten juhla- ja kokoustilaisuuksien käyttöön. Valmistuskeittiö on vuokrattavissa tarjoilujen valmistamiseen.

Tiedustelut ja tilavaraukset:
Kulttuurikeskuksen neuvonta, Kirkkopuistonkatu 9, 74100 IISALMI.
Puh.040-830 2757, kulttuurikeskus(at)iisalmi.fi.

Lue lisää                     

Luonto-Savo, Kärrynpyörä Saluuna

Kärrynpyörän Saluuna on 100 paikkainen tilausravintola kokous-, koulutus-, juhla- ja ruokailukäyttöön monitoimiharrastetilan yhteydessä. Tilat on rakennettu vuonna 2005.

Kokouksia ja koulutuksia varten Saluuna on varustettu nykyaikaisilla laitteilla. Asiakkaiden käytössä on Sanyo-dataprojektori, kannettava tietokone, stereoäänentoistojärjestelmä sekä langaton Internet-yhteys.

Varaukset ja tiedustelut:
Jouko Pulkka, Palosenlammintie 149, 74140 Iisalmi
Puh. 0500 175 150, jouko.pulkka(at)luontosavo.com. Lisätiedot: http://www.luontosavo.com 

Luuniemen tapahtumakenttä

Luuniemen juhlakentällä on pidetty jo perinteeksi tulleet Oluset-festivaalit, sekä vuosittain keväisin tulevat Finlandia-sirkus ja tivolit käyttävät mielellään Luuniemen juhlakenttää sen houkuttelevan sijainnin vuoksi. Parkkipaikkoja saa lisää tarvittaessa virastotalolta ja Oluthallilta, mutta niistä on sovittava erikseen. Luuniemen juhlakentällä voi samanaikaisesti oleilla 6000 henkilöä. Myös läheinen Poroveden järvi avautuu upeana näyttämön takana. Luuniemi on omiaan suurien tapahtumien järjestämiselle.

Tapahtumakentän varaukset:
Matkailuneuvonta, Riistakatu 5, 74100 IISALMI.
Jarmo Miettinen puh. 040 830 2681 tai Minna Maukonen puh. 040 5434903.
Sähköposti: etunimi.sukunimi(a)iisalmi.fi. Lisätiedot: http://www.iisalmi.fi/Suomeksi/Ajankohtaista/Tapahtumat/Tee-tapahtuma-Iisalmessa/Tapahtumakenttien-ja-mainospaikkojen-varaus

Avaimet:
Juha Rönkkö, työpäällikkö, puh. 040 588 9013
Jorma Korhonen, rakennusmestari, puh. 040 830 2611
Katso kartalla!

Mansikkaniemen tapahtumakenttä

Mansikkaniemen kenttä sijaitsee Koljonvirralla, Juhani Ahon museon läheisyydessä. Kentän katsomon saa katetuksi kesällä, joten kiertävät kesäteatterit pitävät mielellään esityksensä siellä. Myös monet muut juhlat pitävät esityksiä siellä, kuten esimerkiksi Nuorisoseuran järjestämät Maakuntajuhlat. Myös yksittäiset näytökset on oivallista pitää Mansikkaniemellä. Katsomo suorastaan houkuttelee asiakkaita luokseen upealla sijainnillaan ja luonnonläheisyydellään. Katsomoon mahtuu noin 500 henkilöä.

Tapahtumakentän varaukset:
Matkailuneuvonta, Riistakatu 5, 74100 IISALMI.
Jarmo Miettinen puh. 040 830 2681 tai Minna Maukonen puh. 040 5434903.
Sähköposti: etunimi.sukunimi(a)iisalmi.fi. Lisätiedot: http://www.iisalmi.fi/Suomeksi/Ajankohtaista/Tapahtumat/Tee-tapahtuma-Iisalmessa/Tapahtumakenttien-ja-mainospaikkojen-varaus
Katso kartalla!

Metsäpirtin pitopalvelu

Metsäpirtin Pitopalvelu on luonnonkauniilla paikalla järven rannalla Koljonvirran Mansikkaniemellä. n. kolmen kilometrin etäisyydellä Iisalmen keskustasta. Juhla- ja kokousvieraiden käytössä on suuri, yhtenäinen sali jopa 250 henkilölle. Läheisyydessämme sijaitsee mm. Juhani Ahon museo ja Mansikkaniemen kesäteatteri.

Tilavaraukset ja tarjoukset:
Metsäpirtin Pitopalvelu puh. 0400 568 634 ja info@metsapirtinpitopalvelu.fi
Lue lisää

Nuorisotalo

Entinen suojeluskunnantalo vihittiin käyttöön vuonna 1923. Nykyisin tila tunnetaan Iisalmen nuorisotalona. Nuokkari sijaitsee kaupungin keskustassa,  Kirkkopuistonkatu 25, 74100 IISALMI. Nuorisotalolla on tarjolla Avointen Ovien toimintaa, bänditilat sekä bändi- ja discoiltoja. Tiloja voi myös vuokrata järjestöjen tai yksityistilaisuuksien käyttöön.

