Siirry sisältöön

Ihmeiden iltana kaupunki on täynnä kulttuuri-ihmeitä. Päätapahtumapaikkana toimii Iisalmen kulttuurikeskus. Suurin osa ohjelmasta on maksutonta. Päivitämme tapahtumat verkkosivuille sekä käsiohjelmaan. Käsiohjelma tulee jakoon eri pisteisiin tapahtumaviikolla.

Ilmoittaudu mukaan esiintymään, pitämään esittelypistettä tai ilmoita oma tapahtumapisteesi mukaan kaupungilla! Ilmoittautuminen päättyy 12.8.2024.

Ohjelma

Eino Säisä -salin ja Karl Collan -salin ohjelma

Eino Säisä -sali – esityksiä nonstoppina klo 18-22. Emme maksa esiintymispalkkioita, mutta esiintyjien käytössä on lava sekä ammattitaitoiset valo- ja ääniteknikkomme (tilamestarit). Esiintymisslotit ovat 30 minuutin pituisia, ei väliaikoja. Ilmoittautuminen on auki 12.8.2024 saakka.

klo 18
klo 18.30
klo 19
klo 19.30
klo 20
klo 20.30
klo 21

Karl Collan -salissa monipuolista ohjelmaa järjestävät Iisalmen kansalaisopisto sekä Ylä-Savon musiikkiopisto.

Kaupunginkirjaston ohjelma

Iisalmen kaupunginkirjastossa on ohjelmaa kaikenikäisille kävijöille.

klo 18
klo 19
klo 20
klo 21

Kulttuurikeskuksen esittelypisteet

Lämpiössä on mahdollisuus omalle esittelypisteelle. Tarjoamme pöytätilaa, tuolin sekä sähköt, mikäli niitä tarvitset. Pisteellä on mahdollista esitellä kulttuuritoimintaa, tulevia esityksiä kaupungissamme sekä järjestää pienimuotoista työpajaa. Ilmoittautuminen on auki 12.8.2024 saakka.

Ihmeiden illan ohjelma kaupungilla

Haluatko järjestää jotain ihmeellistä omassa toimipisteessäsi ja haluaisit tapahtumasi mukaan koottuun ohjelmaan verkkosivuillemme ja käsiohjelmaan? Ilmoita tapahtumapisteesi mukaan ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen on auki 12.8.2024 saakka.

Ota yhteyttä

Käsiohjelma

Käsiohjelma tulee jakoon tapahtumaviikolla ja sen voi ladata sähköisenä myös täältä.

Ajankohtaista

Iisalmen kulttuurikeskuksen kesän aukioloajat

Iisalmen kulttuurikeskuksen asiakaspalvelupisteen kesän aukioloajat.

Kulttuurikeskuksen ehdotussuunnitteluvaihe on käynnissä – suunnittelijat vierailivat Kulttuurikeskuksella

Iisalmen Kulttuurikeskuksen ehdotussuunnitteluvaihe lähti vauhdikkaasti käyntiin torstaina 11.1.2024, kun suunnittelijat ympäri Suomen kokoontuivat Iisalmen Kulttuurikeskukselle tutustumaan taloon.