IISALMEN KULTTUURIKESKUS

 
odotus.jpg
 yleisö.jpg esitys.jpg
  

Kulttuurikeskus on monien palveluiden talo. Talossamme toimivat kaupunginkirjasto, kansalaisopisto, musiikkiopisto, kulttuuritoimi, Snellman-kesäyliopisto, luontomuseo sekä vaihtuvien näyttelyiden tila Venny. Kulttuurikeskuksessa sijaitsee myös sivistystoimen ja varhaiskasvatuksen hallinto. Vuokralaisina talossa toimii kahvila Kulttuurikapusta ja Meikkaaja-Kynsitaiteilija Teija Niskanen.

Kulttuurikeskuksen tapahtumatarjonta on runsasta. Konserttien lisäksi talossa pidetään luentoja, seminaareja, koulutuksia, juhlia ja monia muita tapahtumia.
Monitoimisalimme, 470-paikkainen Eino Säisä -sali ja 120-paikkainen Karl Collan -sali, tarjoavat mainiot puitteet isoillekin tapahtumille.

Kulttuurikeskuksessa toimii langaton verkko.
Verkko: vierailija
Salasana: Vierailija1

Tee tapahtuma kulttuurikeskuksessa

Onnistunut tilaisuus on viimeistelty, virikkeitä antava ja virkistävä  - niin sisällöltään kuin ulkoisilta puitteiltaankin. Tilaisuuden järjestäjinä keskitytte luonnollisesti sisältökysymyksiin, siihen mitä puhutaan tai esitetään. Missä ja miten ovat nekin tärkeitä kysymyksiä, joihin meillä puolestaan on esittää toimiva ratkaisu.Iisalmen kulttuurikeskus antaa tilaisuudellenne edustavat ja viihtyisät puitteet.
Meistä saatte kokeneen ja luotettavan yhteistyökumppanin, joka osallistuu tilaisuuden suunnitteluun ja käytännön järjestelyihin. Oli kysessä sitten asiakastapaaminen, neuvottelu, kongressi, kurssi, konsertti, teatteriesitys, elokuvanäyttely tai sukujuhlat. Iisalmen kulttuurikeskus tarjoaa tyylikkään miljöön lisäksi haluamanne palvelut tervetuliaismaljasta runsaaseen buffettipöytään.
                                 

 

Yhteystiedot

 LOGO nettiin.jpg
Kirkkopuistonkatu 9
74100 IISALMI

Neuvonta: tilavaraukset ja lipunmyynti
puh. 040 830 2757
email: kulttuurikeskus@iisalmi.fi


  Kulttuurikeskus-lipunmyynti-180x80.jpg