Siirry sisältöön

Runsaan tapahtumatarjonnan lisäksi talosta löytyy monenlaisia tiloja seminaarien, koulutusten ja juhlien järjestämiseen. Täällä tasokkaat tilat ja tekniikka yhdistyvät lupsakkaan palveluun.

Iisalmen kulttuurikeskuksen suurin tila – Eino Säisä -sali on 470-paikkainen. Se taipuu näyttämön muunneltavuudeltaan ja akustiikaltaan seminaarien lisäksi myös konsertti- ja teatteritilaksi. Säisän kupeella on 120-paikkainen Karl Collan -sali.

Kulttuurikeskuksen palvelut

Aukioloajat ja lipunmyynti

maanantai–perjantai 10:00–17:00
Tiedotamme muutoksista Facebook ja Instagram sivuillamme @iisalmenkulttuurikeskus.

Kesäaukioloajat:
3.6.2024 – 19.6.2024 ma-pe 10:00-16:00
20.6.2024 – 29.7.2024 suljettu
30.7.2024 – 5.8.2024 ma-pe 10:00-16:00

Osta liput tapahtumiimme Lippu.fi:n verkkokaupasta. Linkki avautuu uuteen välilehteen.

Kahvila ja väliaikatarjoilut

Ravintola Tilly – Iisalmen Kulttuurikeskus

Nauti maukas keittolounas tai vietä herkulliset kahvitteluhetket Ravintola Tillyssä.

Aukioloajat (koulujen lukuvuoden aikana)

ma-to 10-18
pe 10-16
la-su auki tapahtumien aikaan, muulloin suljettu

Keittolounas

ma-pe klo 10.30 – 15
Ravintola Tillyn viikoittain vaihtuvan lounaslistan voi tarkistaa alla olevasta linkistä. Linkki avautuu uuteen välilehteen.

Väliaikatarjoiluiden tilaukset

Voit varata tarjoilut Ravintola Tillyn verkkokaupasta (linkki aukeaa uuteen välilehteen)
tai ottaa yhteyttä
sähköposti: ravintolatilly@iltalypsy.com
puh. 041 317 8739

Lipunmyynti

Kulttuurikeskuksella järjestettäviin tapahtumiin voi ostaa lippuja myös Ravintola Tillystä. Lipun hintaan lisätään toimitusmaksu 2 €/lippu, kuten kulttuurikeskuksen asiakaspalvelusta ostettuna.

Vaatesäilytys ja WC

Naulakot ja asiakas wc löytyvät heti kulttuurikeskuksen aulasta.

Useimmissa tapahtumissa on valvottu naulakko. Voitte pyytää apua naulakon pitäjiltä saadaksenne tavaranne säilytykseen. Neuvonnan ja wc-tilojen välissä on myös muutama valvomaton naulakko, joita pääsee käyttämään esteettömästi. Valvomattoman narikan käyttö on omalla vastuulla.

Pääsymaksullisissa tapahtumissa narikkavuoroja hoitavat paikalliset kulttuuriyhdistykset. Narikan hinta on 2 € per asiakas.

Esteettömyys

Iisalmen kulttuurikeskuksessa pyritään ottamaan huomioon erilaiset asiakasryhmät mahdollisuuksien mukaan. Iisalmen kulttuurikeskus on rakennettu vuonna 1989, eikä kaikilta osin täytä nykyaikaisia esteettömyysvaatimuksia, mutta tavoitteena on tarjota kaikille tasavertaiset mahdollisuudet käyttää talomme palveluja.

Saapuminen kulttuurikeskukseen

Kulttuurikeskuksen edessä Kirkkopuiston puolella on kaksi invapaikkaa. Kulttuurikeskuksessa on sähköisesti toimivat ulko-ovet sekä julkisivun puolella (Kirkkopuistonkatu) että henkilökunnan parkkipaikan (Päiviönkatu) puolella. Henkilökunnan parkkipaikan puolelta pääsevät taksit ja saattajat helposti autolla oven eteen.

Talossa on yleisön käytössä oleva hissi. Katutasosta hissiin pääsee helpoiten kirjaston kautta kulkien kirjaston ollessa auki. Kirjastoon pääsee sähköisesti toimivasta ovesta sisäkautta. Muina aikoina kulku hissille tapahtuu aulan kautta. Pyydä tarvittaessa opastusta henkilökunnalta.

Kulttuurikeskuksessa on kaksi inva-wc:tä. Toinen sijaitsee katutasossa naulakoiden takana, toinen toisessa kerroksessa kansalais- ja musiikkiopiston aulassa.

Konserttisalit ja lämpiö

Molempiin konserttisaleihimme (Eino Säisä- ja Karl Collan -salit) ja lämpiöön pääsee invaluiskaa pitkin.

