Tervetuloa Iisalmeen - osaamisen paikkaan!

Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluilta yrityksesi saa maksutta henkilökohtaista ja luottamuksellista neuvontaa niin perustamisvaiheessa kuin jo toimivana yrittäjänäkin.

Iisalmessa yrittäjyydellä on pitkät ja vahvat perinteet ja meillä on paljon menestyviä vientiyrityksiä. Tätä menestystä tukee vahva yhteistyö yritysten, kaupungin ja eri toimijoiden välillä. Iisalmen kaupungin elinvoimapalvelut haluaakin luoda iisalmelaisille yrityksille hyvät puitteet heidän liiketoimintansa monipuoliseen kehittämiseen. Vahvistamme Iisalmen yritysmyönteistä imagoa huomioimalla erikokoisten ja –tyyppisten yritysten tarpeet mm. toimitila- ja tonttitarjonnassamme, tarjoamalla työllisyyteen liittyviä palveluita sekä luomalla hyvät puitteet yrittämiselle. Uusimpana työkaluna tässä tavoitteessamme on By Iisalmi –markkinointikonsepti alueen yritysten kanssa. 

Yritystietoa Iisalmesta

  • yrityksiä yhteensä n. 1100 kpl
  •  v. 2016 perustettuja yrityksiä n. 80 kpl
  • suurimmat työnantajat: Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Iisalmen kaupunki, Normet Oy, Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä, Olvi Oyj.
  • Iisalmen alueella toimivat yritykset löydät Iisalmen kaupungin elinvoimapalveluiden ylläpitämästä yritysrekisteristä.
Iisalmen yritysrekisteri
Tulevia tapahtumia
Facebookin kansikuva tapahtumasivulle vrs 2.jpg
21.11.2017

By Iisalmi -seminaari kokoaa elinvoimantekijät Iisalmen Kulttuurikeskukselle tiistaina 21.11. klo 8.30 - 13.00

22.11.2017

Tervetuloa kuulemaan, miten lisäät tunteja työpäivääsi ja luot lisäarvoa yrityksellesi taloudenhallinnon digitaalisilla ratkaisuilla.

Projektinhallinta.info.png
30.11.2017

Hei Yrittäjä! Ilmainen koulutus opastaa sinut sujuvampaan projektinhallintaan. Unohda Excel-taulukot ja hoida projektit sujuvammin ja aikataulussa.

1.12.2017

Kiinnostaako yrittäjyys? Onko sinulla yritysidea, mutta et tiedä, miten edetä asiassa?

Kaikki tapahtumat
Edellinen 1 2Seuraava
Ajankohtaista
13.10.2017
0

Elinvoimatyössä tarvitaan innovaatiokyvykkyyttä ja -ympäristöjä

10.10.2017
0

Iisalmen kaupungissa on parhaillaan käynnissä työ resurssiviisauden toimenpidesuunnitelman laatimiseksi. Suunnitelma ja sen sisältämät toimenpiteet ohjaavat kuntaa kohti hiilineutraaliutta, jätteettömyyttä ja kestävää kulutusta, jotka lisäävät samalla alueen elinvoimaisuutta, houkuttelevuutta ja asukkaiden hyvinvointia. Kuntalaisilla on nyt mahdollisuus vaikuttaa suunnitelman sisältöön ja esittää ajatuksensa kestävästä, resurssiviisaasta kaupungista.

2.10.2017
0

Bussin uusi reitti kulkee 25.9. alkaen Tahkon ja Rantasalmen Järvisydämen kautta.

Kaikki uutiset
Uutiskirjeet

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeet löydät kaupungin uutiskirjearkistosta:

www.iisalmi.fi/uutiskirjeet