Iisalmen kaupungin uutiskirjeet tuovat suoraan sähköpostiisi ajankohtaisimmat kuulumiset kaupungistamme. Tältä sivulta löydät viimeisimmät uutiskirjeet sekä niissä julkaistut uutiset. Voit myös tilata uutiskirjeitä oheisen lomakkeen kautta.
Uutiskirjeiden uutiset
26.2.2018

Parivuotisen taistelun tuloksena elinkeinoelämän toimijoille ja muille alueen asukkaille tärkeäksi muodostunut Kajaani – Iisalmi – Helsinki aamujuna aloittaa jälleen liikennöinnin 27.3.2018 alkaen. Junavuorojen takaisin saaminen on monella tapaa positiivinen asia koko seudun kannalta.

23.2.2018

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 2/2018 pääkirjoitus.

Verkkokauppaa perustamassa - lähde mukaan yritysryhmähankkeeseen!.jpg
23.2.2018

Olemme kasaamassa verkkokaupan perustajista yritysryhmää, jolle pyritään hakemaan yhteistä hanketta.

Meriryhmä Turku.jpg
20.2.2018

Meriteollisuudessa on aina tilaa uusille hyville tekijöille. Tämä viesti kävi selväksi 8. helmikuuta, kun Turussa järjestettiin Seutukaupunkien Meriteollisuuspäivä. Päivään osallistui 90 henkeä yli 20 seutukaupungista ympäri maata, suurin osa yritysten edustajia. Taustalla oli ajatus, että meriteollisuuden kasvussa iso osa työstä voidaan toteuttaa eri puolilla Suomea. Myös iisalmelainen Metallityö Vainio jätti oven raolleen meriteollisuuden mahdollisuuksille.

Runnin koulu, uusi tontti.png
14.2.2018

Iisalmen kaupunginvaltuusto päätti kokouksessaan 12.2.2018 täydentää Runnin koulun hankesuunnitelmaa siten, että koulu rakennetaan ensisijaisesti Runnin kylpylän kohdalle maantien toisella puolen olevalle kylpylän omistamalle maa-alueelle edellyttäen, että kaupungin ja kylpylän välinen maakauppa saadaan toteutettua. Alustavissa neuvotteluissa kaupalle ei ole esiintynyt estettä.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 4Seuraava