Molemmissa saleissa on käytettävissä induktiosilmukka seuraavilla edellytyksillä:

  • Esiintyjät käyttävät mikrofoneja. Jos mikrofoneja ei käytetä, ei ääni mene äänentoistojärjestelmään, eikä ääntä tällöin voida vahvistaa.
  • Esiintyjät käyttävät talon omaa äänentoistojärjestelmää. Jos esiintyjät käyttävät omaa äänentoistojärjestelmää, ei ääni mene induktiosilmukkajärjestelmään.
  • Induktiosilmukan kuuluvuus vaihtelee salien eri osissa. Alla olevasta linkistä pääset katsomaan kuuluvuuskartat (avautuu uuteen välilehteen).

Eino Säisä -salissa on yhteensä neljä invapaikkaa, kaksi vasemmalla ja kaksi oikealla puolella. Karl Collan -saliin voidaan ottaa pyörätuoleja vaihtelevasti, tilaisuuden laadusta riippuen. Yleensä avustaja pääsee tilaisuuksiin maksutta avustettavan asiakkaan kanssa, mutta tämä riippuu järjestäjän antamista ehdoista. Lippuja invapaikoille voi ostaa netistä, mutta avustaja saa maksuttoman lipun vain kulttuurikeskuksen neuvonnasta.

Muut tilat

Kulttuurikeskuksessa on mahdollista käyttää siirrettävää induktiosilmukkajärjestelmää esimerkiksi yläkerran luokkatiloissa. ATK-luokassa on käytössä kiinteä induktiosilmukkajärjestelmä.

Näyttelytila Venny sijaitsee kulttuurikeskuksen pohjakerroksessa. Tilaan pääsee hissin kautta, ja mukana on hyvä olla avustaja. Tilan ovi on raskas palo-ovi, ja kynnys on korkeahko. Myös Luontomuseoon mennessä kannattaa olla avustaja mukana, koska matkalla on useita ovia.

Voitte aina kysyä apua talomme henkilökunnalta.

Turvallisuuskäytännöt

Huolehdimme parhaamme mukaan asiakkaiden, esiintyjien ja henkilökunnan turvallisuudesta ja yhdenvertaisuudesta. Noudatamme viranomaisten antamia yleisiä hygienia- ja turvallisuusohjeita. Lisäksi meillä on oma terveysturvallisuussuunnitelma mahdollisten epidemioiden varalle. Talostamme löytyy sydäniskuri hätätilanteita varten. Henkilökuntamme on koulutettu sen käyttöä varten.

Saapuminen kulttuurikeskukseen

Kulttuurikeskuksen käyntiosoite on Kirkkopuistonkatu 9, 74100 Iisalmi

Kulttuurikeskukselle pääsee helposti kävellen tai pyörällä sen keskeisen sijainnin vuoksi. Pyöräparkki löytyy kulttuurikeskuksen edestä.

Autolla kulkeville löytyy kiekollisia asiakaspaikkoja kulttuurikeskuksen edestä ja ilmaisia tienvarsipaikkoja on on ympäri kulttuurikeskusta. Lataa kartta kulttuurikeskuksen pysäköintipaikoista:

Linja-autot kulkevat lähikunnista ja Iisalmen kylistä Iisalmen keskustaan. Jotkin vuoroista pysähtyvät ihan kulttuurikeskuksen vieressä. Tarkista linja-autojen aikataulut Iisalmen paikallisliikenteen sivuilta.

Etäisyydet

Linja-autoasemalta 0,5km
Rautatieasemalta 0,85km

Majoitus

Kulttuurikeskus sykkii aivan Iisalmen keskustassa: majoitus löytyy puiston toiselta puolelta, ympäristömerkki Green Key -sertifioidusta Original Sokos Hotel Koljonvirrasta, julkisilla kulkuneuvoilla pääsee lähelle, oheisaktiviteetit ovat pienen kävelymatkan päässä ja pikkukaupungin palvelut sekä ostosmahdollisuudet ovat aivan äärellä.

Hotellimajoituspaikkoja Iisalmen keskustassa on kaikkiaan lähes 400. Niitä tarjoavat Sokos Hotelin lisäksi Hotelli Golden Dome ja Hotelli Iisalmen Seurahuone. Lähiseudulta mm. Spa Hotel Runnilta löytyy lisää majoituspaikkoja.

Neuvonta

kulttuurikeskus@iisalmi.fi
puh. +358 40 8302757

Langaton wifi-verkko

Verkko: Vierailija
Salasana: Vierailija1

Kaksi ihmistä näyttämöllä, joista toinen soittaa pianoa ja toinen kuuntelee

Tilat ja tilavaraukset

Kulttuurikeskuksen monipuolisissa tiloissa Eino Säisä – ja Karl Collan -saleissa ja niiden edustalla olevassa lämpiössä järjestät ikimuistoiset tapahtumat!

Tilat ja tilavaraukset