Siirry sisältöön

Kasvua ja kansainvälistymistä vastuulliseen matkailuun

Kasvua ja kansainvälistymistä vastuulliseen matkailuun on Pohjois-Savon liiton Euroopan unionin osarahoittama ja Iisalmen kaupungin hallinnoima hanke, jonka toimintakausi on 1.1.24 – 30.8.26. Kysely toteutetaan Salmi Platformin Triplizer -ratkaisua hyödyntäen. Tiedonkeruuaika on 1.6. -31.8.2024. Jokainen vastaaja on meille arvokas riippumatta siitä, onko kyseessä yöpyjä, päiväkävijä, paikallinen tai läpikulkumatkalla oleva.

Kyselyn tavoitteet ja hyödyt

Tutkimustietoa hyödynnetään kuuden kunnan (Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Sonkajärvi, Rautavaara ja Vieremä) matkailupalvelujen sekä matkailualan yrityksien palvelujen ja tuotteiden asiakaslähtöiseen kehittämistyöhön. Olemme kiinnostuneita matkailun aluetaloudellisista vaikutuksista, ja matkailijoiden motiiveista matkustaa alueelle sekä miten he kokivat olonsa täällä.

Vastuullisen matkailun kehittämiseen sisältyy myös matkailun ympäristöllinen ja sosiaalinen näkökulma. Näitä ovat mm. turvallisuuteen, vetovoimaan ja liikkumiseen liittyvät asiat. Näihin asioihin saadaan kyselyssä myös vastauksia.

Vastaa ja vaikuta alueen matkailun kehittämiseen – voit voittaa Iisalmi ja tienoot -verkkokauppaan lahjakortin (arvo 500 €)

Kysely on helppo täyttää ja vastaaminen tapahtuu anonyymisti. Halukkaat voivat osallistua kyselyn lopuksi arvontaan, jonka tietoja ei yhdistetä vastauksiin tai hyödynnetä muuhun kuin arvonnan suorittamiseen. Arvonta suoritetaan syyskuussa 2024. 

Lisätietoja