Siirry sisältöön

Frisbeegolf on erinomainen valinta, jos etsit ulkona tapahtuvaa, hauskaa ja sosiaalista liikuntaharrastusta. Se on helppo aloittaa, edullinen ja sopii kaikille ikään ja kuntoon katsomatta.

Iisalmessa on viisi Iisalmen kaupungin ylläpitämää frisbeegolfrataa. Ratojen tarkemmat esittelyt ja osoitteet löydät alla olevasta linkistä.

Iisalmen kaupungin kirjastosta voi käydä maksutta lainaamassa frisbeegolf kassin kiekkoineen.

Tarkemmat Iisalmen frisbeegolfratojen kuvaukset näet alla olevasta linkistä (avautuu uuteen välilehteen). 

Ohenmäen frisbeegolfrata

Kaikille soveltuva ja jokaista taitotasoa haastava 18-väyläinen frisbeegolfrata. Rata sijaitsee erittäin kauniissa ja helppokulkuisessa maastossa. Puolivälissä rataa on myös kota ja WC, joten tauon pystyy pitämään helposti.

Kangaslammin frisbeegolfrata

Kangaslammen koulun ja uimarannan läheisyydessä sijaitseva 10-väyläinen DiscGolfPark. Rata on perustettu vuonna 2020 Kangaslammin lähiliikunta-alueen rakentamisen yhteydessä.

Kangaslammin frisbeegolfin ratakartta.

Kilpijärven koulun frisbeegolfrata

Kilpijärven koulun lähiliikunta-alueen yhteydessä sijaitseva 6-väyläinen frisbeegolfrata. Rata on suunniteltu pääasiassa koululaisten käyttöön, mutta rata sopii kokeneempien pelaajien harjoitusalueeksi.

Kilpijärven koulun frisbeegolfin ratakartta.

Paloisvuoren frisbeegolfrata

Iisalmen Paloisvuoren frisbeegolfrata on laskettelukeskuksen maisemiin kaikentasoisille harrastajille suunniteltu 18-väyläinen DiscGolfPark. 

Paloisvuoren frisbeegolfin ratakartta.

Peltosalmen frisbeegolfrata

Peltosalmen 10-väyäinen frisbeegolfrata on rakennettu hiekkamontun ympärille metsikköön.

Peltosalmen frisbeegolfin ratakartta.

Frisbeegolf -etiketti

Frisbeegolfia pelataan usein luonnonkauniissa ympäristöissä, ja siksi on tärkeää huolehtia luonnosta ja sen kunnioittamisesta pelatessasi. Tässä muutama ympäristöä huomioiva vinkki:

kaksi nuorta heittää frisbeegolfia.