Siirry sisältöön

Hallia voi varata edellä mainittujen lisäksi erilaisiin tapahtumiin.

Alakerran liikuntatilassa, jonka koko on 30 x 44 m, on käytettävissä seuraavat vaihtoehtoiset pelialueet:

Halli voidaan jakaa väliverhoilla neljään osaan. Hallissa on sähkökäyttöinen teleskooppikatsomo, jossa 450 selkänojallista istuinta. Yläkerrassa on tatami 220 (Budo-lajien harjoitusalue) 216 m2.

Hinnasto

Liikuntahallin käyttömaksut €/h (sis. alv)
Vapaa-aikalautakunta 17.12.2014 § 106

KenttäalueKoko alakertaKoko kenttäalue, salibandy / futsalLentopallo-kenttäYläkerran tatamiMuut
Iisalmelaiset järjestöt alle 18-v18161012
Iisalmelaiset järjestöt yli 18-v30281616
Iisalmelaiset harrastajaryhmät40341919
Muut kuin Iisalmen kaupungin koulut ja oppilaitokset32221515
Vieraspaikkakuntalaiset60523515
Yritykset, työpaikkajoukkueet, muut käyttäjät50383030
Sulkapallo/pickleball-kenttä13

Maksuttomat perhevuorot

Liikuntahallia voi varata maksutta iisalmelaisten lapsiperheiden liikuntahetkiin niinä aikoina, kun halli ei ole muussa käytössä. Perhevuorot ovat tarkoitettu iisalmelaisille lapsiperheille, alle 18-vuotiaille lapsille ja huoltajille. Tämän lisäksi maksuttomien perhevuorojen varausoikeus on lastensuojeluyksikön tai perhekodin työntekijällä sekä perhesosiaalityön ammatillisella tukihenkilöllä, kun he harrastavat yhdessä asiakkaidensa tai yksikössä asuvien alle 18-vuotiaiden kanssa.

Perhevuoroksi hyväksytään myös junioreiden pienryhmien taitovuorot. Mahdollisuus taitovuorojen varaamiseen on kaikilla iisalmelaisilla järjestöillä lajitaustasta riippumatta. Vuoroa ei voi varata joukkueharjoittelua varten.

Perhe- ja taitovuorolla tulee olla mukana täysi-ikäinen vastuuhenkilö ja tila tulee varata vastuuhenkilön toimesta aina etukäteen joko uimahallin kassan tai sähköisen järjestelmän kautta. Varauksen voi tehdä enintään kaksi viikkoa ennakkoon. Liikuntapalveluilla on vuoron peruutusoikeus järjestöjen tarpeen tai suuren tapahtuman sattuessa samaan aikaan.

Lasten synttärit liikuntahallilla

Liikuntahallia voi varata lasten synttärijuhlia varten uimahallin kassan kautta. Synttärit voi järjestää joko yläkerran tatamilla tai liikuntahallin alakerrassa. Synttäriherkut tulee tarjoilla ja syödä alakerran aulatilassa, joka tulee siistiä tilaisuuden jälkeen. Tatamilla tai kenttäalueella kaikki syöminen tai juominen on ehdottomasti kielletty.

Synttärivuorovaraukset tehdään uimahallin kassan asiakaspalvelun kautta. Vuoroja varatessa tulee huomioida mahdollinen valmistelu- ja järjestelyaika. Liikuntapalveluilla on vuoron peruutusoikeus järjestöjen tarpeen tai suuren tapahtuman sattuessa samaan aikaan.  Mikäli vuoro on varattu joko ala- tai yläkertaan, on mahdollista, että toisessa tilassa on varattuna vuoro toiselle käyttäjälle. Huomioitavaa on, että Kankaan kentän jalkapallo-otteluissa pukuhuoneet on liikuntahallilla. 

Liikuntahallin yläkerran varastossa on vapaassa käytössä olevia liikuntavälineitä kuten hyppynaruja, vanteita, leikkitunneleita- ja varjoja, erilaisia palloja, hernepusseja sekä merkkauslaattoja. Mikäli välineitä lainataan, tulee ne palauttaa nimetyille paikoille takaisin. Avaimen liikuntahallille saat uimahallin kassalta, jonne tilavuokra avainta noudettaessa maksetaan.

Synttärivarauksen hinta: yläkerran tatami 12€/h, alakerta 16€/

Webtimmi – tilavarausjärjestelmä

Tilojen vapaita ja varattuja vuoroja pystyy selaamaan ilman järjestelmään kirjautumista valitsemalla Timmin etusivulta kohdan ”Selaile kirjautumatta”. Valkoiset kohdat kalenterissa ovat vapaina. Järjestelmään pystyy myös rekisteröitymään ja asioimaan sähköisesti eli tekemään varaushakemuksia suoraan järjestelmään.

Linkki avautuu uuteen välilehteen.

Yhteystiedot

Osoite
Välikatu 3, 74100 Iisalmi
Kartta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) (avautuu uuteen välilehteen)

Yksittäiset pelivuorot, perhevuorot ja synttärivaraukset
Uimahallin asiakaspalvelu puh. 040 350 2534, uimahalli@iisalmi.fi

Vakiovuorot ja tapahtumat
liikuntasuunnittelija puh. 040 830 2703, elina.juntunen@iisalmi.fi

Liikuntatilojen käytön ehdot ja toimintaohjeet

Lapsi heittää palloa liikuntasalissa

Varaa liikuntatiloja

Iisalmessa liikunnallisen elämäntavan ja terveyden edistämiseen on panostettu vahvasti jo vuosikymmenten ajan. Liikuntatilat ja -alueet mahdollistavat eri liikuntalajien monipuolisen harrastamisen.

Lisätietoa varaamisesta