Siirry sisältöön

Moi!

Olen Juho Mark, 23-vuotias opiskelija Lappeenrannasta. Opiskelen Lappeenrannan–Lahden teknillisessä yliopistossa tuotantotaloutta tuotannon johtamisen maisteriohjelmassa ja sivuaineenani on ohjelmistotuotanto. Valmistumiseni jälkeen haluaisin työskennellä teknologiateollisuudessa. Muutan kesäksi Iisalmeen tyttöystäväni Katrin ja koiramme kanssa.

Kesän 2021 koeasukas Juho Mark tyttöystävänsä Katjan kanssa. Heidän vierellään on koira.

Tulen työskentelemään kesän Normetilla laatuinsinööriharjoittelijana. Päädyin hakemaan kesätöitä Normetilta, koska yrityksen tarjoamat kesätyöt vaikuttivat erityisen mielenkiintoisilta ja opintoihini sopivilta. Hain kesätöitä nimenomaan Normetin Iisalmen toimipisteeltä, koska kaupunki vaikuttaa sopivan kompaktilta, jossa luonto on aidosti lähellä. Uskon, että viihdymme Iisalmessa mainiosti.

Pidämme Katrin kanssa molemmat pienemmistä kaupungeista, joista löytyy luontoa, kattavat palvelut ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Iso plussa Iisalmessa oli myös koeasumisprojekti, johon halusin päästä mukaan. Uskon, että projektin kautta pääsemme tutustumaan kaupunkiin paljon laajemmin ja samalla on mukava päästä jakamaan kokemuksia ja tietoa kaupungista myös muille. Käytän aktiivisesti erilaisia sosiaalisen median palveluita ja uskonkin, että onnistun tuottamaan mielenkiintoista ja informatiivista sisältöä Iisalmesta.

Harrastuksiini kuuluu monipuolisesti erilaisia kesälajeja kuten frisbeegolf, kalastus, vesihiihto, lenkkeily ja tennis. Tulenkin kesän mittaan esittelemään erilaisia Iisalmesta löytyviä harrastusmahdollisuuksia, ympäröiviä vesistöjä ja paikallisia tapahtumia.

Kesäämme Iisalmessa voit seurata Instagramista @koeiisalmi(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)-tililtä.