NOSTETTA IISALMELAISTEN ÄÄNESTYSINTOON:
Kansalaisopiston Kuntavaalipaneeli Iisalmessa ke 29.3.

                    

Iisalmen kansalaisopisto järjestää Kuntavaalipaneelin Kulttuurikeskuksen Säisä-salissa ke 29.3. kello 18.30. Paneelilla toivotaan heräteltävän iisalmelaisia osallistumaan yhteisistä asioista.

 

Iisalmen Kansalaisopiston järjestämän Kuntavaalitentin isäntänä toimii kansalaisopiston rehtori Tapani Lakaniemi. Paneelikeskustelussa ovat edustettuna kaikki puolueet, joilla on kuntavaaliehdokkaita Iisalmessa. Tilaisuus on maksuton ja ennakkoilmoittautumisia ei tarvita, kaikki ovat tervetulleita yhteisten asioiden äärelle:

 

-        Tavoitteenamme on, että paneeli innostaa ja lisää äänestysaktiivisuutta, sekä herättelee kuntalaisia osallistumaan yhteiseen päätöksentekoon. Toivomme paikalle kaiken ikäisiä kuntalaisia – myös nuoret ovat lämpimästi tervetulleita rohkeasti mukaan! Tilaisuus on oiva paikka nostaa esille itselle tärkeitä aiheita ja selvittää ehdokkaiden näkemyksiä niihin liittyen, kertoo rehtori Tapani Lakaniemi.

 

Kuntavaalipaneeliin osallistuville ehdokkaille lähetetään ennakkoon teemoja, joihin he voivat valmistautua. Tuoreutta ja intensiteettiä tilaisuuteen tuovat yleisökysymykset, joille on varattu aikaa paneelin lopuksi. Yleisö voikin miettiä jo etukäteen, mitä aiheita haluaa nostaa esille.

 

Lisätietoja vaalien toteuttamisesta Iisalmessa löytyy Iisalmen kaupungin verkkosivuilta www.iisalmi.fi/kuntavaalit

Kansalaisopiston kursseille voi ilmoittautua  tästä internetin kautta, puhelimitse 040 661 9353 tai palauttamalla opinto-ohjelmassa oleva ilmoittautumislomake kansalaisopiston toimistoon os. Kulttuurikeskus, Kirkkopuistonkatu 9. 

Kursseille voi ilmoittautua tästä internetin kautta.

110478 MOSAIIKKI

Kulttuurikeskus, käsityöluokka 013 
la 10.00-16.30
su 10.00-16.30
18.3.2017-19.3.2017, 
Mia Lahtinen
Kurssimaksu 21,00 €
Ilm.  15.3.2017  mennessä
Kurssilla tehdään erilaisia mosaiikkitöitä kaakelinpaloista, lasimosaiikin paloista, peilistä, cd-levyistä jne. mosaiikkitekniikalla voi tehdä tarjottimia, rasian kansia, pöydän pinnan jne. Kurssille tarvitset mukaan vasaran, liimaa (esim. erikeeper), huonon pyyhkeen, laattoja, lasia, peiliä tai muuta materiaalia työn tekemiseen sekä saumausainetta.************************************************************ 
Opetushallitus on myöntänyt 8000 € lukuvuodelle 2016-2017 senioreiden, eläkeläisten, työttömien ja maahanmuuttajien kurssien tukemiseen. Iisalmen kansalaisopistossa tuki merkitsee sitä, että mainittuihin ryhmiin kuuluvat henkilöt saavat kurssimaksuistaan 20 % alennuksen. Alennuksen saavat vain opiskelijat, jotka ovat esittäneet siihen oikeuttavan kortin tms. dokumentin opiston toimistossa ennen laskutusta. 63 vuotiaille toimisto merkitsee alennuksen automaattisesti. 80 vuotta täyttäneiltä opiskelijoilta ei peritä kurssimaksua.

 
  • Työttömällä henkilöllä tarkoitetaan työhallinnon määritelmän mukaisesti työnhakijaa, joka on ilman työtä ja kokopäivätyöhön käytettävissä tai joka odottaa sovitun työn alkamista.
  • Senioriväestöllä ja eläkeläisillä tarkoitetaan 63 vuotta täyttäneitä tai eläkkeellä olevia henkilöitä.
  • Maahanmuuttajalla tarkoitetaan Suomeen muuttaneita ulkomaalaisia henkilöitä, joilla on kuntalaissa tarkoitettu kotikunta Suomessa.

********************************************************************  

Opiston yhteystiedot

rehtori Tapani Lakaniemi
puh. 040 543 4902

kieltenopettaja Mirka Savolainen
puh. 040 830 2645

opintosihteeri Saara Kurki
puh. 040 661 9353

Sähköposti:
etunimi.sukunimi(at)iisalmi.fi