Siirry sisältöön

Kiireneutraalia elämää

Iisalmi tunnetaan osaamisen paikkana. Paikkana, jossa osaamisesta syntyy ihmeitä. Jotta Iisalmessa voidaan synnyttää tulevaisuudessakin uutta huippuosaamista, tulee asukkaiden ja osaajien voida hyvin – hyvinvoivat ammattilaiset kykenevät luoviin innovaatioihin ja aikaansaavuuteen ja tuntevat elävänsä merkityksellistä, tasapainoista elämää! Juuri tästä syystä Iisalmi pyrkii maailman ensimmäiseksi kiireneutraaliksi seutukaupungiksi. 

Toivomme että lähdet seminaaripäivästä voimautuneena, inspiroituneena ja valmiina tekemään henkilökohtaisia valintoja, jotka auttavat sinua synnyttämään omassa elämässäsi ja yhteisössämme uusia ihmeitä. By Iisalmi -seminaarin järjestävät Iisalmen kaupunki ja By Iisalmi -brändikumppanit. 

By Iisalmi -seminaari kokoaa yhteen seudun vetovoimasta ja elinvoimaisuudesta kiinnostuneet! 

By Iisalmi -seminaaria järjestävät Iisalmen kaupunki ja By Iisalmi -brändikumppanit. Brändiseminaariemme välittömään tunnelmaan ovat tervetulleita kaikki, joiden sydän sykkii Iisalmen seudun vetovoiman ja elinvoimaisuuden asialle – erityisesti toivomme tapahtumien sytyttävän alueen yrittäjiä ja yritysten ja oppilaitosten edustajia kaikilta toimialoilta, kunta- ja hanketoimijoita sekä muita elinkeinoelämän sidosryhmiä. Teemme tapahtumat meitä kaikkia varten – jotta voimme yhdessä tehdä seudustamme vahvemman. 

Vuoden 2024 By Iisalmi -seminaari järjestetään ke 13.11.2024. Pistä päivä jo nyt kalenteriisi – tiedotamme tapahtuman ohjelmasta ja teemasta kevättalven 2024 aikana!

Ohjeita seminaariin saapumiselle

Tapahtumapaikan tiedot

Iisalmen kulttuurikeskus 

Kirkkopuistonkatu 9,  74100 IISALMI 

Kulttuurikeskuksessa toimii langaton verkko 

Verkko: Vierailija 
Salasana: Vierailija1 

Pysäköinti seminaariin saapuessasi

Pysäköinnin aikarajoitus on poistettu seminaaripäivänä Kirkkopuistonkadun pysäköintipaikoilta (liikennemerkit peitetty) välillä Louhenkatu-Ilvolankatu.
Pysäköinti_byiisalmiseminaari.JPG

Seminaaritunnelmaa

Voit katsoa vuoden 2023 seminaarista kuviakuvapankistamme(avautuu uuteen ikkunaan, siirryt toiseen palveluun).

Emme odota ihmeitä. Teemme niitä.

Iisalmen kaupungin ja noin 30 kumppanin By Iisalmi -brändin kulmakivinä seudun vahvuuksista kertovat teemat

  • Maalla ja maailmalla – Iisalmessa ja sen lähitienoilla kiireetön elämänmeno yhdistyy kansainvälisiin menestystarinoihin.
  • Huolenpito – Tuemme ihmisten hyvinvointia kulttuurilla ja liikunnalla, ja huolehdimme luonnosta – se huolehtii meistä. 
  • Rautainen yhteistyö – Iisalmen ihmeet syntyvät yhteisellä tahdolla, osaamiselle ja teoilla.

Iisalmen ihmeiden takana on rautaista yhteistyötä sekä huolenpitoa ihmisistä ja luonnosta. On helppo olla rohkea ja unelmoida isosti, kun tietää, että ympärillä on kannustava yhteisö, joka pitää huolta silloinkin, kun suunnitelmat eivät mene ensiyrityksellä maaliin.

Luonto on täällä aina lähellä pitämässä huolta jaksamisestamme. Siksi me puolestamme pidämme huolta luonnosta. By Iisalmi työskentelee sen puolesta, että Iisalmen ihmeet eivät jäisi vain paikallisten tietoon.

