Iisalmen kulttuurielämä tuottaa asukkaille ja vierailijoille elämyksiä ja elinvoimaa. Kulttuurikeskus on konsertti-, teatteri-, näyttely- ja kokoustiloineen Iisalmen tapahtumien sydän. Keskus toimii myös monen palvelun talona, josta löydät myös kaupunginkirjaston.

Iisalmessa liikunnallisen elämäntavan ja terveyden edistämiseen panostetaan vahvasti. Hyvin hoidetut, monipuoliset ja helposti saavutettavat liikuntapaikat innostavat harrastamaan liikkumista ja ovat yksi Iisalmen vetovoimatekijöistä.

 

Iisalmessa lähin liikuntapaikka alkaa jo kotioveltasi.

 

Kulttuurikeskuksessa kohtaavat kaikki!

Kulttuuri- ja liikuntapalvelut:

Kulttuuri- ja vapaa-aikajohtaja Pekka Partanen, p. 040 545 4567 pekka.partanen(at)iisalmi.fi

Kirjasto- ja kulttuuripalvelupäällikkö Sanna Marin, p. 040 588 9074 sanna.marin(at)iisalmi.fi

Kirjasto on väylä tapahtumiin, tietoon ja lukutaidon äärelle - kaiken ikäisille. Kirjastossa voi viettää aikaa opiskellen, lukien, musiikkia kuunnellen tai pelaten.

Lue lisää

Alueen suosituin virkistys- ja terveysliikuntapaikka.

Lue lisää

Monipuolinen liikuntakeskus aivan kaupungin keskustassa.

Lue lisää

Monien palveluiden talossa kokoukset, konsertit, juhlat, kirjasto, taidenäyttelyt, kansalaisopisto, musiikkiopisto, Snellman-kesäyliopisto, luontomuseo – kulttuurikeskus on tapahtumien sydän!

Lue lisää

Harrasta mm. kuntonyrkkeilyä, kahvakuulailua, vesijumppaa ja muuta liikuntaa hyvässä ohjauksessa.

Lue lisää
Ajankohtaista
1.8.2018
0

Tarinatiikerit vinkkaavat ja kynäilevät syksyllä 2018 Iisalmen kaupunginkirjastossa. Ilmoittaudu mukaan 1.8.-31.8.!

1.8.2018
0

Portaikkonäyttelyssä on esillä Emma Laitisen teoksia 31.10.2018 saakka. Tervetuloa!

30.7.2018
0

Lukukoirat ottavat jälleen vastaan innokkaita lukijoita syksyllä! Varaa oma aikasi lukukoiralle kirjaston asiakaspalvelusta.

17.7.2018
0

Varastoremontin vuoksi varastoaineistomme ei ole lainattavissa eikä varattavissa ajalla 16.7. – 31.10. Jos haluamaasi meillä varastossa olevaa aineistoa ei löydy muualta Ylä-Savon kirjastoverkko Rutakon kirjastoista, voit tehdä maksutta kaukolainapyynnön. Normaalisti kyseinen kaukolainaus maksaa 2 euroa.

1.6.2018
0

Ota Iisalmen kaupunginkirjaston kesälukuhaaste vastaan! Lukuhaasteessa on kolme sarjaa ja siihen saavat osallistua kaiken ikäiset. Valitse oma sarjasi, lue kirjat haasteaikana 1.6.–25.8.2018 ja merkitse lukemasi kirjat kirjastosta saamaasi lukupassiin. Kysy lisää kirjastosta!

Kaikki uutiset
Edellinen 1 2Seuraava
Tulevia tapahtumia
Edellinen 1 2 3 4Seuraava