Siirry sisältöön

Matkailuhanke aloitti toimintansa tämän vuoden alussa. Olemme kokoontuneet Iisalmi ja tienoot -markkinointiryhmän jäsenten kanssa verkostoitumisen ja yhteistyön kehittämisen parissa. Oli ihana huomata miten hymy nousi kasvoille ja keskustelut virisivät, kun moni matkailualan toimija näki toisensa pitkästä aikaan livenä. Työpaja osiossa kävimme läpi erilaisia aiheita, muun muassa miksi minä verkostoidun tai mitä minä voisin yrittäjänä antaa tämän matkailuverkoston toisille jäsenille tai millaisia konkreettisia yhteistyömuotoja voisimme yhdessä tehdä. 

Kasvua ja kansainvälistymistä vastuulliseen matkailuun -hanke on Euroopan Unionin osarahoittama. Työpajoihin osallistuminen tai omien palveluiden kehittäminen yhteistyössä hankkeen vetäjien kanssa on sinulle maksutonta. Meillä on tulossa erilaisia koulutuksia, luentoja ja myös yrityksiin kohdistuvia toimenpiteitä eri työpaketeissa kahden vuoden aikana. 

Jos sinua kiinnostaa kuulla Iisalmen tai lähiseudun matkailun kehittämisestä tai haluaisit tarjota palveluitasi matkailijoille tai mietit matkailualalle yrityksen perustamista, niin ole rohkeasti yhteydessä.

Lisätietoja