Iisalmen kaupungin uutiskirjeet tuovat suoraan sähköpostiisi ajankohtaisimmat kuulumiset kaupungistamme. Tältä sivulta löydät viimeisimmät uutiskirjeet sekä niissä julkaistut uutiset. Voit myös tilata uutiskirjeitä oheisen lomakkeen kautta.
Uutiskirjeiden uutiset
27.10.2017

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 8/2017 pääkirjoitus

KauppisHeikki.jpg
20.10.2017

Oppilaille syksy ja koulun alkaminen ovat aina jännittävää aikaa, mutta tänä vuonna se on ollut sitä Iisalmessa myös opettajille – ainakin Kangaslammilla ja Peltosalmella. Koulurakennukset hohtavat nyt uututtaan ja jopa tuoksuvat uudelle.

25.9.2017

Iisalmen kaupungin hankinta- ja logistiikka-asiantuntijan virassa on aloittanut 1.9. alkaen logistiikkainsinööri (AMK) Lassi Väänänen. Väänänen vastaa joukkoliikenteestä ja kuljetussuunnittelusta (koulukuljetukset ja muut kuljetukset) ja hankintaprosessin kehittämisestä sekä hankintojen ohjeistamisesta yhteistyössä hankintatiimin kanssa. Lisäksi hän toimii hankintavastaavana. Lassin tavoittaa kaupungintalolta 3. kerroksesta.

22.9.2017

Pääkirjoitus 7/2017

TechnoGrowth_logo_3-väri_slogan_www.jpg
25.8.2017

TechnoGrowth 2.0 -hanke jatkaa TechnoGrowth -hankkeen jalanjäljillä pyrkien toimenpiteillään Pohjois-Savon teknologiateollisuuden yritysten kilpailukyvyn parantamiseen, digitalisuuden mahdollisuuksien hyödyntämiseen ja tehokkaampaan käyttöönottoon, sekä kansainvälistymisen ja kasvun lisäämiseen. Hankkeen kohderyhmänä on teknologia- ja energia-alan, sekä niille palveluja tuottavat pk-yritykset.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2Seuraava