Siirry sisältöön

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksut määräytyvät perheen koon, tulojen sekä lapsen varhaiskasvatuksessa vietetyn ajan perusteella. Asiakasperheiden tulot tarkastetaan vuosittain. 

Mikäli et ole vielä tänä vuonna toimittanut tulojasi, ne tulee toimittaa 1.8.2024 alkavaa kautta varten 31.5.2024 mennessä. Elokuussa opiskelun tai työn aloittavat toimittavat selvityksen heti sen saatuaan.

Tuloselvitykset tulee toimittaa varhaiskasvatuksen web asiointi -linkin kautta (kts alla). Linkin käyttö vaatii Suomi.fi-tunnistautumisen. Tuloselvitys –sivu aktivoituu klikkaamalla vasemmalta huoltajan nimen kohdalta.  Mikäli toimitat vain toisen huoltajan tulotiedot, myös toiselle puolisolle pitää merkitä päivämäärä. Voit myös hyväksyä korkeimman maksun täppäämällä hyväksyntä kohtaa, jolloin sinun ei tarvitse toimittaa tulotietoja. Mikäli tuloselvityksiä ei toimiteta ollenkaan, määritetään palvelunlaajuuden mukainen korkein maksu.

Muistattehan, että perheen olosuhteiden muuttuessa (esim. tulojen muuttuminen +/- 10 % tai perhekoon muuttuessa), tulee siitä ilmoittaa välittömästi varhaiskasvatuksen toimistosihteereille.

Yhteistyöterveisin toimistosihteerit Terttu Kainulainen ja Paula Kokkonen