Siirry sisältöön

Kaupunkipyörät edistävät kaupungin älykästä ja kestävää liikkumista, ne tuovat vähähiilisen vaihtoehdon autoilulle, niin työmatkoilla kuin vapaa-ajallakin sekä kannustavat liikkumaan.

Iisalmen kaupunki, Ylä-Savon Koulutuskuntayhtymä (YSAO), Savon ammattiopisto (Sakky) sekä Savonia-ammattikorkeakoulu mahdollistavat yhteistyönsä kautta kaupunkipyörät Iisalmeen.

8168
Tehtyjä matkoja vuonna 2023
485
Uniikit käyttäjät vuonna 2023
5841
Tehtyjä matkoja vuonna 2022
363
Uniikit käyttäjät vuonna 2022

Kampanja

Vuoden 2024 kampanja julkaistaan kauden alettua, seuraa ilmoittelua.

Aikataulu

Huhti-toukokuussa
Pyörien käyttö on painotettu YSAOn, Sakkyn, Savonian sekä Iisalmen lyseon opiskelijoille ja henkilökuntien edustajille. Oppilaitosten ja torin asemapaikat ovat aktiivisia.

Kesä-elokuussa
Pyörät ovat kaikkien kaupunkilaisten ja matkailijoiden käytettävissä. Asemapaikat eri puolilla kaupunkia ovat aktiivisia.

Syys-lokakuussa
Pyörien käyttö on painotettu YSAOn, Sakkyn, Savonian sekä Iisalmen lyseon opiskelijoille ja henkilökuntien edustajille. Oppilaitosten ja torin asemapaikat ovat aktiivisia.

Kaupunkipyörän vuokraus

Kaupunkipyörän saa käyttöönsä lataamalla Donkey Republic -sovelluksen ja liittämällä siihen maksukorttinsa tiedot.

Tästä linkistä pääset lataamaan sovelluksen Google Play -kaupasta. Linkki avautuu uuteen välilehteen.

Donkey Republic -sovellus(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)

Pyörien vuokrahinta riippuu käytettävästä ajasta, enemmän pyöräilevän kannattaa hyödyntää kuukausijäsenyyttä. Sovelluksen avulla käyttäjä näkee vapaiden pyörien sijainnit sekä avaa ja lukitsee valitun pyörän älylukon. Samaa sovellusta voi hyödyntää kaikissa kaupungeissa, joissa on käytössä Kaakaun tai Donkey Republicin kaupunkipyöräjärjestelmät, ympäri Eurooppaa.

Kartta

Jaa oma kokemuksesi Iisalmen kaupunkipyöristä Instagramissa käyttämällä #iisalmibybike

Ota yhteyttä

Ajankohtaista

Vastaa kyselyyn viheralueista!

Iisalmen kaupungilla on käynnistynyt viheraluejärjestelmän päivitystyö. Kaipaamme kaupunkilaisilta arvokkaita mielipiteitä viher- ja virkistysalueista.

Iisalmen kaupunki on TikTokissa!

Löydät meidät jatkossa sosiaalisessa mediassa myös TikTokista. Pidämme tärkeänä, että voimme jakaa kiireneutraalia sanomaa myös nopeatempoisessa trendien ympäröimässä TikTokissa. Miltä kuulostaa ja näyttää Kiireneutraali TikTok By Iisalmi?