Liike- ja teollisuustontit

Tavoitteenamme on tarjota yrittäjille joustavasti  elinkeinotontteja kaupallisiin ja teollisuustarkoituksiin keskeisillä paikoilla eri puolilla kaupunkia. Soinlahden bioteollisuuslaakson teollisuusalueen tonttien pinta-alat ja muut tarkemmat tiedot löytyvät alueen omalta internetsivulta.

Tonttien hinnat määräytyvät kaupunginvaltuuston vahvistamien luovutusehtojen mukaan. 

Liike- ja teollisuustonttien myyntihintataulukko_30_05_2017.pdf

Peltomäen ympäristöyrityspuisto sekä Parkatti ja Ratakadun ympäristö

Peltomäen ympäristöyrityspuisto on erikoistunut ympäristöalan yritysten tarpeisiin. Asemakaava ja geologiset ominaisuudet mahdollistavat laaja-alaisen ympäristötekniikan toteuttamisen ja kehittämisen. Alue sijaitsee aivan 5-tien varressa Iisalmen kaupungin läheisyydessä. Parkatilla ja Ratakadun ympäristössä on tontteja liike, - teollisuus- ja varastotoiminnoille.

  

Marjahaka

Marjahaassa viihtyisän asuntoalueen vieressä, hyvien liikenneyhteyksin varrella ja kaupungin pääsisääntulolittymässä on erinomaisia liiketontteja sekä tontteja ympäristöhäiriötä tuottamattomille tuotannollisille toiminnoille. Alueella toimii jo runsaasti vakiintunutta yritystoimintaa, kuten ABC- liikenneasema ja autoiluun liittyviä palveluyrityksiä.

Ota yhteyttä

 

Juhani Räisänen, tekninen johtaja
puh.  0400 578 753

Terho Savolainen, elinkeinojohtaja
puh. 040 630 5328

Eija Heikkinen, kiinteistösihteeri
puh. 040 355 1804

sähköposti: etunimi.sukunimi(at)iisalmi.fi