Ylä-Savon karttapalvelussa on Iisalmen, Kiuruveden, Lapinlahden, Sonkajärven ja Vieremän kuntien alueelta kartta-aineistoja, tietoja kiinteistöistä, kuntien palveluista sekä osoitteet.

Voit tulostaa karttoja, tehdä matkanmittauksia ja antaa palautetta Iisalmen ja Sonkajärven kunnan alueilla piirtämällä kartalle tai kohdistamalla palautteen johonkin palvelussa olevaan kohteeseen. Osoitehaku- toiminto paikantaa osoitteen oikeaan paikkaan kartalla.
Perusrekisteritiedoista saat näkyviin kiinteistörajat ja kuntien viralliset osoitteet pisteenä kartalle, kiinteistön aluetta klikkaamalla saat näkyviin kiinteiston ominaisuustietoja ja viemällä hiiren kursorin osoitepisteen päälle näet osoitteen tiedot. Lisäksi palvelussa on mm. kuntien palvelukohteet, Iisalmen, Kiuruveden ja Vieremän ajantasa-asemakaavat ja vesihuoltolaitosten toiminta-alueet.
Palvelun aineistot vaihtelevat kunnittain riippuen siitä, mitä aineistoja kunnat palveluun tuottavat.

Anna palautetta- toiminnossa palautteen antajan tulee täyttää kohdat:
    - palautteen luonne
    - piirrä kartalle/valitse kohde
    - palautteen aihe, esim. kadut, liikenne, pysäköinti  
    - sanallinen palautteesi

Palautteen antaja voi halutessaan jättää yhteystiedot. Lisäksi palautteen käsittelyn kannalta suositeltavia ovat kohdat ”haluan vastauksen palautteeseeni ja palautteen saa julkaista karttapalvelussa”. Kun palaute julkaistaan kartalla, kaikki käyttäjät näkevät kohteesta tai paikasta annetun palautteen ja siihen annetut vastaukset.

Palautteesta menee heräte palveluista vastaaville henkilöille, jotka käsittelevät saapuneet palautteet

Ylä-Savon karttapalveluun

 

Yhteystiedot

Pirjo Karppinen, järjestelmäsuunnittelija
Puh.  040 830 2788