Koko maailma ansaitsee saada kuulla kaupungista, jossa tehdään yhdessä töitä ihmeiden eteen. Kaupungista, jossa on ihmeen hyvä yrittää ja elää. Kaupungista, jossa on yhtä aikaa maalla ja maailmalla, luonnon ja liike-elämän äärellä. 

Seuraa tiedotusta

Tältä verkkosivulta, paikallismediasta sekä:

Voit seurata, jakaa tunnelmia tai katsoa edellisvuosien seminaaripaloja somessa #byiisalmiseminaari #byiisalmi #tehdäänihmeitäyhdessä

Yhteistyökumppanit

Kooste By Iisalmi-kumppanien logoista.

Ajankohtaista

Iisalmen kesäviestijän blogissa valokeilassa ovat tavalliset iisalmelaiset ihmeidentekijät

Iisalmen kaupungin markkinoinnissa ja viestinnässä toteutetaan monenlaisia toimia seudun osaajavetovoiman kehittämiseksi. Yhtenä kurkistusikkunana toiselta paikkakunnalta töiden vuoksi Iisalmeen muuttaneiden ajatuksiin on jo muutaman vuoden ajan toiminut kaupungin markkinoinnin ja viestinnän kesätyöntekijöiden blogisarja, jota tänä kesänä tuottaa viestintätieteiden opiskelija Merja Tuukkanen. Merjan blogissa tutustutaan Iisalmen ihmeidentekijöihin – ihan tavallisiin iisalmelaisiin, joilla jokaisella on oma tarinansa kerrottavaan.

Iisalmen kaupunki on TikTokissa!

Löydät meidät jatkossa sosiaalisessa mediassa myös TikTokista. Pidämme tärkeänä, että voimme jakaa kiireneutraalia sanomaa myös nopeatempoisessa trendien ympäröimässä TikTokissa. Miltä kuulostaa ja näyttää Kiireneutraali TikTok By Iisalmi?

Koe Iisalmi! – Get Together tapahtuma kesätyöntekijöille 5.7.

Iisalmen kaupunki kutsuu seudulla kesätöissä olevat nuoret tapaamaan toisiaan 5.7. järjestettävään Koe Iisalmi! – Get Together -tapahtumaan Karhun Kellariin. Ilmoittaudu mukaan ja tule viettämään kiireneutraalia iltaa yhdessä!

Kesän 2024 koeasukas Alina Ruhanen Kuopiosta esittäytyy

Koeasukkaaksi Iisalmeen kesällä 2024 saapuva Alina Ruhanen esittäytyy.

Iisalmi haastaa kaikki Suomen seutukaupungit näyttämään yhdessä kiireneutraalin elämän esimerkkiä

Panostukset sujuvan aivotyön ja työhyvinvoinnin kehittämiseen ovat osa Iisalmen tavoitetta olla maailman ensimmäinen kiireneutraali seutukaupunki. Nyt Iisalmi haluaa jakaa oppejaan myös vertaiskaupungeilleen, sujuvasta arjestaan tunnetuille seutukaupungeille. Iisalmessa ajatellaan, että seutukaupungit voisivat yhdessä toimia suunnannäyttäjinä ja innoittajina koko Suomelle ihmisenmyötäisemmän arjen rakentamisessa.

Iisalmelaiset työyhteisöt ovat löytäneet toimivia keinoja aivotyön sujuvoittamiseen Monoa multitaskaukselle -valmennuksessa ​

Iisalmen kaupunki ja Työterveyslaitos hakivat elokuussa työyhteisöryhmiä osallistujiksi paikallisille työyhteisöille suunnattuun Monoa multitaskaukselle -valmennukseen. Työterveyslaitoksen ohjaamaan valmennuskokonaisuuteen valitut Ponssen, Normetin ja Live-säätiön Iisalmen toimipisteen työyhteisöryhmät ovat syksyn aikana osallistuneet aivotyökyselyyn sekä itsenäiseen verkkovalmennukseen ja ryhmätapaamisiin.