Siirry sisältöön

Mitkä ihmeen By Iisalmi -agentit? 

By Iisalmi -agentit toimivat somessa ja verkostoissasi Iisalmen ihmeiden asialla. Iisalmessa toimii lukuisia mahtavia yrityksiä, jotka tarjoavat kansainvälisiä ura-ja harjoittelumahdollisuuksia sekä kasvupolkuja opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Agentit saavat suoritettavakseen erilaisia tehtäviä, joiden avulla on tarkoitus kertoa kekseliäästi näistä mahdollisuuksista muille somessa. Nämä tehtävät ovat salaisia – mutta suoritustapa on kaikkea muuta kuin salainen!

Tehtäviä voivat olla esimerkiksi tuotekehityshaaste Olvin kanssa, Genelecin kaiutinsetin testaus, Ponssen metsäkoneen puikkoihin hyppääminen, knoppitietokilpailu tai katugallup Iisalmesta, rekryvideon tekeminen Normetille, iisalmelaisen kiireneutraaliuden taitojen opettelu – ja niin edelleen. Tehtävien ideoinnissa vain mielikuvitus on rajana! Tehtäväantoihin osallistuvat seudun yritykset, ja samalla kun suoritat agenttitehtävää, saatat saada jalan kansainvälisen uraoven väliin. 

Tehtäviä voi tehdä yksin mutta mieluiten muut mukaan ottaen. Agentit voivat muodostaa myös agenttiparin tai -tiimin. Tärkeinä on, että sisältö on tehty omalla tyylillä. Tehtävät tehdään kotinurkilla tai opiskelukaupungissasi, siis kaikkialla paitsi Iisalmessa. Sinun ei siis tarvitse asua Iisalmessa tai tietää alueesta etukäteen. Avoin ja innostunut asenne riittää.

Agenttitehtävät suoritetaan ja jaetaan somessa elo-lokakuun 2024 aikana. Lopputulokset on nähtävissä agenttien sometileillä.

By Iisalmi -agentit 2024.

Hakeminen agentiksi on päättynyt

Agenttirekry päättyi 31.5.2024.

By Iisalmi -agentteja värvätään enintään 10 henkilöä. Yhdessä agenttitiimissä voi olla yksi tai useampia henkilöitä. Agenttien rekrytoinnista vastaa Iisalmen kaupunki ja valittuihin otetaan erikseen yhteyttä sähköpostitse / puhelimitse. Kontaktoimme myös valinnan ulkopuolelle jääneet hakijat kesäkuun aikana. 

Jokainen valituksi tullut agentti/agenttitiimi saa pienen rahallisen palkkion työstään sekä näkyvyyttä By Iisalmi -verkoston kanavissa. Agentit saavat tarkemman tehtävänannon erikseen sekä apua ja tukea tehtävien suunnitteluun ja sometukseen.

By Iisalmi logo ja kaksi sahatyöntekijää.

Mitkä Iisalmen ihmeet?

Tutustu By Iisalmi -allekirjoituksen takana oleviin yrityksiin ja oppilaitoksiin

By Iisalmi (avautuu uuteen ikkunaan)