Siirry sisältöön

Hanhilammen ampumakeskus tarjoaa puitteet monipuoliselle ampumaharrastukselle.

Ratavaraukset tehdään sähköisen Timmi-järjestelmän kautta. Sähköinen asiointi vaatii yksinkertaisen rekisteröitymisen. Ohjeita ja lisätietoja löydät Varaa liikuntatiloja -sivulta.

Hanhilammella on käytössä kulunvalvontajärjestelmä

Hanhilammella on käytössä sähköinen kulunvalvontajärjestelmä. Sarjakortteja voit ladata Saukko uimahallin kassalta tai nettilatauksen kautta. Netissä ladattavat tuotteet ovat käytettävissä 2 tunnin päästä latauksesta. Uimahallin kassalla voi maksaa myös liikuntaseteleillä.

Ampumakeskuksen porttia ei ole mahdollisuus avata etänä. Alueella olleessaan asiakkaalla on mahdollisuus poistua veloituksetta ja mennä takaisin aidan sisäpuolelle 2h ajan. Ampumaradan käyttäjän on tutustuttava ampumakeskuksen ja ratojen sääntöihin.

Käyntikertojen lataus

Voit ladata käyntikertoja uimahallilta tai alla olevasta linkistä. Uudet liput ovat voimassa 720 päivää ostohetkestä. Hanhilammen 2 tunnin QR-lippu voidaan toimittaa heti ilmoittamaasi sähköpostiin.

Aukioloajat ja yhteystiedot

Aukioloajat
Arkisin klo 8.00-21.00
Lauantaisin klo 8.00-18.00
Sunnuntaisin klo 11.00-21.00
Juhlapyhinä ampumarata on suljettu.

Osoite Hanhilammentie 99, 74160 Iisalmi

Kunnossapito puh. 040 830 2620

Varauksiin, maksuihin ja nettilatauksiin liittyvät kyselyt
Uimahallin asiakaspalvelu uimahalli@iisalmi.fi, puh 040 350 2534

Aiheesta lisää

Uimahalli Saukko

Saukko on Iisalmen uusi uimahalli, jossa on kuusi eri tarkoitukseen sopivaa allasta ja kattava kuntosali. Pesutiloissa liikkujaa odottaa rentouttava sauna – höyryllä tai ilman. Kokemuksen kruunaa uimahallin kahvila.

Lue lisää