Siirry sisältöön

Nuorisotalon liikuntasali soveltuu tilaisuuksien järjestämisen lisäksi etenkin tanssiin, ryhmäliikuntaan, jumppaan ja teatteriharrastukseen. Salissa on peilit, jotka voi sulkea ovin. Pallopeleihin ei salia suositella.

Salin pinta-ala on 185m2 ja salissa on esiintymislava. Enimmäishenkilömäärä on salissa 240 henkeä. Salista löytyy tuolit erilaisia tilaisuuksia varten. Tilassa on myös induktiosilmukka, tykki ja valkokangas.

Nuorisotalo on remontoitu vuonna 2020. Samalla uusittiin äänentoisto kaiuttimineen.  Nuorisotalon liikuntasali on saleistamme ainoa, jossa on lakkapintainen puulattia. Lattiapintaa ajatellen, salissa on suositus kulkea ilman ulkokenkiä.

Hinnasto

Vapaa-aikalautakunta on määritellyt nuorisotalon käyttömaksut 17.12.2014 §106

NUORISOTALO, liikuntasali€ / H
Iisalmelaiset järjestöt alle 18-v9
Iisalmelaiset järjestöt yli 18-v15
Muut käyttäjät, työpaikat ja yritykset22
Maksulliset tapahtumat, yksityistilaisuudet ja myyntinäyttelyt40
Pääsymaksulliset tanssit30
Nuorisotalon liikuntasalin käyttömaksut €/h (sis. alv).

Tanssien järjestäminen

Nuorisotalo sopii hyvin tanssien järjestämiseen, sillä salin viereltä käytävältä löytyy pieni keittiötila, jossa on mahdollisuus kahvin keittoon. Pienessä keittiössä on myös vesipiste, tiskiallas ja jääkaappi sekä kaappitilaa. Osan lukituista kaapeista on mahdollisuus luovuttaa sovitusti järjestön käyttöön, mikäli kaappitilalle on tarve. Kauden loputtua tulee kaappitilat olla tyhjänä ja avaimet palauttaa. Huomioitavaa on, että keittiötilan siisteydestä vastaa käyttäjät itse.

Tilavaraus syys-ja talvikaudelle tansseja varten haetaan huhtikuun loppuun mennessä samaan tapaan kuin vakiovuorot.

Remontin myötä salin lattia uusittiin tansseja ajatellen lakkapintaiseksi puulattiaksi. Mikäli tansseja varten tulee saada lattiaa liukkaammaksi on ainoastaan perunajauhon käyttö sallittua, mitään muuta ei saa lattialle levittää.

Webtimmi – tilavarausjärjestelmä

Tilojen vapaita ja varattuja vuoroja pystyy selaamaan ilman järjestelmään kirjautumista valitsemalla Timmin etusivulta kohdan ”Selaile kirjautumatta”. Valkoiset kohdat kalenterissa ovat vapaina. Järjestelmään pystyy myös rekisteröitymään ja asioimaan sähköisesti eli tekemään varaushakemuksia suoraan järjestelmään.

Linkki avautuu uuteen välilehteen.

Yhteystiedot

Osoite
Kirkkopuistonkatu 25 74100 Iisalmi

Yksittäisten vuorojen varaukset ja tapahtumat
Uimahallin asiakaspalvelu puh. 040 350 2534, uimahalli@iisalmi.fi

Vakiovuorot
liikuntasuunnittelija puh. 040 830 2703, elina.juntunen@iisalmi.fi

Liikuntatilojen käytön ehdot ja toimintaohjeet

Lapsi heittää palloa liikuntasalissa

Varaa liikuntatiloja

Iisalmessa liikunnallisen elämäntavan ja terveyden edistämiseen on panostettu vahvasti jo vuosikymmenten ajan. Liikuntatilat ja -alueet mahdollistavat eri liikuntalajien monipuolisen harrastamisen.

Lisätietoa varaamisesta