Tervetuloa Iisalmeen – osaamisen paikkaan. Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluilta yrityksesi saa maksutta henkilökohtaista ja luottamuksellista neuvontaa niin perustamisvaiheessa kuin jo toimivana yrittäjänäkin.

Iisalmessa yrittäjyydellä on pitkät ja vahvat perinteet ja meillä on paljon menestyviä vientiyrityksiä. Tätä menestystä tukee vahva yhteistyö yritysten, kaupungin ja eri toimijoiden välillä. Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut haluaakin luoda iisalmelaisille yrityksille hyvät puitteet heidän liiketoimintansa monipuoliseen kehittämiseen. Vahvistamme Iisalmen yritysmyönteistä imagoa huomioimalla erikokoisten ja –tyyppisten yritysten tarpeet mm. toimitila- ja tonttitarjonnassamme, tarjoamalla työllisyyteen liittyviä palveluita sekä luomalla hyvät puitteet yrittämiselle. Uusimpana työkaluna tässä tavoitteessamme on By Iisalmi –markkinointikonsepti alueen yritysten kanssa. 

Yritystietoa Iisalmesta

  • yrityksiä yhteensä n. 1100 kpl
  •  v. 2016 perustettuja yrityksiä n. 80 kpl
  • suurimpia työnantajia ovat Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Iisalmen kaupunki, Normet Oy, Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä, Olvi Oyj.
  • Iisalmen alueella toimivien yritysten tiedot löydät Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluiden ylläpitämästä yritysrekisteristä
Iisalmen yritysrekisteri
Tulevia tapahtumia
Kuntavaalit.jpg
29.3.2017

Iisalmen kansalaisopisto järjestää Kuntavaalipaneelin Kulttuurikeskuksen Säisä-salissa ke 29.3. kello 18.30. Paneelilla toivotaan heräteltävän iisalmelaisia osallistumaan yhteisistä asioista päättämiseen kuntavaaliuurnilla käynnin muodossa.

yrittajaklinikka.png
4.4.2017

Yrittäjä tai yrittäjyydestä kiinnostunut - tule Yritys-Suomi Ylä-Savon yrittäjäklinikalle ja tapaa useiden alojen asiantuntijoita samalla käynnillä.

Yrittäjäklinikka tarjoaa lääkettä tiedonjanoon; saat tietoa mm. työllistämisestä, yritystoiminnan kehittämisestä, koulutuksesta ja rahoituksesta.

y_paja_tapahtumakuva_kahvikuppi.jpg
6.4.2017

Sivutoiminen yrittäjyys on yritystoimintaa, jossa ansaitset toimeentuloa muutoinkin kuin itsenäisenä yrittäjänä. Tule Y-Pajalle kuulemaan lisää sivutoimisesta yrittäjyydestä.

y_paja_tapahtumakuva_kahvikuppi.jpg
11.4.2017

Osaamisen hinnoittelu ja toiminnan kannattavuus -teeman iltaluento. Aiheena aloittavan yrittäjän budjetti, kustannus- ja katelaskennan teko.

y_paja_tapahtumakuva_kahvikuppi.jpg
12.4.2017

Osaamisen hinnoittelu ja toiminnan kannattavuus -teeman iltaluento. Aiheena talouslaskelmien tekeminen, tulos- ja tase- mitä ne kertovat sekä alv.

y_paja_tapahtumakuva_kahvikuppi.jpg
22.4.2017

Osaamisen hinnoittelu ja toiminnan kannattavuus -teeman päiväluento. Aiheena oman osaamisen hinnoittelun periaatteet, tarjouksien laskenta ja teko.

Kaikki tapahtumat
Ajankohtaista
31.3.2016
0

Ponsse Oyj:n henkilöstöjohtaja Paula Oksman pitää Ylä-Savon erinomaista asuinympäristöä ja arjen helppoutta rikkautena alueen yrityksille, joilla on rekrytointitarpeita.

Kaikki uutiset