Tilavaraukset:
Iisalmen vapaa-aikapalvelukeskus, Kaija Herd, puh. 040 830 2703,
kaija.herd(at)iisalmi.fi. Katso varaustilanne Timmistä.
Lisätietoja: www.iisalmi.fi/nuorisotalo

Olvi Oluthalli

Olvi Oluthalli sijaitsee Olvi Oyj:n panimon yhteydessä Luuniemenkatu 4:ssä aivan Iisalmen sataman ja keskustan läheisyydessä. Olvi  Oluthallilla voit järjestää isot tai pienet juhlat, kokoukset, yritystilaisuudet ja monenlaiset tapahtumat. Viihtyisässä ravintolasalissa on 120 asiakaspaikkaa. Oluthalliin mahtuu noin 500 henkilöä. Lisäksi käytettävissä on 50-paikkainen kokouskabinetti ja kesäisin 270-paikkainen terassi. Amica Ravintola hoitaa tasokkaat tarjoilut tilaisuuden teeman ja tavoitteiden sekä asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Varaukset ja tiedustelut:
Olvi Oluthalli, Luuniemenkatu 4, 74100 Iisalmi
Puh. (017) 838 5232, olvi(at)amica.fi
Lisätiedot: www.amica.fi/oluthalli

Pelixirin sauna- ja kokoustilat

Pelixir on monipuolinen liikuntakeskus Iisalmen ydinkeskustassa, uima-, liikunta- ja jäähallin vieressä. Pelixirin yläkerran reilun 100 neliön tilat tarjoavat mainiot puitteet erilaisiin tarpeisiin, kokouskäytöstä aina hilpeisiin pippaloihin saakka. Ota porukka mukaan, keilaa tunti tai pari ja nauti ruokailun jälkeen mukavista löylyistä Pelixin uusissa tiloissa.

Tilassa on 25 - 30 hengen kokous- / palaverivarustus, minikeittiö sekä sohvia leppoisampaa oleskelua varten. Tiloissa on käytössäsi ajanmukainen AV-teknikka: videotykki, valkokangas ja langaton nettiyhteys. Tutustu ! Perlixirin henkilökunta esittelee tiloja mielellään.

Varaukset ja tiedustelut:
Pelixir, Untamonkatu 8, IISALMI.
Puh. (017) 817 800, iisalmi(at)pelixir.fi

Lue lisää

Ravintola Raatihuone

Kulttuurihistorialliset puitteet tarjoavat upeat ruokailuhetket sekä ikimuistoiset yritys- ja perhetapahtumat. Asiakkaillemme on käytössä kolme eri kokoista salia, joihin mahtuu 30-80 henkeä. Kaikki tilat yhdistettynä tarjoamme tunnelmalliset tilat jopa 250 hengelle. 

Raatihuone toimii ikään kuin porttina Iisalmeen tultaessa etelästä. Se on rakennettu vuonna 1899 ja rakennus kärsi pahoin vuoden 1940 pommituksissa, mutta se on kunnostettu käyttökelpoiseksi.

Varaukset:
Ravintola Raatihuone, Kauppakatu 22, 74100 IISALMI
Puh. 050 408 6009, ravintola(at)raatihuone.fi. Lisätiedot: http://www.raatihuone.fi

Spa Hotel Runni ja Kartanohotelli

Vuokraamme sekä Kylpylähotellin että Kartanohotellin tiloja. Tiloista löytyy kattava kokousvarustus AV-tarvikkeineen: valkokangas, TV, videot, DVD, fläppitaulu, diaprojektori, piirtoheitin, langaton verkkoyhteys sekä kopio-, sähköposti- ja faksipalvelut. Lisäksi vuokraamme dataprojektoria ja laserohjainta.

Ravintola Wesipehtoori ja Mamselli järjestävät ammattitaidolla niin perhejuhlat kuin yritystilaisuudetkin. Tarjoamme tilat ja tarjoilut kaikkiin tilaisuuksiin.

Runnin hääjuhlapalvelu auttaa hääparia luomaan elämänsä suurimmasta juhlasta ikimuistoisen. Tarjoamme hääasiakkaillemme kaikki juhlaan liittyvät palvelut kosmetologista ja kampaajasta alkaen aina ravintola- ja majoituspalveluun.

Varaukset ja tiedustelut:
Spa Hotel Runni, Runnintie 407, 74595 RUNNI. Puh. (017) 768 751. myyntipalvelut(at)runni.fi.

Lue lisää

Sankariniemen stadion

Sijaitsee nimensä mukaisesti Sankariniemellä, keskustan läheisyydessä, Asevelikatu 2.
Stadionilla 8 kestopäällysteistä juoksurataa, nurmikenttä, 1500 hengen katettu katsomo, 5000 hengen kiertävä katsomo. Soveltuu isompienkin tilaisuuksien pitopaikaksi. 

Varaukset ja tiedustelut
Iisalmen vapaa-aikapalvelukeskus, puh.040 830 2703.
Kenttä  (toimintakaudella) puh. 040 830 4365. Katso varaustilanne Timmistä.

