Iisalmen kaupungilla on kiinteitä mainostelineitä mainostaulujen asettamista varten Iisalmen ohiajotien (VT 5) varrella Peltomäessä ja Ahmolla sekä Iisalmen sisääntuloteiden varrella Kirkonsalmella (Koljonvirrantie / Brofeldtintie) ja Pöllösenlahdella (Eteläinen Pohjolankatu / Tunnelikatu) ja mainosvaatteiden (banderollien) asettamista varten Pohjolankadun molemmissa päissä. Kussakin mainostelineessä on kaksi päällekkäistä mainospaikkaa. Ohiajotien ja sisääntuloteiden mainostelineissä on taustakuvana Iisalmen kaupungin mainos, johon on varattu mahdollisuus myös mainoksen sijoittamiseen tarrana.

Edellisten lisäksi voi eripuolille kaupungin taajama-aluetta tiettyihin maaston kohtiin asettaa mainoksia yhteensä 20 kappaletta. Näiden mainosten tulee olla tukevarakenteisia, joko omalla telinerakennelmallaan olevia tai esim. ”nippusiteillä” kiinnitettäviä. Mainoksia ei saa asettaa liikennemerkkeihin, lyhtypylväisiin tai vastaaviin kulloinkin kyseessä olevan alueen varusteisiin muulla tavalla. Mainoksia ei saa asettaa risteysalueille tai suojateiden läheisyyteen näkemäesteiksi.

Määräaikaisia maankäyttölupia myönnetään Iisalmen kaupungin omistamille alueille erilaisia tilaisuuksia ja niiden mahdollisesti tarvitsemia ajo-opasteita varten (mm. Luuniemen juhlakenttä, Mansikkaniemen juhlakenttä, satama-alue).

Lisätietoja:
Jarmo Miettinen, markkinointipäällikkö,  puh. 040 830 2681, etunimi.sukunimi(at)Iisalmi.fi

Muut kuin edellä mainitut luvat (esim. katualueen, puistoalueen, muun kaupungin omistaman maa- tai vesialueen tilapäinen käyttö yms.) Jyrki Könttä, suunnittelupäällikkö puh.  040 588 9022, etunimi.sukunimi@iisalmi.fi.

Toripaikkojen tiedustelut ja ennakkovaraukset:
Iiden ry, puh. (017) 8210 300, 0400 945 071, iiden(at)meili.fi. Torivalvoja: puh. 0400 865 125