Siirry sisältöön

Käynnissä olevat näyttelyt ja tarkemmat esilläoloajat löytyvät kulttuurikeskuksen ohjelmistosta. Näyttelytietoihin voi tulla muutoksia. Näyttelytiloihin on vapaa pääsy, ja näyttelyt ovat avoinna kirjaston aukioloaikoina.

Näyttelytilat

Vaihtuvien näyttelyiden tila Venny

Näyttelytilaa vuokrataan yhdistyksille, taiteilijoille ja muille kulttuuritoimijoille. 
Tilan minimi vuokra-aika on 2 viikkoa.

Tilan vuokraaja saa käyttöönsä kulttuurikeskuksen ripustus- ja valaisujärjestelmän. Näyttelyn valvonta tapahtuu turvakameroiden ja henkilökunnan (ei jatkuvaa valvontaa) avulla. Vuokraaja hoitaa itse ripustuksen, tiedotuksen ja avajaisjärjestelyt. Neuvoja näihin voi kysyä kirjasto- ja kulttuuripalvelupäällikkö Sanna Marinilta.

Ripustuskiskon pituus: 70 m

Näyttelytila, jossa kaksi ihmistä ja useita taideteoksia.

Iisalmen kulttuurikeskuksen aulan näyttelytila

Kulttuurikeskuksen aulassa olevaa pientä vaihtuvien näyttelyiden tilaa vuokrataan yhdistyksille, taiteilijoille ja muille kulttuuritoimijoille. Tilan minimi vuokra-aika on 2 viikkoa.

Tilan vuokraaja saa käyttöönsä kulttuurikeskuksen ripustus- ja valaisujärjestelmän. Näyttelyn valvonta tapahtuu turvakameroiden ja henkilökunnan avulla. Vuokraaja hoitaa itse ripustuksen, tiedotuksen ja avajaisjärjestelyt. Neuvoja näihin voi kysyä kirjasto- ja kulttuuripalvelupäällikkö Sanna Marinilta.

Ripustuskiskon pituus: 25 m

Kaksi henkilöä katsomassa näyttelytilan seinillä olevia tauluja.

Näyttelytila portaikko

Portaikko-näyttely vaihtuu kolmen kuukauden välein. Näyttelytila sijaitsee Iisalmen kaupunginkirjaston yläkertaan menevien portaiden varrella. Näyttelytila on varattu Iisalmen kuvataideseuran jäsenten käyttöön.

Meneillään olevan ja tulevat näyttelyt voit tarkistaa Ylä-Savon kirjastoverkosta Rutakosta (linkki avautuu uuteen välilehteen):

Tilavaraukset

kulttuurikeskus@iisalmi.fi
puh. +358 40 8302757

Kaksi ihmistä katsoo vettä suihkulähteen reunalla.

Julkinen taide

Kaupunkikuvassa näkyvä julkinen taide lisää parhaillaan esteettisyyden lisäksi kaupungin persoonallisuutta ja vahvistaa asukkaiden kulttuuriperintöä.
Tervetuloa tutustumaan Iisalmen julkiseen taiteeseen!

Julkinen taide