Siirry sisältöön

Kankaan liikuntapuistossa sijaitsevat tekonurmikenttä, juoksuradat, pituushyppy- ja kolmiloikkapaikka, Saukko uimahalli, liikuntahalli monipuolisine lajimahdollisuuksineen, jäähalli, tekojää, skeittirampit, koripallokenttä sekä Keila- ja Liikuntakeskus Liike.

Osoite: Untamonkatu 10, 74120 Iisalmi, 
Kankaan liikuntapuiston kartta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun) (avautuu uuteen välilehteen)

Tekonurmi

neljä jalkapalloilijaa kävelee jalkapallokentällä.

Vuonna 2012 valmistunut tekonurmikenttä on täysmittainen (68 x 105) virallinen kenttä, jossa on rajat myös poikittain kahdelle juniorijalkapallokentälle. Kentän vieressä sijaitsee kolme 100m juoksurataa sekä pituushyppy- ja kolmiloikkapaikka.


Parkourpuisto ja kuntolaitteet

Kankaan liikuntapuistossa kulkevan kuntopolun varrelta löytyvät ulkokuntosalilaitteet sekä lapsille ja nuorille suunnattu Parkour-puisto, josta löytyy mm. kiipeilyverkko, kiipeilykuutio ja erilaisia hyppy-/laskeutumisalustoja.


Uimahalli ja kuntosali

Vesijumppaa uimahallissa

Vuonna 2023 valmistuneessa Saukko uimahallissa on kuusi eri tarkoitukseen sopivaa allasta ja kattava kuntosali. Pesutiloissa liikkujaa odottaa rentouttava sauna – höyryllä tai ilman. Kokemuksen kruunaa uimahallin kahvila.


Liikuntahalli

Liikuntahallissa voi harrastaa kahdessa kerroksessa. Alakerran kenttä mahdollistaa salibandyn, lentopallon, sulkapallon, pickelballin ja futsalin harrastamisen ja pelaamisen. Yläkerrassa sijaitsevalla tatamilla harrastetaan mm. kamppailulajeja ja voimistelua. Käytössä oleva liikkumisvälineistö mahdollistaa monipuoliset liikuntakokemukset.


Jäähalli ja tekojää

Jääkiekkojoukkue pelaamassa jäähallissa.

Jäähalli ja hallin välittömässä läheisyydessä oleva tekojää sijaitsevat Kankaan liikuntapuistossa.

Pickleball kenttä ja mailat.

Kesäaikaan tekojäällä on pickleball-kenttiä kaikkien vapaassa maksuttomassa käytössä. Kenttiä ei voi varata etukäteen. Pickleball-mailoja ja -palloja on lainattavissa Iisalmen kirjastolta.


Skeitti- ja koripallokenttä

Kaksi poikaa menevät potkulaudalla skeittipuistossa.

Kankaan liikuntapuistossa pääsee myös skeittaamaan ja pelaamaan koripalloa. Tilat ovat kaikkien vapaassa ja maksuttomassa käytössä.

Uimahalli Saukko

Saukko on Iisalmen uusi uimahalli, jossa on kuusi eri tarkoitukseen sopivaa allasta ja kattava kuntosali. Pesutiloissa liikkujaa odottaa rentouttava sauna – höyryllä tai ilman. Kokemuksen kruunaa uimahallin kahvila.

Lue lisää
Riistakadun vesihuollon saneeraustyöt

Vesihuollon saneeraustyöt aiheuttavat muutoksia liikennejärjestelyihin Riistakadulla ja Meijerikadulla.

Liikuntapalveluiden kesätiedote

Saukko uimahalli, lipunmyynti ja kahviopalvelut on suljettu vuosihuollon ajan 21.6.-21.7.2024. Tänä aikana Timmin sähköinen asiointi on suljettu ja suurin osa liikuntapalveluiden henkilöstöstä lomailee.
Kuntosalilla tehdään vuosihuolto 24.-28.6. joten sali suljettu. Muulloin kuntosali auki sarjarannekkeella ma-su klo 6-23. Kuntosalin ulko-ovi sulkeutuu klo 22.30.

Kesäaikana tehdään vuosihuoltoja myös muissa liikuntatiloissa, näin ollen jäähalli, jalkapallohalli ja koulujen salit on suljettu.
Liikuntahallin vuosihuolto ajoittuu viikoille 24 ja 26-27.

Kesä on mitä ihmeellisintä ulkoliikunta-aikaa, käythän katsomassa sivut www.iisalmi.fi/ulkoliikuntapaikat

Mukavaa kesää toivottaen,
Iisalmen kaupungin liikuntapalvelut

Iisalmen kesäviestijän blogissa valokeilassa ovat tavalliset iisalmelaiset ihmeidentekijät

Iisalmen kaupungin markkinoinnissa ja viestinnässä toteutetaan monenlaisia toimia seudun osaajavetovoiman kehittämiseksi. Yhtenä kurkistusikkunana toiselta paikkakunnalta töiden vuoksi Iisalmeen muuttaneiden ajatuksiin on jo muutaman vuoden ajan toiminut kaupungin markkinoinnin ja viestinnän kesätyöntekijöiden blogisarja, jota tänä kesänä tuottaa viestintätieteiden opiskelija Merja Tuukkanen. Merjan blogissa tutustutaan Iisalmen ihmeidentekijöihin – ihan tavallisiin iisalmelaisiin, joilla jokaisella on oma tarinansa kerrottavaan.

Pihlajaharjun talvikunnossapitotyöt 2024/2025

Iisalmen kaupunki pyytää kokonaishintatarjouksia katujen ja yleisten alueiden talvikunnossapitotöihin Pihlajaharjun alueella. HILMA -linkki: https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/public/procurement/100855/notice/147341/overview(avautuu uuteen…

Vastaa kyselyyn viheralueista!

Iisalmen kaupungilla on käynnistynyt viheraluejärjestelmän päivitystyö. Kaipaamme kaupunkilaisilta arvokkaita mielipiteitä viher- ja virkistysalueista.

Elinkeinojohtajan katsaus

Elinvoimapalveluiden uutiskirjeen 6/2024 pääkirjoitus. Lue tuoreimmat kuulumiset elinkeinojohtaja Terho Savolaisen ajankohtaiskatsauksesta.