Siirry sisältöön

IpanaIisalmi järjestetään kahdesti vuodessa, koululaisten syys- ja hiihtolomaviikoilla. Savossa vietämme syyslomaa viikolla 42 ja hiihtolomaa viikolla 10.

Tapahtuman aikana järjestämme maksutonta tekemistä perheille, lapsille ja nuorille. Ohjelmassa on perinteisesti työpajoja, esityksiä sekä omatoimista tekemistä. Tapahtuman järjestäjänä toimivat yhteistyössä Iisalmen kirjasto- ja kulttuuripalvelut.

Ohjelma

Syylomaviikko

IpanaIisalmi järjestetään seuraavan kerran viikolla 42 (14.-18.10.2024) Päivitämme tähän tapahtumaviikon ohjelman. Ohjelma on kävijöille maksuton. Tapahtumia järjestetään pääasiassa Iisalmen kulttuurikeskuksella ja kirjastossa.

Hiihtolomaviikko

IpanaIisalmen hiihtolomaviikko on luvassa viikolla 10 (3.-7.3.2025) Päivitämme tähän tapahtumaviikon ohjelman. Ohjelma on kävijöille maksuton. Tapahtumia järjestetään pääasiassa Iisalmen kulttuurikeskuksella ja kirjastossa.

Vuoden 2025 hiihtoloman IpanaIisalmi -viikko on pitkäksi aikaa viimeinen kulttuurikeskuksella järjestettävä tapahtuma. Väistön aikaan tapahtumaviikko järjestetään muualla.

Ota yhteyttä

Ajankohtaista

Iisalmen kulttuurikeskuksen kesän aukioloajat

Iisalmen kulttuurikeskuksen asiakaspalvelupisteen kesän aukioloajat.

Kulttuurikeskuksen ehdotussuunnitteluvaihe on käynnissä – suunnittelijat vierailivat Kulttuurikeskuksella

Iisalmen Kulttuurikeskuksen ehdotussuunnitteluvaihe lähti vauhdikkaasti käyntiin torstaina 11.1.2024, kun suunnittelijat ympäri Suomen kokoontuivat Iisalmen Kulttuurikeskukselle tutustumaan taloon.