Siirry sisältöön

Ohje tuotteiden nettilataukseen

Nettilatausta varten tarvitset verkkopankkitunnukset sekä sarjakortin tai -rannekkeen, jonka voit ostaa Saukko-uimahallin kassalta. Huomioitavaa on, että ranneketta voi käyttää 1krt/vrk, joten jokainen perheenjäsen tarvitsee oman rannekkeen.

 • Kirjoita rannekkeen tai kortin numero sille varattuun kenttään. Numero näkyy rannekkeen ja kortin etupuolella tai edellisestä ostosta saadussa kuitissa.
 • Valitse ladattava tuote.
 • Maksa ostos verkkopankkitunnuksilla. Saat halutessasi tilausvahvistuksen sähköpostiin.

Ostos latautuu rannekkeelle tai kortille seuraavan leimauksen yhteydessä kulkuportilla. Kuitenkin aikaisintaan 2 tunnin kuluttua ostohetkestä lukien. Ranneke tai kortti tulee leimata kulkuportilla 30 päivän sisällä nettilatauksesta.

Saukko-uimahallin tuotteiden nettilataus

Tarvitset  lataamista varten uimahallin rannekkeen, jonka voit hankkia uimahallin kassalta 7€:n hintaan. Ensimmäisen kassalla tapahtuvan latauksen jälkeen voit ladata rannekkeelle alla olevia tuotteita. 

 • Aikuinen 10 krt yhdistelmä (Kuntosali + uinti. Käyttöaika 2,5 h / kerta.)
 • Aikuinen 30 krt yhdistelmä (Kuntosali + uinti. Käyttöaika 2,5 h / kerta.)
 • Yhdistelmä kuukausiranneke aikuinen (Kuntosali + uinti. Käyttöaika 2,5 h / kerta.)
 • Kuntosali kuukausiranneke aikuinen (Pelkkä kuntosali. Ei sisällä saunaa. Käyttöaika 2,5 h / kerta.)
 • Aikuinen 10 krt uinti (Käyttöaika 2,5 h / kerta.)
 • Aikuinen 10 krt kuntosali (Pelkkä kuntosali. Ei sisällä saunaa. Käyttöaika 2,5 h / kerta.)
 • KesäKuntosali 5 krt lipun käynnit on käytettävissä 1.5.-31.8.2024 (Pelkkä kuntosali. Ei sisällä saunaa. Käyttöaika 2,5 h / kerta. Huom! Kuntosali on kiinni vuosihuollon ajan 24.-28.6.2024)

Uimahallin ja kuntosalin uudet sarjaliput ovat voimassa 365 päivää ostopäivästä.  Kuukausiliput ovat voimassa 31 päivää.

Verkosta ei voi ladata alennettuja tuotteita kuten eläkeläisen, työttömän, invalidien, lasten ja koululaisten lippuja tai senioriranneketta ja Saukko-vuosiranneketta. Näihin kortteihin tarvitaan tosite ja näin ollen osto tapahtuu uimahallin kassan kautta.

Hanhilammen ampumaradan tuotteiden nettilataus

Tarvitset  lataamista varten Hanhilammen kortin tai uimahallin rannekkeen, jonka voit hankkia uimahallin kassalta 7€:n hintaan. Ensimmäisen kassalla tapahtuvan latauksen jälkeen voit ladata rannekkeelle alla olevia tuotteita. 

 • Hanhilampi 10 kerran sarjakortti
 • Hanhilampi 5 kerran sarjakortti
 • Hanhilampi kertamaksu

Hanhilammen kertakäynti onnistuu myös ilman korttia QR-lipulla. QR-lippu on reaaliaikainen. Hanhilammen QR-koodi on voimassa 2 tuntia ensimmäisestä leimauksesta. Koodi on käytettävä vuoden sisällä ostamisesta.

Hanhilammen uudet lataukset voimassa 18.12.2021 alkaen 720 vuorokautta ostohetkestä.

Lisätietoja

Uimahallin asiakaspalvelu
puh. 040 350 2534, uimahalli@iisalmi.fi

Uimahalli Saukko

Saukko on Iisalmen uusi uimahalli, jossa on kuusi eri tarkoitukseen sopivaa allasta ja kattava kuntosali. Pesutiloissa liikkujaa odottaa rentouttava sauna – höyryllä tai ilman. Kokemuksen kruunaa uimahallin kahvila.

Uimahalli Saukko

Hanhilammen ampumakeskus

Ampumakeskuksen puitteet sisältävät mm. pistooliradan, pienoishirviradan ja kohdistuspaikan, 100m / 75m liikkuvan maalin ja haulikkoradan.

Hanhilammen ampumakeskus