Siirry sisältöön

Iisalmen jäähalli on avoinna pääsääntöisesti elokuusta huhtikuun loppuun. Kesäajan jäähalli on suljettu. Tekojäällä voi luistella viikosta 46 viikolle 10 saakka riippuen vuosittain keliolosuhteista.

Kesäaikaan tekojäällä on pickleball-kenttiä kaikkien vapaassa maksuttomassa käytössä. Kenttiä ei voi varata etukäteen. Pickleball-mailoja ja -palloja on lainattavissa Iisalmen kirjastolta.

Talvikaudella kaikille avoin maksuton mailaton yleisöluistelu sunnuntaisin klo 8-10.

Talvikaudella henkilökunta teroittaa luistimia (5€/pari) muiden työtehtävien sallimissa rajoissa, hallin aukioloaikoina arkisin klo 8.00-22 ja la-su klo 9.00-20.00. Huomioitava, että esimerkiksi jäänajot on aikataulutettu tarkasti tehokkaan jäänkäytön mahdollistamiseksi, joten joskus henkilökuntaa voi joutua odottamaan. Yksittäinen jäänajo kestää 15-20 min.

Kolme luistinta lähikuvassa jäällä.

Tilavaraukset

Liikuntahallin, jäähallin, nuorisotalon ja kaupungin koulujen liikuntasalien iltakäytön vakiovuorojen haku talvikaudelle tehdään vuosittain viimeistään huhtikuun loppuun mennessä erillisellä lomakkeella. Jalkapallohallin vakiovuorojen haku talvikaudelle tulee tehdä lokakuun puoliväliin mennessä. Tarkemmista hakuajoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla.

Tilojen vapaita ja varattuja vuoroja pystyy selaamaan ilman järjestelmään kirjautumista valitsemalla Timmin etusivulta kohdan ”Selaile kirjautumatta”. Valkoiset kohdat kalenterissa ovat vapaina. Järjestelmään pystyy myös rekisteröitymään ja asioimaan sähköisesti eli tekemään varaushakemuksia suoraan järjestelmään.

Linkki avautuu uuteen välilehteen.

Yhteystiedot

Osoite Untamonkatu 7, 74120 IISALMI
Puhelin 
jäähallin henkilökunta 040 543 4984  (elo-maaliskuu)

Yksittäiset tilavaraukset
Uimahallin asiakaspalvelu uimahalli@iisalmi, puh. 040 350 2534

Vakiovuorot
liikuntasuunnittelija elina.juntunen@iisalmi.fi

Kartta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)avautuu uuteen ikkunaan

Liikuntatilojen käytön ehdot ja toimintaohjeet