YTYÄ! Ylä-Savossa on työtä -hanke on mukana Parkattipäivässä 1.9.2018.

Missä? M-kalusteen edustalla
Milloin?
1.9.2018 klo 9-14
 

Päivitämme sivuja sitä mukaa, kun ohjelma varmistuu. Seuraa ajankohtaisia kuulumisiamme somessa: www.facebook.com/ytyahanke
Yhteystiedot

Jäikö jokin askarruttamaan? Ota rohkeasti yhteyttä!

ytya(at)iisalmi.fi

tai suoraan projektityöntekijöihin:

Terhi Lappalainen
Puh. 040 830 2734

Ritva Ikonen
Puh. 040 482 4594

Henkilökohtaiset sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)iisalmi.fi.

Kotisivumme ja lisätietoa hankkeesta löytyvät osoitteesta www.yla-savo.fi/ytya.

fb_logo_mv.jpg    Seuraa meitä myös Facebookissa!

YTYÄ!-logo-rahoittajat.png

 

Tapahtumassa ovat mukana:

IS-Vet_400x225.jpg
IS-VET Oy on suomalainen luonnontieteiden ja ammatillisen koulutuksen opetusvälineisiin ja koulukalusteisiin erikoistunut yritys. Olivatpa kyseessä laboratoriokalusteet, erikoisluokkien kalusteet tai vaikkapa fysiikan välineet, asiantuntemuksemme takaa laadukkaat puitteet opetukselle ja oppimiselle.

Hyville metallialan naisille ja miehille meillä on aina paikkoja. Esim. hitsaajat, levyseppähitsaajat, koneistajat ja metallityöntekijät olisivat meille tervetulleita.

Tehtaamme päädyssä, entisissä Ecoprintin tiloissa myymme ylimääräiset kalusteemme pois päivän aikaan.

KOME_400x225.jpg

KOME Oy on usealla paikkakunnalla toimiva asiakasläheinen kuorma-autojen päällirakenteiden ja perävaunujen valmistaja. Yhtiön juuret ovat lähtöisin Haapajärveltä vuodelta 1964.

KOME:n tehtaat sijaitsevat Haapajärvellä, Iisalmessa, Rautalammilla ja Mikkelissä. Yhtiön tuotemerkit ovat KOME, RKP, KOME Composite, BRIAB, AKM. KOME tuotteisiin kuuluvat sora-, avorahti-, vaihtolava-, puutavara-, turve/haketuotteet. Yhtiön tuottaa markkinoille uusia tuotteita ja logistisia ratkaisuja.

Nyt KOME hakee levyseppähitsaajia.

Savon_Lasituote_400x225.jpg
Savon Lasituote Oy
on monipuolinen täyden palvelun lasiliike, joka tarjoaa laadukkaat ja kattavat lasituspalvelut yksityis- ja yritysasiakkaille.  Lisäksi meiltä saatte rakentamiseen ja sisustukseen liittyvät lasituotteet ja -asennukset kuten terassilasitukset. Palvelemme teitä mielellämme myös lasi-ideoidenne toteuttamisessa.

Monipuolisen lasi- ja metalliosaamisemme ansiosta kykenemme haasteellisiinkin toteutuksiin. Erikoisuutenamme on oman tuotekehityksemme tulos, rekisteröity tavaramerkki Lucia-lasipalviljonki®.

RP-Teollisuuspalvelu_400x225.jpg
RP-Teollisuuspalvelu Oy
on perustettu 2001. Silloin aloitimme muovinrouhinnalla ja kunnossapitokoneistuksilla. Vuodesta 2002 olemme olleet tukena OLVI Oyj:n kunnossapidossa ja asentamassa uusia tuotantolinjoja.

Palvelumme kattavat monipuolisesti teollisuuden eri tehtävät aina koneistuksesta ja hitsauksesta kunnossapitoon ja asennukseen. 

Kaikki_logot_1252x200.jpg