Siirry sisältöön

Ohjelman ensimmäisellä viikolla lähdin Saukon kuntosalille yhdessä liikunnanohjaaja Juhon kanssa, jossa minulle tehtiin ohjelma salille ja kehonkoostumusmittaus. Saukon kuntosali ja uimahalli tuli tutuksi, kun kävin siellä 3-4 kertaa viikossa. Uskon ja toivon, että tästä tulee pitempiaikainen harrastus.

Harmittavasti sairastuin melkein saman tien kuumeeseen ja reilu pari viikkoinen kului siinä. Lopulta ohjelma pääsi omalta osaltani alkamaan kunnolla ja välillä kävi jo vähän työstäkin -kokemista oli paljon ja aikaa vajaa kaksi kuukautta.

Kuvakollaasi, jossa kolme eri kuvaa. Yhdessä kuvassa urheiluvaatteisiin pukeutunut henkilö seisaallaan. Toisessa kuvassa kuvataan jumppamattoa. Kolmannessa kuvassa kasvokuva peukkua näyttävästä henkilöstä.

Kulttuuripuolella oli myös mukavan vilkasta. Kävin esimerkiksi Kalevalakuoron 80-vuotisjuhlanäytöksessä ja Shell’s Angles näytelmässä, kirjaston lukuvalmennuksessa ja lukupiirissä. Erityisesti kirjaston toiminta teki minuun vaikutuksen ja ihan harmittaa, miten vähän olen sitä hyödyntänyt, vaikka kirjoja olen aina rakastanutkin. Jatkossa aion hyödyntää myös kirjaston palveluita paremmin!

Kuuden kuvan kollaasi, jossa kuvattuna Shell's Angles näytelmässä näytelleitä henkilöitä lavalla eri kuvakulmista.

Kansalaisopiston puolella kävin kahdella laulutunnilla ja keramiikkatunneilla. Pidin molemmista ja molempien opettajat, Timo ja Ulla, olivat todella mukavia! Keramiikka yllätti minut totaalisesti ja sitä voisin yllätyksekseni kuvitella harrastavani myös jatkossa, nähtäväksi jää.

Kuuden kuvan kollaasi, jossa kuvattuna keramiikka-astian eri vaiheita.

Kaiken kaikkiaan kokemus oli hyvä ja toivonkin, että kokeilua kehitetään ja annetaan mahdollisuus myös uusille ihmisille päästä testailemaan kotikaupunkimme tarjontaa.

Tiia, syksyn 2023 Elämäni kunnossa By Iisalmi -ohjelman harrastuskokeilija