Siirry sisältöön

Polkuun on kuvattu erilaisia yrittäjyyskasvatuksen toimenpiteitä ja yhteistyön muotoja työelämän, päiväkotien ja koulujen välillä tehtävään yhteistyöhön ikäkausittain. Eri ikäkausiin johdattaa Inno Mesikämmenen tarina, jossa Inno seikkailee kavereidensa kanssa kasvaen samalla yrittäjyyteen. Yrittäjyyskasvatuksen polkuun on liitetty myös yrittäjyyskasvatuksen vuosikello, johon on koottu työelämään ja yrittäjyyskasvatukseen liittyviä tapahtumia, teemaviikkoja ja teemapäiviä. Yrittäjyyskasvatuksen polku on suunnattu työvälineeksi niin opettajille, varhaiskasvatuksen henkilöstölle, oppilaille ja opiskelijoille kuin työelämän edustajille.

Yrittäjyyskasvatuksen polkuun ja Inno Mesikämmenen tarinaan pääset tutustumaan https://iisalmi.fi/tyo-ja-yrittäminen/yrittajyyskasvatus/

Polku on tehty yhteistyössä: Inno-tarinat: Vuokko Viljakka, Mediakunta Osk. Kuvitukset: Venla Malkki ja Jenni Pääkkönen, Piirre C Oy. Layout ja taitto: Taina Karvonen, Mainostoimisto Polku Ky. Muut tekstit: Iisalmen kaupunki.

Inspiroivia lukuhetkiä!