Uutiskirjeiden uutiset
29.8.2018

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 7/2018 pääkirjoitus.

27.8.2018

Pohjois-Savon maakunnan positiivisena haasteena on tällä hetkellä elinkeinoelämän vahvasta kasvusta johtuva työvoiman saatavuusongelma, maakunnan oma työvoimareservi ei enää riitä kaikkien työpaikkojen täyttämiseen. Nuorten poismuutto, työikäisen väestön väheneminen sekä tappiollinen nettomuutto osaltaan heikentävät tilannetta. Nämä haasteet yhdistävät kaikkia työssäkäyntialueita, joten vetovoimaa halutaan nyt kehittää yhteisvoimin kaikkien maakunnan kuntien kesken.

Timo Kainulainen.jpg
27.8.2018

Timo Kainulainen on aloittanut kesän aikana kirjastonhoitajana kirjastoauto Pokkarissa. Timo kertoo itsestään ja tavoitteistaan tervetuliaishaastattelussamme.

24.8.2018

SOPIEN – mistä on kyse?

Pirkko Myllynen.JPG
23.8.2018

Pirkko myllynen on aloittanut Iisalmen kaupungin teknisellä toimialalla toimitilat-yksikössä suunnitteluarkkitehtina. Pirkko kertoo itsestään ja tavoitteistaan tervetuliaishaastattelussamme.

By Iisalmi_logo_slogan_tunnus_png.png
23.8.2018

Iisalmen kaupungin, YTYÄ!-hankkeen sekä By Iisalmi -brändikumppaniyritysten ja –oppilaitosten järjestämä By Iisalmi –seminaari kokoaa jälleen marraskuussa Iisalmen seudun ihmeiden tekijät yhteen: yritysten, oppilaitosten ja muun elinkeinotoiminnan edustajat sekä seudun mahdollisuuksista kiinnostuneet pääsevät verkostoitumaan ja kuulemaan innostavia puheenvuoroja. Uutuutena on varsin ajankohtainen, rekrytoinnin valttikortteja pöydälle nostava YTYÄ!-Areenan paneelikeskustelu. Tavoitteena on luoda yhteisöllistä tahdonvoimaa synnyttävä ohjelmakokonaisuus.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 4Seuraava