Siirry sisältöön

Hoitoaikojen ilmoittaminen

Huoltajat ilmoittavat kunnallisessa varhaiskasvatuksessa olevien lastensa suunnitellut hoitoajat sekä etukäteen tiedossa olevat poissaolot Edlevon -mobiilisovelluksella tai web-versiolla. Huoltajien ilmoittamat hoitoajat ja mahdollisesti niihin tehdyt muutokset välittyvät varhaiskasvatuspaikkaan ajantasaisesti ja ovat henkilöstön oikea-aikaisen työvuorosuunnittelun kannalta välttämättömiä. Lapsen viralliset huoltajat voivat käyttää Edlevoa.

Hoitoajat ilmoitetaan viikko kerrallaan. Seuraavan viikon hoitoajat tulee ilmoittaa viimeistään edellisen viikon sunnuntaina klo 24.00 mennessä. Tämän jälkeen ohjelma lukkiutuu ja hoitoaikojen muutoksista tulee olla yhteydessä lapsen varhaiskasvatuspaikkaan. 

Huoltajat voivat ilmoittaa hoitoajat jopa puoleksi vuodeksi eteenpäin ja hoitoajat voi kopioida usealle viikolle sekä samoin myös muille hoidossa oleville sisaruksille. Mikäli lapsella on rinnakkainen sijoitus toiseen yksikköön/ryhmään, ilmoittaa huoltaja sovelluksen avulla hoitoajat/poissaolot myös sinne, valitsemalla valikosta ensin sijoituspaikan.

Edlevon mobiilisovellus

Edlevo niminen hoitoaikasovellus löytyy sovelluskaupasta (Google Play / Applen App Store) hakemalla nimellä Edlevo.

Mobiilisovelluksessa on 28 vrk kestävä pitkä kirjautumisaika, mikäli et kirjaudu ulos.

Web versio (tuetut selaimet Chrome ja Firefox)

Muksunetti

Huoltaja (uusi asiakas) pääsee hakemaan käyttöoikeuksia Muksunetin sivulta kohdasta hae käyttöoikeuksia. Kun käyttöoikeudet kunnossa, niin palveluun kirjaudutaan alla olevasta linkistä:

Ota yhteyttä

Ohjeet