Siirry sisältöön

Tältä sivulta löydät hyödyllistä tietoa tapahtuman järjestämiseen Iisalmen seudulla. Tarjoamme myös maksutonta neuvontaa kaikille tapahtumia ja tilaisuuksia Iisalmen seudulla järjestäville, joten ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme!

Tapahtumakenttien ja mainospaikkojen vuokraus

Tapahtumakentät

Luuniemen juhlakenttä

Alue sijaitsee kaupungin ydinkeskustan ja sataman tuntumassa. Läheisyydessä sijaitsevat mm. Olvi Oluthalli, Maailman Pienin Ravintola Kuappi ja Olutmestari, Lasten Liikennepuisto sekä Olvin tehdas. Juhlakentällä pidetään vuosittain mm. Oluset – olutjuhlat, myös Finlandia-sirkus, tivoli sekä koiranäyttelyt ovat kokeneet Luuniemen oivana tapahtumapaikkana. Pysäköintipaikkoja löytyy tarvittaessa virastotalolta ja Oluthallilta, mutta niistä on sovittava ko. tahojen kanssa erikseen. Luuniemen juhlakentällä voi samanaikaisesti oleskella 6000 henkilöä. Luuniemi on omiaan suurten tapahtumien järjestämiselle, alue on aidattu ja varustettu esiintymislavalla.

Varaukset ja lisätiedot:

Iisalmen kaupunki, Puh. 040 830 2681

Mansikkaniemen kesäteatterialue

Alue sijaitsee Koljonvirralla, Juhani Ahon museon, Koljonvirran opastuskeskuksen, Metsäpirtin pitopalvelun, Koljonvirran Ratsastuskeskuksen sekä leirintäalueen läheisyydessä. Sekä näyttämö että katsomo ovat katetut. Paikka soveltuu tapahtumiin, joissa niin tapahtumantekijä kuin asiakaskin arvostavat kulttuurihistoriallista ja hyvin hoidettua luonnonläheistä ympäristöä, vaihtoehtoisia pysäköintimahdollisuuksia, catering-mahdollisuuksia ja nousevaa noin 550 hengelle suunniteltua katsomoa. Katsomon yläosassa on lukittava tekniikkatila äänentoisto- ja valo-ohjausta varten. Näyttämön keskiosa on varustettu induktiosilmukalla (vaatii toimiakseen äänentoistojärjestelmän). Alueella on myös kiinteät wc-tilat.

Varaukset ja lisätiedot:

Iisalmen kaupunki, Puh. 040 830 2681

Mainospaikat

Kaupungin vuokraamat mainospaikat:

 • Viitostien mainostaulut (122 x 750)
  • Peltosalmi (etelä)
  • Peltomäki (pohjoinen)
 • Lähestymisteiden mainostaulut (118 x 600)
  • Ohenmäki (etelä)
  • Ouluntie (pohjoinen)
 • Lähestymisteiden mainostaulut (95 x 548)
  • Marjahaka (etelä)
  • Kirkonsalmi (pohjoinen)
 • Pohjolankadun mainospaikat (100 x 500)
  • Eteläinen banderolli
  • Pohjoinen banderolli
 • Mainosjulisteet tai – rakenteet yleisillä alueilla
  • max. 25 kpl/tapahtuma

Mainostaminen saadaan aloittaa aikaisintaan neljätoista päivää ennen tapahtumaa ja mainokset on poistettava vuorokauden kuluessa tilaisuuden päättymisestä. Ellei mainoksia poisteta määräaikana, kaupungilla on oikeus periä mainospaikan vuokra kaksinkertaisena tai mikäli vuokraa ei ole määrätty, poistamisesta aiheutuvat todelliset kustannukset.

Iisalmen kaupungin rakenteisiin tai alueelle kiinnitettävät mainokset tulee asettaa suojateiden ja risteysalueiden näkemäalueiden ulkopuolelle. Niitä ei saa kiinnittää liikennemerkkeihin tai Atlas-Median ja Kakkosmedian vuokraamiin valaisinpylväisiin.

Tiedotuskanavat

Saat näkyvyyttä tapahtumallesi veloituksetta Iisalmen kaupungin mediakanavissa.

