Alkeiskursseja järjestetään muutaman kerran vuodessa. Ilmoittautuminen on kokoajan käynnissä alla olevalla lomakkeella. Kun ilmoittautumisia on tarpeeksi järjestetään seuraava kurssi mahdollisimman pikaisesti.

Lisätietoja kursseista voi kysyä uimahallin kuntosalilta  p. 040 830 2700

KUNTONYRKKEILY ALKEISKURSSI

Kuntonyrkkeilykurssi sisältää viisi käyntikertaa. Neljä alkeiskurssikertaa ja yhden vapaalipun viikkotunneillemme. Alkeiskurssin ohjauskerta kestää 1 h 15 min, jossa jokaisella kerralla käydään aluksi uutta/entistä tekniikkaa läpi, lämmitellään, nyrkkeillään, tehdään lihaskuntoliikkeitä ja venytellään. Kurssin hinta 35 €.

Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu sähköisessä muodossa allaolevalla lomakkeella. Kuntonyrkkeilyn alkeiskurssille otetaan maksimissaan kuusitoista (16) osallistujaa ja kurssille hyväksytyt varmistetaan vielä sähköpostin välityksellä lähempänä kurssin aloitusajankohtaa. 
 
Mikäli et mahdu ensimmäiselle kurssille siirtyy ilmoittautumisesi automaattisesti seuraavalle kurssille.
Ilmoittautumislomake

Kuntonyrkkeilyn alkeiskurssin ilmoittautumislomake

Ilmoittautuminen kurssille on sitova ja alkeiskurssin kurssimaksu suoritetaan ensimmäisellä kerralla Uimahallin kassalle. Kursseille ilmoittautumiset huomioidaan saapumisjärjestyksessä ja ilmoittautumisesi vahvistetaan sähköpostitse ennen kurssin alkua.


 Nimi                                                                                               
 Puhelinnumero  
 Sähköposti  
 Päivämäärä  
RadDatePicker
RadDatePicker
Open the calendar popup.