Siirry sisältöön

Tarjoamme lainattavan “mobiiliolkkarin”, joka mahdollistaa kiireettömän oleskeluhetken tilaan kuin tilaan, ja eri tarpeisiin! Liikuteltava olkkari soveltuu esimerkiksi messu- ja tapahtumakäyttöön tai yritysten tai yhteisöjen omien tilojen piristämiseen tarjoamalla rennon oleskelutilan.   

Olkkari sisältää:

Kiireneutraali Iisalmi -olkkarin malliversion löydän Iisalmen kaupunginkirjastolta. Voit kysyä kirjaston henkilökunnalta vinkkejä olkkarin täydentämiseen. Käy tutustumassa paikan päällä, ja visioi oma olkkarisi!

Moderni keinutuoli, jonka vieressä viherkasvi ja kyltti, jossa lukee: Kiireneutraali Iisalmi Olkkari.

Rakenna uniikki olkkari!

Kannustamme rakentamaan juuri teidän näköisenne Kiireneutraalin olkkarin täydentämällä peruselementeistä rakennettua olohuonetta omilla lisäyksillänne. Voit tehdä tilasta toiveidenne mukaisen esimerkiksi hyödyntämällä Rutakko-kirjaston(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)sivuilta löytyvää valikoimaa. Voit esimerkiksi lainata kirjoja, äänikirjoja, cd-levyjä ja lainattavia välineitä kuten soittimia, pelejä ja kuntoiluvälineitä.

Saatte rakennettua olkkarista yrityksenne tai yhteisönne visuaalista ilmettänne mukailevan lisäämällä mukaan värimaailmaanne sopivia tai teidän omalla brändi-ilmeellänne varustettuja elementtejä. Myös esitteet ja mainokset voivat täydentää olkkaria. 

Mikäli yrityksellänne tai yhteisöllänne on jokin tavoite, jota haluatte olkkarissa edistää, voitte lisätä mukaan myös sitä tukevia elementtejä. Osallistavat ja toiminnalliset lisäykset tuovat olkkariin mukavan lisän.

Alla on listattuna esimerkkejä, millä tilaan voi tuoda lisää toiminnallisuutta, mukavuutta ja viihtyisyyttä.

Vinkkilista:

Olkkarin lainaaminen

Kiireneutraali Iisalmi -olkkari on kaikkien alueemme yritysten, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden lainattavissa. 

Tarkistathan olkkarin saatavuuden haluamallesi ajanjaksollekirjaston asiakaspalvelusta(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun). Olkkari lainataan kerrallaan maksimissaan 2 viikon ajaksi.

Lainaus tapahtuu kirjastokorttisi numerolla kirjaston asiakaspalvelussa. 

Sovellamme Kiireneutraali Iisalmi -olkkarin lainaamisessa kirjaston käyttösääntöjä(siirryt toiseen palveluun).

Kuljetus ja kulut

Kiireneutraali Iisalmi -olkkarin lainaaminen on maksutonta. Kuljetus on maksutonta Iisalmen kaupunkialueella (Peltosalmi – keskustan alue – Soinlahti). Mikäli haluat lainata olkkarin pidemmän matkan päähän, tulee lainaajan hoitaa kuljetuksen kulut itse.

Kun olet tehnyt olkkarin lainauksen kirjaston asiakaspalveluun, voit sopia kuljetuksen Kuljetus Kari Rönkkö Oy:n kanssa.

Tilaa kuljetus sähköpostitse osoitteesta terminaali@kuljetuskarironkko.fi, ja laita viestin otsikoksi: Kiireneutraali Iisalmi -olkkarin kuljetus.

Kuljetus ja palautus tulee sopia kirjaston aukioloaikojen(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun)puitteissa.

Miksi kiireneutraali olkkari?

Kiireneutraali olkkari on yksi teko, jonka kautta iisalmelainen yhteisö voi toteuttaa ja tuoda esille niitä arkea tasapainottavia harrastuksia, kehittämisprojekteja ja kohtaamisia, jotka edistävät matkaa kohti maailman ensimmäistä kiireneutraalia seutukaupunkia!

Lue lisää kiireneutraaliudesta

Ajankohtaista

Iisalmi haastaa kaikki Suomen seutukaupungit näyttämään yhdessä kiireneutraalin elämän esimerkkiä

Panostukset sujuvan aivotyön ja työhyvinvoinnin kehittämiseen ovat osa Iisalmen tavoitetta olla maailman ensimmäinen kiireneutraali seutukaupunki. Nyt Iisalmi haluaa jakaa oppejaan myös vertaiskaupungeilleen, sujuvasta arjestaan tunnetuille seutukaupungeille. Iisalmessa ajatellaan, että seutukaupungit voisivat yhdessä toimia suunnannäyttäjinä ja innoittajina koko Suomelle ihmisenmyötäisemmän arjen rakentamisessa.

Iisalmelaiset työyhteisöt ovat löytäneet toimivia keinoja aivotyön sujuvoittamiseen Monoa multitaskaukselle -valmennuksessa ​

Iisalmen kaupunki ja Työterveyslaitos hakivat elokuussa työyhteisöryhmiä osallistujiksi paikallisille työyhteisöille suunnattuun Monoa multitaskaukselle -valmennukseen. Työterveyslaitoksen ohjaamaan valmennuskokonaisuuteen valitut Ponssen, Normetin ja Live-säätiön Iisalmen toimipisteen työyhteisöryhmät ovat syksyn aikana osallistuneet aivotyökyselyyn sekä itsenäiseen verkkovalmennukseen ja ryhmätapaamisiin.