Siirry sisältöön

Kylällä on monipuolinen väestöpohja koostuen yrittäjistä, palkansaajista, eläkeläisistä ja eri-ikäisistä lapsista. Monimuotoinen maatalous on yksi tärkeimmistä kylämme elinkeinoista. Kylällä asuu paljon lapsiperheitä.

Etäisyys kylältä keskustaan on noin 8-25 kilometriä. Iisalmen palvelut ovat hyvän tiestön ja lyhyen matkan ansiosta helposti asukkaiden käytettävissä.

Soidinvuoren ulkoilureitti sijaitsee Viitaan kylällä Iisalmessa. Reitin lähtöpaikka on Palosenlammintien varressa. Vaellusreitti on noin 7 km pitkä ja maasto vaihtelevaa ja kaunista. Reitin varrella on useita nuotio- ja levähdyspaikkoja. Soidinvuoren ulkoilureitti on aina elämys. Reitin kunnossapidosta vastaa Iisalmen kaupunki.

Kylällä toimii myös metsästysseura

Viitaan kylästä on julkaistu vuonna 2009 Anja Tšokkisen toimittama Viitaan koulupiirin kyläkirja. Kirjan voit tilata puh. 050 033 5525

Yhteystiedot

Viitaan kylätoimikunta

Martti Heiskanen, puheenjohtaja
puh. 050 033 5523

Ulla Heide, sihteeri
p. 044 274 7394

Katso tapahtumat tapahtumakalenterista!

Kylien ajankohtaisia tapahtumia voit etsiä Iisalmi ja Tienoot -tapahtumakalenterista, josta löydät kootusti Iisalmen, Kiuruveden, Lapinlahden, Rautavaaran, Sonkajärven ja Vieremän tapahtumat.

Tapahtumakalenteri (avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Ajankohtaista