Siirry sisältöön

Paljon harrastuksia ja upea luonto

Iisalmesta löytyy runsain määrin nähtävää ja koettavaa. Harrastustarjontaa löydät laidasta laitaan, niin kulttuurielämysten saralta, kuin upeiden liikuntapaikkojemme puitteissa. Unohtamatta tietenkään kaunista ympäröivää luontoamme, järviä ja metsiä, jotka tarjoavat rentoutumis- ja rauhoittumispaikkoja, joissa huokaista arjen kiireiden keskellä.

Iisalmessa on kattavat liikuntapalvelut, upeat ulkoilumaastot, ruuhkattomat kadut sekä maksuttomat parkkipaikat. Ilma on puhdasta ja juomavesi kirkkaanväristä sekä hyvänmakuista.

Iisalmeen muuttanut

Pikkukaupungin idylliä parhaimmillaan

Kaupunkimme tunnetaan vireänä ja elinvoimaisena seutukeskuksena. Ruutukaavakeskustamme on pikkukaupungin idylliä parhaimmillaan, ja vieläpä luonnonkauniilla maisemalla maustettuna. Iisalmessa voi elää yhtä aikaa maalla ja maailmalla, luonnon ja liike-elämän äärellä.

Iisalmessa ei ole mitään liikaa, mutta kaikkea tarpeeksi. Se tekee olemisen vapauden ja ihmisenmyötäisen elämän. Sellaisen, jossa on tilaa kasvaa, innostua, unelmoida ja toteuttaa unelmia.

Tervetuloa Iisalmeen – Suomen ihmeellisimpään kaupunkiin!

Oletko jo muuttanut Iisalmeen? Vastaa muuttajakyselyyn ja osallistu arvontaan!

Uusi kotikaupunkisi on kiinnostunut muutostasi sekä ajatuksistasi Iisalmessa asumisesta. Vastaamalla muuttajakyselyyn osallistut Iisalmi-aiheisten tuotepakettien arvontaan.

Tilaa paluumuuttajan infopaketti!

Oletko kiinnostunut paluumuutosta Iisalmeen? Ilmoita meille paluumuuttohaaveistasi, niin lähetämme sinulle paluumuuttajan infopaketin sähköpostiisi! Paketissa saat tarpeellista tietoa punnitessasi muuttoajatuksia.

Ilmakuva Iisalmen satamasta ja kaupunginrannasta

Iisalmessa parasta ovat luonnon läheisyys, mukavat ihmiset ja keskustan ihanat puutalot. Kokoonsa nähden kaupungissa on hyvin palveluja.

Iisalmeen muuttanut

Tietoa Iisalmesta

Iisalmen visiona on olla Suomen houkuttelevin seutukaupunki. Kaupunki, jossa ihmiset voivat hyvin, elinkeinoelämä on elinvoimaista ja luonto ja laadukkaat palvelut tekevät elämästä ihmeellisen hyvää. Tavoitteenamme on olla maailman ensimmäinen kiireneutraali seutukaupunki – ihmisenmyötäisen elämän ja innovatiivisen osaamisen paikka.

Tietoa Iisalmesta
Perhe istuu ulkona Paloskilla kodan edustalla retkeilemässä ja syömässä eväitä

Asukkaalle

Ihmisenmyötäisessä kaupungissamme luonto on lähellä ja tarvittavat palvelut aina kivenheiton päässä. Kiireetön elämäntapa on mahdollista yhdistää työskentelyyn menestyneissä kansainvälisissä yrityksissä.

Asukkaalle
Kaksi aikuista ja lapsi istuu laiturilla.

Uutishuone

Uutishuone on se sivu, jonne sinun kannattaa saapua, kun haluat tietää, mitä Iisalmessa tapahtuu ja mikä Iisalmessa on ajankohtaista juuri nyt. Uutishuone tarjoaa sinulle yhteydet Iisalmeen ja monitorin ihmeidentekijöiden kaupunkiin – olitpa missä päin maailmaa tahansa!

Uutishuone