Iisalmi live

 
Seuraa Iisalmen tapahtumia reaaliajassa lintuperspektiivistä!

Musiikki: Kalle Löytynoja - Symphony of the Falls.

Perusopetuksen palveluverkkosuunnitelmaa koskeva tiedotus- ja keskustelutilaisuus 30.1.2018

Katso videotallenne tilaisuudesta (esitys alkaa n. 16min kohdalla):

Uutisarkisto
14.6.2018
0

Esityslistalla ovat mm. Mansikkaniemen kaavaluonnokset, Katujen ja kevyen liikenteen väylien talvihoidon alueurakat, Terveyskeskuksen peruskorjauksen 3. vaiheen urakoitsijoiden valitseminen ja Kirkonsalmen palvelukeskuksen vesikattokorjauksen urakoitsijan valitseminen.

24.5.2018
0

Esityslistalla ovat mm. Koljonvirran leirintäalueen tontin vuokraaminen ja rakennusten myyminen, päiväkoti Simpukan remontin toteuttaminen ja kalastuskielto kiinteillä pyydyksillä Kilpijärven luodoilla.

24.5.2018
0

Päiväkoti Simpukan tutkimusten ja neuvottelujen pohjalta pääurakoitsija Rakennusliike Lapti Oy on toimittanut asian ratkaisemiseksi kaupungille sovintoesityksen päiväkodin korjaustoimenpiteistä ja muista välillisistä kustannuksista. Lapti suostuu korjauksiin kaupungin laatiman toimenpidetaulukon mukaisessa laajuudessa.

seutukaupungit_2018_logo_vari.png
21.5.2018
0

Seutukaupungit ovat elinvoimaisia alueensa keskuksia, miljoonan suomalaisen ja 60.000 yrityksen kotipaikka. Seutukaupungit kattavat koko maan, muodostavat Suomen palvelurakenteen perustan ja ovat teollisen Suo-men ydin. Koko valtakunnan talouden näkökulmasta merkittävät vientiteollisuuden toimijat ovat löytäneet sijoittumispaikkansa eri puolilla maata sijaitsevista seutukaupungeista. Seutukaupunkeihin on viime vuosina toteutettu useampia miljardiluokan investointeja ja lisää on suunnitteilla.

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2 3 ... 142 143 144Seuraava