Siirry sisältöön

Runsaan tapahtumatarjonnan lisäksi talosta löytyy monenlaisia tiloja seminaarien, koulutusten ja juhlien järjestämiseen. Täällä tasokkaat tilat ja tekniikka yhdistyvät lupsakkaan palveluun. Kulttuurikeskuksen tekninen henkilökunta auttaa toteuttamaan onnistuneen tilaisuuden.

Iisalmen kulttuurikeskuksen suurin tila on Eino Säisä -sali, joka on 470-paikkainen. Se taipuu näyttämön muunneltavuudeltaan ja akustiikaltaan seminaarien lisäksi myös konsertti- ja teatteritilaksi. Säisän kupeella on 120-paikkainen Karl Collan -sali, joka on ihanteellinen akustisille ja puoliakustisille konserteille, pienimuotoisiin tapahtumiin, koulutuksiin ja tapahtumien oheistilaksi.

Kun valitset tapahtumapaikaksesi Iisalmen kulttuurikeskuksen, voit helposti liittää oheisohjelmaksi elämyksiä talon runsaasta konsertti- ja tapahtumatarjonnasta, vaihtuvista taidenäyttelyistä tai sydänystävällisistä liikunta- ja kulttuuriaktiviteeteista.

Hinnasto löytyy liitteenä alempaa tältä sivulta.

Tilaisuuden tai tapahtuman järjestäminen kulttuurikeskuksella

Tekniikka

Kulttuurikeskuksen ammattitaitoiset valo- ja ääniteknikot (tilamestarit), auttavat tarvittaessa tapahtuman suunnittelussa. Alla liite kulttuurikeskuksen ääni- ja valokalustolistaukseen.

Lisää tietoa ja kuvia kulttuurikeskuksen tiloista löydät linkin takaa ja henkilökunnalta.

Palvelut

Esiintyjien tilat

Esiintyjille on käytössä kolme pukuhuonetta. Pukuhuoneissa on pöydät, tuolit, peilit ja pesualtaat. Pukuhuoneet sijaitsevat näyttämön vieressä yläkerrassa.

Pukuhuoneiden läheisyydestä löytyy myös esiintyjien taukotila, jossa on jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin sekä astioita ja aterimia. Esiintyjille on varattu myös kaksi WC:tä ja suihkutilat.

Tarvittaessa talostamme löytyy tiloja isommallekin kokoonpanolle.

Muuta

Kulttuurikeskuksen aulaa ja lämpiötä voi käyttää levyjen tai muiden tuotteiden myyntiin konserttien yhteydessä. Aulatiloissa sijaitsee myös lipunmyyntipisteemme.

Arkisin tilavuokraan sisältyy yhden tilamestarin palvelut klo 21 asti ja lauantaisin klo 15 asti. Sunnuntait, lisätunnit ja toisen tilamestarin palvelut laskutamme erikseen palveluhinnaston mukaan.

Ravintola Tillyllä on yksinoikeus tarjoilujen järjestämiseen saleissa, lämpiössä sekä backstage-alueilla. Mikäli järjestät tapahtumassasi tarjoiluja, olethan yhteydessä suoraan Ravintola Tillyyn.

Kulttuurikeskuksen palveluista, väliaikatarjoiluista ja esteettömyydestä lisää:

Lipunmyynti

Kulttuurikeskus kuuluu Lippu.fi lipunmyyntijärjestelmään. Lipunmyyntipisteet näet lipunmyynti-sivulla:

Lipunmyyntisopimus

Mikäli haluat tapahtumasi liput myyntiin kulttuurikeskuksen ja kaupungintalon asiakaspalvelupisteisiin, tulee sinun tehdä kanssamme lipunmyyntisopimus. Voit myydä liput tapahtumaasi myös itse, mutta tällöin liput eivät ole myynnissä kauttamme asiakaspalvelupisteillämme ja ovelta. Ota yhteyttä kulttuurikeskuksen neuvontaan.

Kutsuvierasliput

Mikäli tarvitset kutsuvieraslippuja, ilmoita määrä lipunmyyntiimme. Lipunmyyjä ottaa paikat pois myynnistä.

Kuvat verkkokaupan ja kulttuurikeskuksen sivuilla

Markkinoimme tapahtumaasi mielellämme sivuillamme. Toimita sitä varten valmis kuva ja esittelyteksti tapahtumastasi kulttuurikeskuksen neuvontaan.

Ohjeet kuvakokoihin
Lippu.fi
– kansikuva 1240 x 480 px
– tapahtumasivun luettelokuva 222 x 222 px
– tapahtumasivun julistekuva 156 x 198 px
– etusivun bannerikuva 316 x 400 px tai 316 x 198 px
Seudullinen tapahtumakalenteri, (kuvasuhde 16:9)
Medianäyttö, 1080 x 1920 px (jpg, png)
Instagram 1080 x 1080 px / 1200 x 566 px / 1080 x 1350 px
Facebook tapahtuman kansikuva 1200 x 628 px
Juliste A3 (toimitus sähköisenä pdf tai paperisena)

Kokoukset ja yritystilaisuudet

120-paikkainen Karl Collan -sali tarjoaa oivan paikan isommallekin kokoukselle. Järjestät tiloissamme isommatkin yritysjuhlat cocktail-iltatilaisuuksineen. Ravintola Tillyn kanssa neuvotellen tapahtumaanne saadaan monipuoliset tarjoilut.

Kulttuurikeskuksen läheisyydessä sijaitsevan Luma-keskuksen 159–paikkainen auditorio Iisalmi-sali täydentää loistavasti kokoustilatarjontaa. Myös Luma-keskuksen 180-paikkainen ruokasali Porovesi on käytettävissä ilta- ja viikonlopputilaisuuksiin.

Talostamme löytyy hyvä määrä erilaisia tiloja myös pienryhmätyöskentelyyn. Ota yhteys neuvontaamme, niin suunnitellaan teille yhdessä hyvä tilaisuus.

Juhlat ja muut tilaisuudet

Tilojamme on mahdollista vuokrata myös yksityistilaisuuksiin. Kysy lisää esimerkiksi syntymäpäivä-, ylioppilas- ja sukujuhlien järjestämisestä tiloissamme.

Kulttuurikeskuksessa toimiva kahvio- ja ruokapalveluita toimittava Kahvila Tilly voi toteuttaa Collan -saliin laadukkaan pöytäkattauksen koulutustapahtumiin, juhliin, pikkujouluihin lämpiö mukaan lukien jopa 500 hengelle. Ravintola Tillyllä on yksinoikeus tarjoilujen järjestämiseen tapahtumatiloissamme.

Näyttelyt

Kulttuurikeskuksella on kaksi vuorattavaa näyttelytilaa: näyttelytila Venny ja aulan näyttelytila.

Tarkempia tietoja näyttelytiloista pääset katsomaan oheisesta linkistä (avautuu uuteen välilehteen).

Palveluhinnasto

Kulttuurikeskuksen kaikki tilavaraukset ja kalustovuokraukset voit tarkistaa kulttuurikeskuksen palveluhinnastosta.

Neuvonta ja tilavaraukset

kulttuurikeskus@iisalmi.fi
puh. +358 40 8302757

Tilatiimi

Tilatiimin esihenkilö

Kaksi ihmistä näyttämöllä, joista toinen soittaa pianoa ja toinen kuuntelee

Tilat ja tilavaraukset

Kulttuurikeskuksen monipuolisissa tiloissa Eino Säisä – ja Karl Collan -saleissa ja niiden edustalla olevassa lämpiössä järjestät ikimuistoiset tapahtumat!

Lue lisää