Satamatori

Iisalmen satama on uudistettu vuonna 2006-2008, joten siellä on nyt hyvät tilat pitää erilaisia ulkoilmatapahtumia. Satama-alue on päällystetty mukulakivillä ja sinne on sijoitettu sähköpisteitä ja rakennettu huoltorakennus, joten alueella voi pitää suurempiakin tapahtumia.

Varaukset:
Matkailuneuvonta, Riistakatu 5, 74100 IISALMI. Sähköposti: tourism(at)iisalmi.fi
Jarmo Miettinen puh. 040 830 2681 tai Minna Maukonen puh. 040 5434903.

Original Sokos Hotel Koljonvirran kabinetit

Original Sokos Hotel Koljonvirta on monipuolinen ja viihtyisä hotelli aivan kaupungin keskustassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hotellista löytyy kolme monipuolista kokoustilaa 14-36 henkilölle. Alakerrassa sijaitsevat uudistetut kabinetit Sven ja Tuuva, joista Sveniin mahtuu 14 henkilöä ja Tuuvaan 16 henkilöä. Kabinetit voidaan myös yhdistää yhdeksi kokoustilaksi, SvenTuuvaksi, jolloin tila soveltuu 26 henkilölle. Yläkerrassa sijaitsee perinteinen Virta-kabinetti, johon mahtuu 36 henkilöä.

Lisäksi hotellissa on uudistettu, viihtyisä Sandels -ravintolasali, jossa on paikkoja 70 henkilölle. Tila soveltuu erinomaisesti esimerkiksi kokous- ja ryhmäruokailuihin.

Tiedustelut ja varaukset:
Sokos Hotel Koljonvirta, Savonkatu 18, 74100 Iisalmi
Puh. 010 7856 100, sales.iisalmi(at)sokoshotels.fi

Lue lisää

Tori

Iisalmen tori on saanut uutta ilmettä vuonna 2009 rakennetuista torikahvilasta ja esiintymislavasta. Iisalmen torilla järjestetään vuosittain noin 25 tapahtumaa ja kävijöitä torilla on noin 35 000. Torille mahtuu noin 4000 kävijää.

Varaukset ja lisätiedot:
Iiden ry, Jussi Patronen, Riistakatu 5, 74100 IISALMI.
Puh. (017) 8210 300, 0400 945 071, iiden(at)meili.fi

Lue lisää

Työväentalo

Tilaa kokouksille, juhlille, esittelyille, huutokaupoille yms. Istumapaikkoja 200 hengelle, tansseissa max 300 hengelle. Kahvio 35 hengelle astiasto 200 hengelle. A-oikeudet, pitopalvelu, äänentoisto, kokoustekniikka (mm. videotykki).

Varaukset ja tiedustelut:
Iisalmen Sos.Dem. Työväenyhdistys ry, Pohjolankatu 11a, 74100 IISALMI. Sähköposti: iisalmendemarit(at)gmail.com

Lue lisää

Ulmalan kansantalo

Ulmalan kansantalo tarjoaa sinulle kulttuurihistorialliset, viihtyisät ja avarat tilat, joissa on mielekästä järjestää oman näköiset juhlat. Ulmalan kansantalon ja yhteistyötahojemme avustuksella voimme helposti räätälöidä sinulle tarpeesi mukaiset juhlat. Kauttamme saat juhliisi ajanmukaisen äänentoiston, valokaluston, ohjelman, catering-palvelun, juhla-auton tai vaikka valokuvauksen, jottei juhlat jäisi vain mukavaksi muistoksi. Ota rohkeasti yhteyttä, olipa kyseessä häät, valmistujaiset, syntymäpäivät, kokoukset tai illanistujaiset, sillä Ulmalan kansantalo odottaa juhlijoita.

Ulmalan Kansantalo Oy, Ulmalantie 340a, 74520 Iisalmi puh. O4O156O629, Sähköposti: lilli [at] ulmalankansantalo.fi tai waino [at] ulmalankansantalo.fi

Lue lisää

Villa Castren

Iisalmen Pursiseura vuokraa huvilaa sekä saunaa erilaisia tilaisuuksia varten. Ajalla 01.05-30.09 (toukokuun alusta syyskuun loppuun). Villa Castrenissa on 1-kerroksessa rantaan avautuva terassi, wc, keittiö, takkahuone ja tupa. 2-kerroksessa kaksi huonetta ja länteen (järvelle) sekä pohjoiseen avautuva terassi. Rantasauna on puulämmitteinen (polttopuut liiteristä). Saunassa, pukuhuone ja suihku. Laiturilla on uimaportaat.

Huvila sijaitsee asutuksen välittömässä läheisyydessä tämän vuoksi hiljaisuus on klo 22:00-07:00. Huvilassa ei voi yöpyä. Huvilan osoite: Haukinimenkatu 23.

Varaukset ja tiedustelut:
pia.haikarainen[at]fimnet.fi tai 044 323 9049

Lue lisää