Siirry sisältöön

Toimimme yrittäjän luottamuksellisena kumppanina ja tukiverkkona yrittäjyyden kaikissa eri vaiheissa. Meiltä voit kysyä vinkkejä ja apua matalalla kynnyksellä tiukoissakin tilanteissa.

Kaikkea mekään emme tee yksin – hyödynnämme toiminnassamme laajaa asiantuntijaverkostoamme sekä alan huippuosaajia sinun yrityksesi parhaaksi. 

Sivun alareunasta löydät kokoamiamme hyödyllisiä linkkejä ja lomakepohjia käyttöösi.

Palveluitamme toimiville yrityksille

Liiketoiminnan kehittäminen

Toimivat yritykset saavat meiltä neuvontaa ja ideoita kehittämiseen. Autamme kartoittamaan yritystoiminnan nykytilanteen ja etsimme yhdessä välineet yrityksesi jatkokehittämiselle. Tunnemme erilaiset rahoitusvaihtoehdot, yritystuet sekä tarjolla olevat kehittämispalvelut ja -hankkeet.

Talouden suunnittelu ja laskelmat

Neuvomme yrityksen talouteen liittyvissä asioissa, kuten investointien rahoitussuunnittelussa, kannattavuuslaskelmien teossa ja muussa taloussuunnittelussa. 

Kartoitamme kanssasi yrityksen rahoitustarpeen ja sen perusteella erilaiset rahoitusvaihtoehdot. Autamme erilaisten laskelmien teossa, jotka toimivat päätöksenteon tukena sekä yrityksellesi että pankille, Finnveralle ja muille mahdollisille rahoittajille.

Lisäksi autamme sinua hakemaan yritystukia, joita yrityksesi voi saada investointeihin, kehittämiseen, tuotekehitykseen tai muihin kasvu- ja kehittämistoimiin.

  • tulos-, rahoitus-, kannattavuus- ja hinnoittelulaskelmat
  • avustusten haku investointi-, tuotekehitys-, kasvu- ja kehittämishankkeisiin
  • yritystoimintaan liittyvä muu yleinen talous- ja veroneuvonta.

Yritysjärjestelyt

Saat meiltä neuvontaa omistus- ja yritysjärjestelyiden toteuttamiseen olipa kyseessä sukupolvenvaihdos, yrityskauppa, muu omistusjärjestely tai yhtiömuodonmuutos. Voit olla asiakkaamme joko yrityksestä luopuvana tai myyvänä osapuolena tai yrityksen ostajana/yritystoiminnan jatkajana.

Huomioithan, että yritysjärjestelyiden suunnittelussa ja toteutuksessa tarvitaan usein myös muita asiantuntijapalveluita kuten tilintarkastajien ja lakiasiantuntijoiden erityisosaamista.

Tontti- ja toimitila-asiat

Yritystoiminnan kasvaminen ja kehittyminen johtavat usein siihen, että entiset tilat eivät enää sovellu toiminnan harjoittamiseen. Yrityspalveluissa autamme sinua kartoittamaan toimintaasi sopivat uudet tila- tai tonttivaihtoehdot.

Toimitilarekisteristämme löydät vapaat vuokrattavat ja myytävät toimitilat Iisalmen seudulta. Liike- ja teollisuustontteja on tarjolla keskeisillä paikoilla eri puolilla kaupunkia. Iisalmen Teollisuuskylä Oy tarjoaa toimitiloja vuokrattavaksi tai tarvittaessa rakennuttaa tarpeisiisi soveltuvat uudet tilat.

Osaavaa työvoimaa

Työvoiman saatavuuteen liittyvissä kysymyksissä saat apua työllisyyspalveluistamme ja TE-palveluiden työnantajapalveluista. Alueemme koulutuskumppanit tarjoavat henkilöstön koulutukseen ja kehittämiseen liittyvää palvelutarjontaa. Yrityspalveluissa voimme etsiä sinulle tarpeisiisi oikean tahon ja asiantuntijan viemään asiaasi eteenpäin.

Ota yhteyttä

Yrityspalveluiden toimipiste sijaitsee Iisalmen kaupungintalolla, Pohjolankatu 14, 2. krs.

Varaathan neuvontakäynnille ajan etukäteen joko olemalla yhteydessä suoraan asiantuntijaan tai sähköisestä ajanvarauskalenteristamme. Linkki avautuu uuteen välilehteen.

Yhteystiedot

Iisalmen yrityspalvelujen aukioloajat ja yhteystiedot kesällä 2024

Eija Heilio, yritysasiantuntija, puh. 040 630 5527, eija.heilio@iisalmi.fi (vuosilomalla vko 25: 17.-23.6.2024 ja vkot 29-31: 15.7.-4.8.2024)

Mika Kolehmainen, yritysasiantuntija, TechSavo- ja KesTech -hankkeet (teknologia- ja puutuotetoimialat), puh. 040 545 3498, mika.kolehmainen@yla-savo.fi

Markku Penttinen, projektipäällikkö, TechSavo -hanke (teknologiatoimiala), puh. 040 753 7201, markku.penttinen@yla-savo.fi (vuosilomalla vkot 27-31: 1.7.-4.8.2024)

Kirsi Piirainen, projektipäällikkö, Kasvua ja kansainvälistymistä vastuulliseen matkailuun, puh. 040 670 8235, kirsi.piirainen@iisalmi.fi (vuosilomalla vkot 26-27: 24.6.-7.7.2024)

Terho Savolainen, elinkeinojohtaja, Iisalmen teollisuuskylän tila-asiat, puh. 040 630 5328, terho.savolainen@iisalmi.fi (vuosilomalla vko 26-29 : 24.6.-21.7.)

Vinkkejä & linkkejä

Linkit avautuvat uuteen välilehteen.

Videolla kerromme yleisimmistä toimivan yrityksen palveluistamme.
Ilmakuva öisestä kaupungista, jonka valot loistavat kirkkaina.

Kehittämishankkeet

Palvelemme yrityksiä myös toteuttamiemme kehittämishankkeiden myötä. Tutustu tämänhetkisiin hankkeisiimme ja niiden palveluihin oheisesta linkistä.

Tutustu hankkeisiimme
Ilmakuva Soinlahden teollisuusalueelta.

Iisalmen Teollisuuskylä Oy

Iisalmen Teollisuuskylä Oy tarjoaa toimitilapalveluiden lisäksi kehittämispalveluita erityisesti tuotannollisille yrityksille. Tutustu palveluihimme ja tilatarjontaamme oheisesta linkistä.

Tutustu Teollisuuskylän toimintaan

Ajankohtaista

Pihlajaharjun talvikunnossapitotyöt 2024/2025

Iisalmen kaupunki pyytää kokonaishintatarjouksia katujen ja yleisten alueiden talvikunnossapitotöihin Pihlajaharjun alueella. HILMA -linkki: https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/100855/notice/147341/overview(avautuu uuteen…

Mattohissi, Paloisvuori

Iisalmen kaupunki on hankkimassa katetun mattohissin Paloisvuoren laskettelurinteeseen. Tarjouspyyntö käsittää käyttämättömän mattohissin ja oheislaitteet sekä…