Ajankohtaiset tiedotteet

Kaupunginhallituksen kokous 13.8.2018

8.8.2018 15:15
0

Iisalmen kaupunginhallituksen syyskausi käynnistyy ensimmäisellä kokouksella 13.8.2018. Kokouksen esityslista on vielä lyhyt, mutta syksyä kohti tahti tiivistyy. Kaupunginhallitus ottaa kokouksessa kantaan Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän lähettämään lausuntopyyntöön ” Ihminen edellä ” valinnanvapauskokeiluun osallistuville kunnille siitä, jatketaanko palvelusetelikokeilua vuoden 2019 alusta ja jos jatketaan, missä laajuudessa. Iisalmen lausunnoksi ehdotetaan, että koska valinnanvapauskokeilun tulokset ovat olleet kaupungin näkökulmasta myönteisiä ja kokeilua on perusteltua jatkaa nykyisellä toimintamallilla, mikäli siihen saadaan valtion rahoitusta. Iisalmen kaupunki on halukas jatkamaan Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän (SOTE) hallinnoimaa perusterveydenhuollon palvelusetelikokeilua nykyisellä toimintamallilla ja laajuudella vuonna 2019, mikäli tarpeeksi suuri valtionapu kokeilulle myönnetään. Omarahoitusosuus olisi siten enintään 20 %.

Tutustu esityslistaan kokonaisuudessaan www.iisalmi.fi/esityslistat. Kokouspöytäkirjat ovat luettavissa tarkastamisen jälkeen. Kaupunginvaltuuston, kaupunginhallituksen, teknisen lautakunnan sekä sivistys- ja hyvinvointilautakunnan kokousaikataulun näet tästä.

 Seuraa Iisalmen kaupungin päätöksentekoa. Kaupunginvaltuuston kokoukset livenä www.iisalmi.fi/live.  Kokoustaltioinnit löydät www.iisalmi.fi/valtuustoverkossa.