1) Seudullinen tapahtumakalenteri tapahtumat.iisalmijatienoot.fi. Voit rekisteröityä kalenterin käyttäjäksi, luoda järjestäjäprofiilin ja lisätä tapahtuman. Iisalmen tapahtumat näytetään kaupungin tapahtumasivulla.

Pääset tutustumaan tapahtumakalenteriin ja tapahtumiin alla olevista linkeistä. Linkit avautuvat uuteen välilehteen.

2) Iisalmen kaupungin medianäytöt. Mainoksesi on esillä max. 2 viikkoa ennen tapahtumaa neljässä (Citymarket, Prisma, tori ja Torikulma) medianäytössä á 7 sek.
Soittolista on n. 2-4 min, pyörii 23/7. Iisalmen kaupunki hallinnoi ja päättää medianäyttöjen sisällöistä. Etusijalla kaupungin tapahtumayhteistyökumppanit sekä Iisalmi ja tienoot -jäsenet.

3) Facebook. Käytä Iisalmen kaupunkiin liittyvissä julkaisuissa @cityofiisalmi ja matkailun @iisalmijatienoot.

4) Instagram. Julkaise Instagramissa kivoja kuvia tapahtumastasi. Lisää hashtagit #cityofiisalmi #byiisalmi #iisalmijatienoot

Info ja palveluhinnasto

Saat lisätietoja Iisalmen kaupungin tapahtumakentistä, mainospaikoista ja viestintävälineistä alla olevasta infosta.

Saat lisätietoja kaupungin tapahtumakenttien ja mainospaikkojen hinnoista ja vuokrausehdoista Iisalmen kaupungin palveluhinnastosta.

Ota yhteyttä

Vuokraushakemus

Tee vuokraushakemus sähköisesti.

Samalla lomakkeella on mahdollista tehdä vuokranmaksun vapautushakemus. Perusteena vapautukselle voi olla, että tapahtuman järjestäjä on yleishyödyllinen yhdistys ja tapahtumasta ei aiheudu ylläpitokuluja eikä tapahtumaan osallistumisesta peritä maksuja.

Huomio! Lomakkeen lähettäminen vaatii tunnistautumisen (pankkitunnuksin tai mobiilivarmenteella). Linkki avautuu uuteen välilehteen.

Muut tapahtumapaikat

Paloisvuoren alue

Paloisvuori on ulkoilu- ja tapahtuma-alue kaupungin etelänpuoleisella harjulla. Moninkertaisena arvokisanäyttämönä toimineen Paloisvuoren olosuhteet täyttävät korkeatkin urheilukilpailuvaatimukset. Alueelta löytyy latuverkosto, laskettelurinteet, 18-väyläinen frisbeegolfrata, retkeilyreittejä (2,3-4,2 km) ja rinnekahvila.

Varaukset ja lisätietoja:

Iisalmen kaupunki, Puh. 040 830 2703


Kankaan liikuntapuisto

Ydinkeskustan läheisyydessä sijaitsevassa liikuntapuistossa on kumirouhepinnoitteinen tekonurmikenttä, jonka vieressä sijaitsee kolme juoksusuoraa, pituushyppypaikka ja katsomo. Alueella on kesäisin myös ulkokoripallokenttiä ja rullalautailuramppeja.

Kenttä on avoinna ma-su klo 9-21 (harrastuskäyttö).
Pyöröportti pidetään auki klo 9-21 jäähallin toimesta.

Voit tutustua sijaintiin ja tarkastella liikuntapuiston varaustilannetta alla olevista linkeistä. Linkit avautuvat uuteen välilehteen.

Varaukset ja lisätiedot:

Iisalmen kaupunki, Puh. 040 830 2703


Haukiniemen hiekka- ja nurmikenttä

Iisalmen keskustan läheisyydessä, Haukinimellä sijaitsevat jalkapallo- ja pesäpallokentät (nurmi- ja hiekkakentät).

Voit tutustua sijaintiin ja tarkastella kentän varaustilannetta alla olevista linkeistä. Linkit avautuvat uuteen välilehteen.

Varaukset ja lisätiedot:

Iisalmen kaupunki, Puh. 040 830 2703


Sankariniemen stadion

Stadion sijaitsee Sankariniemellä, keskustan läheisyydessä. Stadionilla on 8 kestopäällysteistä juoksurataa, nurmikenttä, 1500 hengen katettu katsomo ja 5000 hengen kiertävä katsomo.

Voit tutustua sijaintiin ja tarkastella stadionin varaustilannetta alla olevista linkeistä. Linkit avautuvat uuteen välilehteen.

Varaukset ja lisätiedot:

Iisalmen kaupunki, Puh. 040 830 2703
Kenttä (toimintakaudella) Puh. 040 830 4365


Tori

Iisalmen torille mahtuu noin 4000 henkilöä. Torilla on kiinteä esiintymislava ja kahvila. Myynti- ja tapahtumapaikoiksi on varattavissa myös puisia torikojuja. Iisalmen torilla järjestetään vuosittain noin 25 tapahtumaa ja kävijöitä torilla on noin 35 000.

Varaukset ja lisätiedot:

tori@safecare.fi, arkisin 9-16 p. 045 267 7053


Satamatori

Iisalmen satama-alue on päällystetty mukulakivillä ja sinne on sijoitettu sähköpisteitä ja rakennettu huoltorakennus. Alue soveltuu eri kokoisten tapahtumien järjestämiselle ympäri vuoden.

Varaukset ja lisätiedot:

Iisalmen kaupunki, Puh. 040 830 2681


Jäähalli

Iisalmen jäähalli ja tekojää. Kesällä käytössä rullakiekkokenttä ja sähly-/salibandykenttä. Lisäksi ulkona on tekojään paikalla kolme tenniskenttää vapaassa käytössä.

Voit tutustua sijaintiin ja tarkastella jäähallin varaustilannetta alla olevista linkeistä. Linkit avautuvat uuteen välilehteen.

Varaukset ja lisätiedot:

Iisalmen kaupunki, Puh. 040 830 2703


Liikuntahalli

Iisalmen liikuntahalli kattaa monipuoliset harrastusmahdollisuudet, esim. salibandy, lentopallo, sulkapallo, futsal, pöytätennis ja yläkerrassa sijaitsevalla tatamilla aikido, judo, karate, taekwondo ym. kamppailulajit sekä erityisryhmien liikunta. Hallia voi käyttää edellä mainittujen lisäksi mm. erilaisiin yleisötilaisuuksiin, näyttelyihin ja kokouksiin.

Voit tutustua sijaintiin ja tarkastella liikuntahallin varaustilannetta alla olevista linkeistä. Linkit avautuvat uuteen välilehteen.

Varaukset ja lisätiedot:

Iisalmen kaupunki, Puh. 040 830 2703


Jalkapallohalli

Iisalmen Jalkapallohallin pelialue on 87 m x 45 m kokoinen ja materiaalina on tekonurmi BioFill rouheella. Lisäksi ulkoalueella on heittopaikat moukarille, kuulalle, kiekolle ja keihäälle.

Seurat voivat varata vakiovuoroja talvikaudeksi erillisellä hakemuksella. Hallin varaustilannetta voi selata Timmi -varauskalenterista ja hallin vuokrahinnat löytyy palveluhinnastosta. Perheet voivat varata perhevuoroja maksutta oman perheen harrastuskäyttöön vapaiden aikojen puitteissa.

Voit tutustua sijaintiin ja tarkastella jalkapallohallin varaustilannetta alla olevista linkeistä. Linkit avautuvat uuteen välilehteen.

Varaukset ja lisätiedot:

Iisalmen kaupunki, Puh. 040 5434 938


Kangaslammin nurmikenttä

Nurmikenttä sijaitsee Kangaslammin koulun välittömässä läheisyydessä. Kentän ympäriltä löytyy beach volley -kentät, skeittiramppi, frisbeegolf-rata ja talvisin luistelukenttä.

Voit tutustua sijaintiin ja tarkastella nurmikentän varaustilannetta alla olevista linkeistä. Linkit avautuvat uuteen välilehteen.

Varaukset ja lisätiedot:

Iisalmen kaupunki, Puh. 040 830 2703

Tapahtumat

Iisalmessa on monipuolinen tapahtumatarjonta läpi vuoden! Tapahtumajärjestäjä, kalenteri on maksutta käytettävissä tapahtumien ilmoittamiseen. Tapahtumakävijä, kalenterista löydät monipuolisesti tapahtumia joogasta rokkifestareihin.

Tapahtumat